I swear I’m not a model

4:55 28 Okt 2015

Hiello blöggy. How u doin.

Kom precis hem från en intervju. ToppHälsa intervjuade och plåtade för sitt januarinummer. Fick förfrågan för några veckor sedan och ställde upp på villkoret att jag inte skulle fotas i träningskläder och att vi inte skulle snacka om hälsa. Vilket är intressant, med tanke på att det är de två grejerna som tidningen bygger på. Jag är bara så trött på det. Hälsohetsen. Som inte handlar om hälsa utan att gå ner i vikt. Ugh.

Men jag fick mina villkor godkända. Knallade dit. Slutade med att jag och journalisten satt och höll med varann åt att vi båda joggar, ingen av oss tar tid, ingen av oss ratar viss mat, båda är radikalfeminister. Alltså hell yes, ToppHälsa.

image

Blev sminkad medan jag och sminkösen utbytte mansplaining-erfarenheter. Sen fick jag måla vad jag ville på en backdrop. Fotografen var bäst.

image

Jag menar, kolla på honom.

image

Och bilderna blev hur bra som helst. I looked like THE SHIT alright.

Så nu är jag hemma och är glad och nöjd och pleased deluxe med att ha studiosmink för resten av kvällen. Har ju ändå tvättid. Oj oj. En vet ju aldrig när en behöver ett proffssminkat face i tvättstugan.

image

4 kommentarer | “I swear I’m not a model”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    Kul idé :-)

  2. Rebecka skriver:

    Så himla bra av dig att ställa upp på de villkoren! För hälsohetsen ja.. Är så himla trött på alla ideal och vikthets. Heja dig!

  3. Rebecka skriver:

    Clara! Jag kan inte låta kommentaren vara oskriven om du trots allt har missat det. Men har du sett barnkanalen och Alex Hermanssons ”hyllningslåt” till mensen?

    Tack för att du gör världen till en bättre plats att bo på.
    Kram, Rebecka

  4. Freddan skriver:

    Du är så.. vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg