En känner sig märkligt busted när en blivit överraskad

12:16 10 Maj 2015

Gomorron blöggys. Mår ni bra? Jag vaknade precis. Hade en sån himla bra dag igår! Nu ska ni få höra. När ni hör det här ljudet *DRRRRING* då vet ni att det är dags att vända blad.

Är det bara jag som kan den referensen? Jobbigt i så fall. Jag fick feeling. Jag vet inte.

image

Såhär såg min och Johannas smskonversation ut igår. Vi hade bestämt att vi skulle äta brunch för att fira min födelsedag i efterskott, men hon hade varit svinbossig hela tiden och ba ”men du behöver inte oroa dig, jag fixar allt”. Vadå fixar. Vart ska vi äta brunch. Jag behöver en adress.

Så jag blev alltså förbjuden att gå ut. Jaha. Och en halvtimme senare fick jag stränga order att ta med en vattenflaska och promenera till en gräsplätt typ tre minuter från lägenheten.

image

Och där sitter dessa tre!!! En från Stockholm men även en från Göteborg och en från Lund som jag definitivt inte väntat mig att se på ett tag. Som jag dessutom snapchatat med under morgonen i tron att de var kvar hemma. Sneaky ones. Började skrika osv. Ett fint ögonblick.

image

Vi åt picknickbrunch och gick på stan. Sen gick vi för att köpa middag, för uppenbarligen finns inget stopp i dessa magar. Will you look at denna halloumiburgar-buffé? WILL YOU?

image

Joakim hängde på och vi käkade halloumiburgarna på en svinkall innergård. Gott. Men kallt.

image

Sen hamnade vi på en bar, fick sällskap av fyra andra (varav tre var göteborgare, mitt göteborgsgame var starkt igår) och ägnade kvällen åt att skapa snapchats som den ovan. Ni kanske tycker den är lite småkul, men i jämförelse med Sara är jag värdelös. Sara är fantastisk. Ni alla borde vara vänner med Sara på snapchat.

Nu: pannkaksfrukost. Jag kanske berättar det för att framkalla avundsjuka. Möjligheten finns.

image

9 kommentarer | “En känner sig märkligt busted när en blivit överraskad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vendela skriver:

    Haha viken underbar dag

    1. Clara Henry skriver:

      Faktiskt, en väldigt bra dag!

  2. Sofia skriver:

    Barnboks-ljudboksreferens! Yay!

    1. Clara Henry skriver:

      JAAAA! Tack!!!

  3. Mathilda skriver:

    Hej Clara !
    Mitt namn är Mathilda, och jag letar lägenhet i Stockholm till mig och min sambo 1 aug – 31 dec då jag ska börja plugga i stockholm i höst. Vi är 21 respektive 23 år gamla, rök och husdjursfria. Söker något centralt med maxhyra 8000:- / mån. Har du några tips på hur man hittar en lägenhet i andra hand?

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Mathilda! Vad gör du ens här, hade jag vetat något hade jag bott där själv. Blocket is your best friend i situationer som dessa.

  4. :3 skriver:

    Clara, får man fråga vad du heter på snap? ^^

  5. ellenlundis skriver:

    Vilka minnen man får, när man tänker på ” Det är dags att vända blad” Kassettband och bildbok. ^_^ Yey!

    Fina foton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp