”Oj du har en fläck där”

9:34 22 Jan 2016

Hej blöggy.

Det är fredag! Det är chips-och-dipp-och-På-Spåret-dagen! Det är kvällen då jag egentligen skulle gått på 20-årsfest men somnade i soffan efter jobbet och vaknade med febersymptom! What a time to be alive!

Idag har jag gjort roliga saker. Först möte med mitt bästa bokförlag Forum (inte för att jag har flera förlag men ni fattar) följt av lunch (åt den nya pulled vegpork-burgaren på Max och är så jävla glad att de tagit in fler vegrätter!!!! Obs, öppet meddelande till Aktuellt, jag har inte fått betalt för att säga det där) och efter en snabbvisit på Splay begav jag mig mot Gamla Stan för att bli behandlad på detta vis:

image

Här kanske ni undrar några saker. Har jag ramlat och slagit mig? Spelar jag tampong i nästa svenska storfilm? Eller har jag bara solat lite för länge?

Icke! Jag har blivit PLÅTAD på vad som såg ut som en crime scene ur Dexter med fotograf KRISTOFER LÖNNÅ!

Han gillar att jag snackar om mens. Och uppenbarligen gillar han blod. För han fick en porträttidé där jag skulle sitta helt dyngsur av blod i en bar. Så vi gjorde det.

image

Först slösade vi två liter färskt grisblod. Skoja. Teaterblod. Mvh komikern.

Sen satt jag och bet aggressivt på en selleri.

image

Det var så kallt. Alltså helt sjukt kallt. Inte supervarmt i lokalen, i kombination med att blodet var kyligt och fick alla kläder att iskallt klibba sig fast vid hela kroppen. Men COOLT BLEV DET!!!!!!

image

Här kramar vi varandra som tack. Fast jag kramar inte, för att jag är snäll och vill inte bloda ner Kristofer, och han häller resterande blod i skallen på mig, för han är en skadeglad jävel.

Resultatet blir en utställning som går att se någonstans i Stockholm, någon gång i vår, men lovar att lägga ut fotografierna här också när de är färdiga. Tack PatriciaAgent Franke för att jag fick låna alla dina mobilbilder till detta inlägg! Nu får ni önska mig krya på mig. Peace out.

image

4 kommentarer | “”Oj du har en fläck där””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Klara Andersson skriver:

  Du är bäst, jag älskar dig av hela mitt hjärta<3 har en fråga! Vad ska bilderna "användas" till? Konstig fråga… Förreststen fint namn

 2. Ida skriver:

  Åhå, Sundsvall represent!! ;) Kristofer är grym, blir säkert dödsfeta bilder!

 3. Feras skriver:

  Hahaha va roligt :D Krya på dig också :D

 4. Rut skriver:

  Krypa! Du är bäst❤
  Taco hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp