Jag har härmed beskådat en livs levande pite-palt

11:54 23 Apr 2015

Sov som ett barn inatt. Kom hem från flygplatsen vid halv tio och halv elva hade jag däckat. Skönt.

Var i Piteå igår, alltså! Såååå roligt!!! Vilket var bra, för min morgon var värdelös. Lyckades både spräcka en tånagel mot en dörrlist OCH missa mitt flyg. Tycker jag förtjänar någon form av utmärkelse.

image

Så efter att ha stressbokat en (skitdyr</3) plats på nästa flyg norrut, reuniteades jag och Späzz på Nolia i Piteå. Han är sjukt lång. Jag har aldrig tänkt på det förut.

image

Vi fick alla i publiken att ställa sig upp och ta en selfie med oss. Lydiga undersåtar.

image

Sen pratade vi om oss själva i 40 minuter var. Very nice. Much interest.

Sen hoppade vi in i en taxi, åkte till flygplatsen, drack en flygplatsöl, flög, åkte flygtåg, kom hem, somnade. Det var min dag. Tack alla som kom och förlåt alla som jag inte hann ta en selfie med! Jag vill träffa er nästa gång istället.

image

13 kommentarer | “Jag har härmed beskådat en livs levande pite-palt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fredrik Hansson skriver:

  Låter nästan som min morgon idag, men bara nästan.
  Själv har jag den äran att få åka med SL och de är bara de tålamodsprövande i bland, så jag förstår dig så väl, hoppas du inte har allt för ont av tån idag bara, så du kan njuta av den sol som lyser .

  1. Clara Henry skriver:

   Tån håller på att döda mig men i övrigt är det en finfin dag!

 2. Jag var och lyssnade, jättebra föreläsning!

  1. Clara Henry skriver:

   Åhh vad roligt att höra! Tack!

 3. linnea skriver:

  Åhh, önskar verkligen att jag skulle kunna gå på någon av dina föreläsningar #perksoflivingingbg ♡

  1. Clara Henry skriver:

   Jag kommer till gbg i höst och promotear bok, men se till att någon lärare eller fritidsledare bokar mig vetja!!! -> clarabusiness@splay.tv

  2. linnea skriver:

   Yaas, vad kul!! Längtar redan, hoppas det kommer mer info längre fram<333

 4. Liv skriver:

  Ville bara lämna en kommentar om att föreläsningen var jättebra och det var verkligen jättekul att träffa dig :) Hoppas du tyckte Piteå var ascoolt och att du kommer tillbaka någon gång!

  1. Clara Henry skriver:

   Åh tack snälla! Tyckte Piteå var BÄST, kommer asgärna tillbaka! <3

 5. kattant skriver:

  Jag skrev i ett annat inlägg att jag hört att du skulle till Trollhättan på tisdag. Du bekräftade detta men jag tror inte att du kommer till just min skola :(( Jag vill ju träffa dig och hur ofta är du i Trollhättan liksom! Finns det någon möjlighet att träffa dig även om min skola är för liten för youtubestjärnor?

 6. Moa skriver:

  Önskar att jag kan gå på någon av dina föreläsningar i framtiden. Missade ju din fanträff ochså och sen har jag ingen biljett till guldtuben så där kan jag inte heller träffa sig. Men men du är grym Clara och även om jag inte får träffa det och säga det till dig in Real life så betyder du mycket för mig. Tusen internet kramar till dig så får vi hoppas att det går hela vägen i år igen på guldtuben.

 7. Klara skriver:

  Hej! Kan inte du ta tåget istället för flyget nån gång? Förstår om det inte alltid går, förstår att det är jobbigt att få kritik bara för att man har blogg och berättar vad man gör (knas formulering men du kke fattar), men blev så förvånad över att ingen kommenterat så tänkte att ingen inkl du kanske riktigt tänkt på att det är så sjukt dåligt för miljön med inrikesflyg. Eller så har du det men flyger ändå, så kan det ju va, ville bara påminna…typ. Förlåt att jag är dryg. Poäng: flyg inte inrikesflyg pls. ta ansvar för le miljö

  1. Clara Henry skriver:

   Hej Klara! Jag åker alltid tåg när jag åker till Göteborg, Lund, eller ställen som ligger på tågvänligt avstånd. Att åka tåg till Piteå för en föreläsning och sedan åka hem direkt efter hade inneburit ett dygn i en tågvagn, vilket inte funkar i mitt schema. Annars är jag helt på din sida, tåg ftw!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg