Idag har jag skrivit mitt namn ca 518 gånger

12:56 29 Okt 2015

Wazzaaa. Vad gör ni? Jag sitter i en bil. På en motorväg. Iväg från det här.

image

Tusen kopior av min bok, vill säga. Som numera allihop har en underskrift i sig. Say whaaat.

I förrgår var jag i Uppsala för en föreläsning. Svängde förbi boklagret på väg dit för att signera 1000 ex som ska ut till Akademibokhandlar runt i landet, men hann bara göra hälften. Idag köttade jag resten. Är mycket nöjd.

image

Varsågoda för fin bild där jag, till synes sjukt glad, signerar en av alla böcker. Den kanske blir just DIN. Vem vet. Köp den och se efter ;–)

Sen gillar jag detta hittepå som kallas slumpen. Så jag tog fyra böcker och skrev något roligt i. Typ denna:

image

”Här sparkade någon i mitt bord. Varsågod.” eftersom Y:et på efternamnet blev vingligt. Vem kommer köpa just denna boken? I vilken bokhylla kommer den hamna? Vilka tankar kommer tänkas om den? Jag blir fan TOKIG av såna tankar. Så jävla SPÄNNANDE!!!

Så, ja. Tusen signerade ex finns snart i en bokhandel nära dig. Eller om ni inte pallar vänta och vill beställa över internätet: KLICKA HÄR. Finns ju som ljudbok också! Billigare, men går dessvärre inte att signera. Sad face. Det är däremot jag själv som läst in. Helt sant. Ni blir inte av med mig.

image

7 kommentarer | “Idag har jag skrivit mitt namn ca 518 gånger”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    De var duktigt gjort då måste du väl ha skriv kramp i armen vi det här laget då :-)
    Men seriöst de var mer än en byråkrat lyckas åstadkomma på en vecka om den nu får tummen ur vill säga .
    Nu ska du må så gott och var rädd om dig nu

  2. Viktoria norström skriver:

    Hej! Du kommer säkert inte ihåg mig men jag var på både din signering på akademibokhandeln å föreläsningen i uppsala, ville bara droppa in å säga två saker:
    1. Boken du signerade till min lillasyster Isabella blev quote ”bland de bästa presenter jag fått tacktacktaaack” – Isabella 12 år.
    2. Din föreläsning var G.R.Y.M och jag blev så omåttligt stolt(rätt adjektiv idk?) över att det finns så fina å vettiga människor som dig, och som gör såna enorma skillnader för (främst) unga tjejer.

    Du har inspirerat mig så mycket, höll tex ett tal i skolan ang mens och det historiska förtrycket av kvinnor, hur män har använt mens som ännu ett sätt att trycka ner kvinnan (bibeln tex, ”den menstruerande kvinnan, likt allt hon vidrör, är orent”) och said speech var dedikerat till dig. Så tack, tack så jävla asmycket för allt du gör, för alla oss du inspirerar och främst för hur mycket du sparkar de patriarkala strukturerna i röven. Tack!

  3. Emmi skriver:

    Clara när kommer du till finland med dina böcker då☺

  4. Petra skriver:

    Du är bäst Clara! Jag skulle villa läsa din bok. Kommer den att komma till Finland?

  5. E skriver:

    Hur ofta svarar du på dina fanmail?

  6. Anna skriver:

    Hej Clara! Jag känner en tjej som snart fyller 14 år och önskar sig din bok jättejättemycket! Det hade varit så himla roligt att kunna ge henne ett signerat exemplar av boken. Jag har kollat upp ev signeringar i närheten, men du prickar inte in vår stad ens med en 7 mils-marginal. :/ Finns det någon chans att kunna köpa ett signerat ex på något annat sätt? Tack på förhand!

  7. Sara skriver:

    En annan tycker det är jobbigt att skriva under mail med sitt namn.. :P Haha!

    Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Har du en hälsoblogg eller vet om någon du tycker väldigt mycket om? Hälsa på hos mig och tipsa!
    http://hajnal.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg