Miranda sjöng

11:10 6 Jun 2015

Gokväll föllowers. How u doin.

Imorse vaknade jag hos en vän. Låg och tittade på Svett och Etikett och tog klyschiga ben-och-vita-lakan-bilder. Hade jag haft tumblr hade jag varit fet på det:

image

Hade en sån jäkla slappedag tills jag cyklade hem vid 17-tiden. Ja, ni hörde rätt. Jag CYKLADE. Mitt busskort gick ut igår så jag köpte säsongskort på citybikes. Mitt livs bästa beslut hittills, förutom att upptäcka internet och att födas, typ. Ser ni Stockholmare någon med asfet skatehjälm som ser förvirrad ut mitt i en väg någonstans, är det alltså mycket möjligt att det är jag.

image

Sedan. SEDAN. Mina vänner. Det jag taggat sedan cirka december: MIRANDA SINGS. Jag skrattade så mycket att mina kinder fortfarande gör ont. Och är dessutom halvt döv eftersom målgruppen är bäst på att skrika, men det var det tamefan värt.

Bäst: när en kille fick komma upp på scen, tappade sitt tuggummi i ren chock, Miranda tog upp tuggummit och började tugga på det, varpå killen tog tillbaka det och stoppade det i munnen. Shoutout till honom.

image

Sedan hängde jag med dessa skönheter och tog selfies med massor av er utanför. Så kul att få träffa så många av er!!!! Blev glad. Och utmattad. Men glad. Fastän att jag och stora folksamlingar inte går bra ihop. Blir snurrig och sånt.

Ah well. Imorgon ska jag jobba lite, och vlogga eftersom jag inte hinner det på måndag eftersom jag gör hemligheter – SOM AVSLÖJAS PÅ MÅNDAG!!! Åhhh är så taggad på att låta er veta vad jag ska göra i sommar. TIHI.

God natt.

image

7 kommentarer | “Miranda sjöng”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vendela skriver:

    Bilden längst ner är underbar, fast det roligaste med den bilden är nog tanten och farbrorn bakom Johannas ben.

    1. Clara Henry skriver:

      De ser så underbart besvärade ut.

  2. Gummiplommon skriver:

    Clara! Vet att detta inte är relaterat till inlägget, men jag behöver uppmuntran för jag kommer nämligen med största säkerhet ha mens på skolavslutningen, och det i kombination med helvita kläder tycker inte ens jag är så värst bra… Btw, så galet kul att du fick chans att gå på mirandas konsert! Kram<3333

    1. Clara Henry skriver:

      Äh det kommer gå görbra!! Vita kläder innebär ju inte större risk för läckage. Kör dubbla skydd om du känner dig osäker eller bara byt oftare. Kommer gå grymt! Och yaaaas har taggad sedan vi köpte biljetter i december!!

  3. Tove skriver:

    Alltså ååh hon var så bra! Är dock lite avundsjuk på han med tuggummit haha…

    1. Clara Henry skriver:

      Haha ELLER HUR jag satt och skrek på balkongen, lätt bästa grejen som hände på hela showen.

  4. Lina skriver:

    Jag tror du skulle bli besviken på innehållet på tumblr… det är mest flygande brödrostar och lgbtq promoting+feministiska sidor, med närmare eftertanke tror jag inte att du skulle bli besviken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG