Varsågoda ambassaden, jag är arg för er skull

3:55 2 Nov 2015

Hej mina gummiplommon. Jag har precis varit och fotat VISUMBILDER.

Ni vet när en ska fota sig för pass och visum och skolfoton och sånt, när en bara har en chans på sig och sen måste en dras med resultatet i ett till fem år? Jag blir lycklig bara jag tänker på det.

Promenerade till fotobutiken, drog på mitt bästa stoneface (eftersom en inte ens får le på dessa bilder?? What is this madness) och tänkte att jag såg ut typ såhär:

image

Cool men snygg. Avslappnad men närvarande. Mona Lisa goes instagram.

Men tack vare den främsta av alla lagar gällande formella fotografier så blev jag såklart såhär:

image

Svinarg. Skallen ser ut som en flyttlåda med hår. Små skalbaggsögon som säger ”fuck you”.

Men jag antar att det är så en ska se ut när en söker visum. I mitt nästa liv vill jag jobba på ambassad och godkänna ansökningar. Fatta kul.

Gissa vart jag ska åka?

image

11 kommentarer | “Varsågoda ambassaden, jag är arg för er skull”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Douglas skriver:

  Tänkte först skriva USA, men då hade du inte behövt ansöka om separat visum. Samma sak gäller ju även för Australien, därför skulle jag gissa att det är till Kina du skall åka.

 2. Sara skriver:

  Minns jag fel eller har du nämt det i en vlogg för inte så länge sedan?? Hmm…

 3. Fredrik Hansson skriver:

  Kan de vara de stora landet i väst USA?
  eller kan de vara Australien/Nya Zeeland ?

 4. Majken skriver:

  Hahahahahahahahaha! Dina inlägg får mig att skratta högt, och nu menar jag inte sånt där fake internet-skratt där en skriver ‘hahahaha’ men en egentligen sitter som en sten med dubbelhaka. Utan på riktigt högt. Tack.

 5. same^ skriver:

  Och btw, var är tröjan på bild 1 från? (:

 6. Julia skriver:

  Ok, lovar på heder och samvete att bilden i mitt pass är det fulaste som någonsin skådats i historien. Det ser ut som att jag både är kriminell och väldigt drogad… Hur som helst! Vart kan lille Clara resa härnäst? Kina kanske? Eller Nya Zeeland? Sydafrika? Dis is väry exciting!!!

 7. Matilda skriver:

  Näe! Shit va snygg, ja ser inte nån jävla flyttkartong där! Verkligen, så sjukt jäkla snyggt, i’m serious! And jealous;)

 8. Matilda again skriver:

  Och juste! Vart du ska…? Ja känner att min fantasi är väldigt icke-existerande nu, det bästa ja kommer på är typ Umeå… Vet inte vad du skulle göra där eller varför du skulle behöva nytt visum till det, haha! Nämen, Sydamerika, Australien?

 9. Linnéa skriver:

  Vad menar du med att du blev ful på bilden, du är ju lika snygg som vanligt! Angående var du ska resa så har jag ingen koll på vilka länder en behöver visum och inte till, men jag följer strömmen och gissar på Australien eller Nya Zeeland.

 10. Daniel Wimhed skriver:

  Jag antar att det har med Musikhjälpen att göra, och jag misstänker att det är ett land som kommer på ett eller annat sätt drabbas av klimatförändringar. Då finns det mängder av länder i Afrika, Asien, Sydamerika att välja på. Det finns öar i Stilla Havet som kommer översvämmas helt som är små länder idag.

 11. Andreas Karlsson skriver:

  Gissar på planeten mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg