Guldtuben bildbomb om tre, två, ett…

7:59 4 Maj 2015

NU! Ja! Nu jävlar! Guldtuben 2015, the bildbomb!!!

Alla bilder är tagna av Herman Caroan.

Vi började dagen klockan halv tio på Gröna Lund. Splay hade hyrt hela nöjesparken. Vet fortfarande inte om jag gråter av lycka eller vinddrag på bilden.

Någon kom på den briljanta idén att skicka in mig i spökhuset med en kamera på magen. Jag hatar spökhus.

Vi hoppar några timmar fram i tiden när vi åkt hem, bytt om och sedan fick gå på röda mattan med alla SKRIKANDE FANS. Det är något av det sjukaste och coolaste jag fått göra. Får ni någonsin chansen att gå på en matta, helst röd men andra färger funkar, medan folk skriker på er: ta den.

SQUAD GOALS.

Vi satt på första raden, längst till vänster och sittdansade till Justin Bieber medan vi väntade på att allt skulle dra igång.

Här har de precis ropat ut att jag vann Årets Vloggare och att Keyyo kom tvåa. GLÄDJEKRAMEN. Åh, hon är så fin.

Höll ett klyshigt tacktal och dansade lite.

Och hääääär är vi! Hur fet är inte denna bilden? JEEZ vad jag känner mig ascool.

Hängde kvar en stund inne på teatern medan publiken på balkong lämnade lokalen. Mitt axelband gick av, William poseade och Kristina tog mitt pris. Det var trevligt.

Åkte hem, bytte om, lämnade Guldtubar och goodiebags och åkte till efterfesten. Hit ungefär minns jag. Sedan är allt svart. Fick hjälp hem av Johanna, Kristina och SthlmPanda-Konrad och vi tror att någon lade något i min drink. Har skrivit lite om detta som jag tänkte publicera imorgon, om det är något ni skulle vilja läsa..? Lite osäker om jag ska publicera det alls men känns samtidigt som att det kanske finns ett behov av att lyfta ämnet.

Så, summa summarum: asfet gala, asfet efterfest, allt jag minns var asfett. Lite mindre asfett att bli drogad bara, men det är ju raderat ur min minnesbank ändå. Gött.

30 kommentarer | “Guldtuben bildbomb om tre, två, ett…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. #skamanvaraanonymellerej skriver:

    För det första: Guldtuben är ascoolt! Riktigt kul att du vann, du är så värd det!! För det andra: Ja. Jag tycker att du ska publicera inlägget. Så viktigt ämne att ta upp! Ha de gött <3

  2. Fredrik Hansson skriver:

    Jag tycker att de absolut är något du ska publicera för de är inte okej att droga något, du hade tur att ha såna snälla vänner som hjälpte dig.
    Så skriv något om de.
    Grattis till priset de är du väl värd

  3. Evelina skriver:

    Ååh, sjukt roligt att du vann! Stort grattis! :D sjukt att du blev drogad tho. Riktigt otäckt, hoppas du mår bra nu! Tycker absolut att du ska publicera inlägget om du känner dig bekväm med det!
    Kram på dig Clara och grattis igen!! <3

  4. Emilia skriver:

    Alltså jag brukar väldigt sällan kommentera bloggar jag läser. Det ska vara om jag har något väldigt bra/viktigt att säga, men nu kan jag fan inte hålla mig. Blir så jäkla arg och provocerad när människor gör saker med den enkla agendan att förstöra för andra människor. Jag dricker inte särskilt mycket när jag är ute eller festar (att bli stupfull, få minnesluckor och ligga och spy är inte min grej, så jag nöjer mig med att bli lagom full och rolig så att jag kan minnas hur kul jag haft) och det värsta jag vet är när andra gång på gång tjatar och försöker supa ner mig för att de tydligen själva får någon konstig tillfredsställelse av det(?!??). Jag tycker så himla synd om dig! Som om det inte vore nog att du blev berövad på din efterfest, blev du dessutom DROGAD. Det ska verkligen inte behöva hända. Därför vill jag gärna läsa vad du har att skriva om det! Hoppas folk lämnar dina drinkar ifred i fortsättningen (och alla andras också för den delen…!) Kram!

  5. Emilia skriver:

    Oemge! Blev så arg att jag glömde gratulera dig till priset, haha. Grattis!!

  6. Julia skriver:

    Åhh så underbart glad att du vann<3333 och JA. Behöver vi ens diskutera att du ska ta upp det med drinken? Nej. Skriv om det!!!

  7. Isa skriver:

    Absolut du ska skriva om det, varför inte liksom? Känns skitläskigt också, en smart brud som du att bli drabbad dessutom… tur du inte var ensam!

    MEN HURSOMHELST GRATTISSSSS!!!!!!!!!!

  8. linneea skriver:

    SKRIV debatten måste väckas, det är SJUKT att detta förekommer!

  9. Rebecka skriver:

    Skriv jätte gärna om det med drinken om att du kanske (antagligen) blev drogad. Tycker det är jätte viktigt att lyfta det ämnet och uppmana dina yngre läsare om att vara försiktiga. Brukar själv tänka på det ibland innan jag ska på hemmafest eller köpa alkohol. Försöker att hålla koll på min dricka och alltid se till så drickan man köper är oöppnad. I höstas blev en vän till mig också drogad när hon köpte en öppnad vodka flaska, hon minns inget ifrån den kvällen och låg helt däckad och spydde i trappan, riktigt obehagligt:(
    Tycker att det är så hemskt att personer faktiskt gör såhär.. :(

  10. Hanna skriver:

    Skriv skriv skriv!! Lyft jättegärna ämnet!! Min kompis storasyster blev drogad när hon var på semester och det slutade tyvärr inte lika lyckat för henne. Det är så sjukt att folk säger att det var hennes fel också. Bra att du inte tog den ställningen i videon du senast la upp och att du själv inte säger att det var ditt fel :))
    Så kul att du vann också!! Grattis!!

  11. Emma skriver:

    Men alltså first of all – Spökhus är ju det absolut bästa på ett nöjesfält!! Särskilt om man går med nån som är jätterädd hehe.

    Second of all, galan verkar ha varit aweeesome!!! Och din outfit är definitivt outfittig! Älskar jumpsuiten!

    Och sist of all, att bli drogad fetsuger ju såklart! Men tycker absolut att du ska publicera inlägget som handlar om det! Viktigt ämne som kan ge riktigt farliga konsekvenser för den som har otur, så tror det är viktigt att uppmärksamma detta så att man kan vara lite försiktig vad gäller att dricka av en drink som man inte riktigt haft koll på :) Tur det gick bra för dig iaf och att du fick hjälp hem! Riktigt läskigt att inte komma ihåg nåt!

  12. Amanda skriver:

    tycker absolut att du ska publicera ett inlägg om de! Jag blev själv drogad på en klubb i Malmö, då jag dum som jag är tog emot en drink från en kille. Hade snackat hela kvällen och trodde han var snäll. Kommer inte ihåg något efter de överhuvudtaget men som tur är fick jag också hjälp hem. Min mobil blev dock stulen med körkort, bankkort och allt i ett sån fodral. Riktigt hemskt, man känner sig så sjukt utnyttjad. Tur att allt gick bra med dig iaf!

  13. Tove skriver:

    Grattis till priset, det var du SÅ värd!!! Men guud vad obehagligt med efterfesten….tycker absolut du ska publicera om du känner dig bekväm med det! You go!!

  14. Sofia skriver:

    Tycker du ska publicera inläget där du skriver om efterfesten! Grattist till priset!

  15. evelina skriver:

    Superstarkt att ta upp, all pepp och styrka till dig! Hands up asså! No more words needed!

  16. Sara skriver:

    Neej! Mår du bra??

  17. Linda skriver:

    men nej herregud vad läskigt! vilken jäkla tur att allt gick bra ändå. tycker absolut du borde skriva om det. väldigt viktigt att prata om.

  18. isabel skriver:

    Grattis till priset men herregud om drogningen, hoppas du är okej!

  19. Johanna skriver:

    Fyfan vad hemsk att någon lade något i din drink!!!!! Men skönt att höra att allt fram tills dess var bra…
    Jag tror det är ett viktigt ämne att prata om, det är vanligare än man tror. Jag hade aldrig ens tänkt tanken att något sånt försiggår i Sverige, i Stockholm, mitt fina Stockholm. Men det har även hänt mig, en helt vanligt kväll på en helt vanlig bar… Det är viktigt att dessa (hemska) historier kommer fram.

  20. Carissa skriver:

    Publicera!!

  21. Emma skriver:

    Skriv om det om du vill, är ett viktigt ämne. Hoppas att du mår bra <3

  22. Michelle skriver:

    Ja, jag tycker absolut du ska publicera det! Har hänt mig också, på en gaybar dessutom, ironin alltså. Det var fan oväntat.

  23. Anna skriver:

    Men gud, fy vad hemskt?! Hade varit ljuvligt av dig att lyfta <3

  24. Vendela skriver:

    Jag tycker verkligen att det är något du ska ta upp, det behöver lyftas

  25. Sara skriver:

    Jag tycker absolut att du borde lägga upp inlägget om att du är drogad. Förhoppningsvis så ger det en tankeställare till människor som ägnar sig åt sådana idiotier eller så gör det iallafall folk mer medvetna om farorna med att inte ha koll på sina drinkar. (Ja, jag vet att det inte borde vara ens eget ansvar att se till att ingen annan rör vad man stoppar i sig men nu är det tyvärr den världen vi lever i). Det är ett otroligt strrt problem idag och jag tycker inte att det lyfts fram tillräckligt i media.

  26. Filippa (: skriver:

    Jag tycker absolut att du borde ta upp ämnet, om det känns okej för dig. Grattis till vinsten! <3

  27. - skriver:

    Det tycker jag absolut att du ska göra! Kram

  28. Olivia skriver:

    Tycker du borde ta upp ämnet, det är ett viktigt ämne att prata kring och förmodligen ger de folk en tankeställare.

  29. Astrid skriver:

    Publicera inlägget, ämnet är helt klart värt att lyftas men bara så länge du känner dig bekväm att prata om det :)

  30. Kajsa skriver:

    Så Coool du är! Jag har läst lite om dig innan o så men idag fick jag en så GRYM idé att jag va tvungen att kika på vad du gör igen! Och för att min idé ska bli verklighet så har jag ett par frågor. Min idé en Vlogg/blogg (innehållet har jag koll på) men Hur började du? Hur visste du att det du sa va nått som andra ville höra? Har du skrivit något om det får du jättegärna länka mig dit så slipper du skriva allt igen :)

    Ha det bäst!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp