Tankar från REM-sömnen

10:15 9 Nov 2015

Good morning starshine. The earth says hello. What a day to be alive.

image

Igår var en härlig dag. Jag har varit förkyld i snart en vecka, så hade en täppt näsa, svidande hals och ganska ont i huvudet. Dessutom var jag hos tandläkaren i fredags och skrapade bort tandsten från hela underkäken, och som resultat av detta har jag haft ilningar i halva käften oavbrutet sedan dess. Utöver detta fick jag överraskningsmens igår natt. Fontänade ut blod i takt med att min livmoder försökte ha ihjäl sig själv.

Igår var en bra dag.

image

Har haft sjukt märkliga drömmar de sista dagarna också. Till exempel: igår natt drömde jag att MileyCool hade tagit över min fastighet och sagt upp mitt hyreskontrakt, för att hon var en ond människa.

Inatt drömde jag att jag var tvungen att flytta min bil till en stor lagerlokal, där dörren satt två meter upp på väggen, för att undvika en översvämning. Ändå funderade jag inte så mycket på det faktum att det var omöjligt att ta sig in i lokalen, men däremot på när i hela helvete som jag gått och köpt en bil.

image

Ah well. Idag föreläser jag i Landvetter. Detta känns som perfekt uppladdning. Nu kan bara bra saker hända.

image

4 kommentarer | “Tankar från REM-sömnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    De låter bra de, ha en bra dag nu :-)

  2. Paulina Koskenniemi skriver:

    Hoppas att du har haft en bra dag! Jag längtar till den dagen då jag har möjlighet att gå på en av dina föreläsningar (bor i Luleå). Vill passa på att tipsa dig om en tampongreklam för män: https://www.youtube.com/watch?v=zOMPS2zkE1M
    Ha de!! :)

  3. Maja Krave skriver:

    Hej Clara! Jag håller just nu på att skriva ett gymnasiearbete om mens, har köpt din bok och den är verkligen jätte bra! Jag undrar vart du har hittat de informationen och skulle vilja dela med dig av det? Är speciellt intresserad av faktan på kapitlet ”Menshistoria”. Tack på förhand och fortsätt inspirera alla som du gör! Du är bäst!

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Maja! KUL!! Och tack! Infon har jag hittat överallt. På internet, i uppsatser, av barnmorskor… Just menshistorie-kapitlet fick jag till stor del från mensforskaren Denise Malmberg. Kolla in hennes avhandling Skammens röda blomma! Lycka till, KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp