Call me Cover-Clara

1:44 5 Nov 2015

Hej blöggys. Jag är hemma i Landvetter!!! Yay. Svinförkyld men kurerar mig med att klappa på Kasey. Mmmmmmmmh.

Igår var jag i mataffären. Stod i kassan. Såg det här:

image

Oj. Fem face där. Och ett är ju mitt. Hay hay HAAAAAY!!!

image

KOLLA ÄNNA som vi hade sagt i Göteborg. Jag är månadens cover girl för Runners World! Ser oerhört fokuserad ut, plus att det ser ut som att jag powerwalkar otroligt snabbt. Har nog ändå aldrig sett så fräsch ut när jag varit ute på en joggingtur, så det tackar jag för.

Vill ni se fler av bilderna som vi tog? Klart ni vill.

image

Cool gal running in different clothes. Det är denna bilden jag kommer tänka på när jag är 19 kilometer in i Göteborgsvarvet 2016 och helst bara vill hem och äta pizza.

image

Cool gal in cover clothes again posing on rocks. Mitt självförtroende når inga gränser på denna bilden. Confident but charming. Kan vi dessutom prata om skorna? Kan vi nämna hur snygga de är? Kan vi? Låne-kläder makes me sad.

image

Cool funny gal on rocks. Här drar jag upp luvan och ser flintskallig ut TIHI. Such busig. Dessvärre fick den här bilden ingen plats i tidningen.

Blev precis medveten om att mina lår är sjukt långa i förhållande till resten av benen och kroppen. Bra torsdagsinsikt.

Ah well, det jag vill säga är att KÖP NUMMER ELVA AV RUNNERS WORLD GODDAMMIT för snart plockas numret ur affärerna och gudarna vet när jag får vara på omslag nästa gång.

Alla foton: Luca Mara/Runners World.
image

11 kommentarer | “Call me Cover-Clara”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    I detta årets lilla Göteborgsvarvet (låtsas som att jag brukar springa det varje år), så log jag HELA vägen, för att jag ville ha fina och motiverande bilder på en springande Jill. Men såg faktiskt mest ut som en flodhäst som kravlar sig upp ur en sjö. Menmen, alla kan inte Clara av att var lika snygga springandes som Clara. Fml.

  2. Fredrik Hansson skriver:

    Kul :-)
    krya på dig nu.

  3. Vendela skriver:

    Cover Clara 2.0 idag i DN också. Läs DN för imorgon plockas den bort ur affärerna och läggs i tidningsinsamlingen! Skynda fynda

  4. Deckre skriver:

    Läste om din helg och ÄLSKAR det! Hur du pratar om chips och att ligga hemma och se på serier. Som en normal person. + att Coop var med som ”dina ställen att hänga på”. Fantastisk artikel!

  5. Adam29 skriver:

    As snygga foton! Du är så himla fräsch och vacker jämt. Men måste ändå ta upp det. Den stora elefanten i rummet. Var det medvetet som de satte den kraftiga svarta camoflagen precis i skrevet så det ser ut som att du har en rejäl kvinnobuske utanpå? haha!

  6. Linnéa skriver:

    Hur lyckas du ens se så snygg ut när du springer? Om någon skulle fotat mig när jag väl är ute och springer skulle jag med största säkerhet likna någon konstig blandning av en tomat och en valross<3

  7. Erik skriver:

    Dags för en uppföljare kanske? https://www.youtube.com/watch?v=pShJSH2hgEw

  8. Daniel Wimhed skriver:

    Är det Asics skor, du har??

  9. Wilda skriver:

    VIKTIG FRÅGA!! Hej jag såg att du skulle till Värnamo och jag fick världens glädje kick o ah. Men grejen är att jag önskar mig din bok i julklapp och jag tror min farmor redan har köpt den och jag vill sjuuuuuuuukkkttttt gärna träffa dig! Kan man komma dit även utan bok så man får träffa dig?

  10. Noa skriver:

    CLaaaAaAARRraaaaaAaAAaaaa!!! Kommer du att gå på ”Mens the musical” ? Jag skaaaa!!! (Bli avundsjuka)

  11. ellenlundis skriver:

    Men va kul att du finns med i tidningen, Clara :D Lyckost dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg