Jag kan inte snyta mig

9:41 1 Jul 2016

Hallååååå blöggy

Jag älskar kommentarerna på min senaste vlogg. För er som inte sett den ser den ut såhär:

Har fått nästan 1000 kommentarer, där – I kid you not – nästan varannan är från folk som inte heller kan snyta sig?!?!?! Jag är inte ensam! Är så lycklig! Har alltid sett mig själv som ett freak på den här fronten, men inte längre. Nu ska jag istället omfamna min okunskap när det gäller att blåsa snor ur näsan.

Annars då? Det är fredag. Vad ska ni göra i helgen? Jag har inte supermycket planerat än så länge. Gosa med Bob, typ. Det känns som att när hon är vuxen så kommer jag ångra att jag inte gosade mer med henne när hon var kattunge. Fast hon är typ tonåring nu? Alltså, stor för att vara barn men ändå lite dum i huvudet. Så, ja. Kattgos.

tacohej

9 kommentarer | “Jag kan inte snyta mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja skriver:

    Jag kunde inte snyta mig när jag var liten, men sen fick jag tipset att hålla för en näsborre när jag snyter mig. Så att man bara ”snyter en näsborre i taget” if that makes sense. Funkar riktigt bra för mig! (Kan fortfarande intresserad snyta båda näsborrarna samtidigt)

  2. Hanna skriver:

    Snälla gör en video endast med Bob!! det hade rockat.

  3. Karoline skriver:

    Beskrivningen av Bob just nu passar väldigt bra i in på mej. ”Fast hon är typ tonåring nu? Alltså, stor för att vara barn men ändå lite dum i huvudet.” ❤️❤️

  4. T skriver:

    men åh trodde jag var ensam om att inte kunna snyta mig!! ett tidigt traumatiskt minne från dagis är när en av fröknarna försökte tvinga mig att snyta mig. och trodde att jag drev med henne när jag inte kunde

  5. Sara skriver:

    Det där du pratade om att du hällde vätska i din näsborre för att det sedan skulle komma ut ur andra, har du testat att istället använda dig av en typ stor sprutliknande mackapär? Jag vet inte hur du gjorde den gången men det finns iaf en jätteliknande spruta som de säljer på typ apotek, och då blir det mer tryck än om en bara häller. Det ska då som du sa rensa i näsgångarna.

  6. Agnes skriver:

    Bob Katt klingar inte lika bra som Bob Hund

  7. Ull skriver:

    Jag är på MultiCon i Sollentuna den här helgen. Det är ett jättenördigt konvent för olika fandoms (Harry P, Disney, YouTube, Doctor Who mm). Har precis haft otroligt skoj på dansparty/cosplaykväll/halabaloo. Du och din nördighet borde besöka Multicon, Clara <3

  8. ellenlundis skriver:

    Haha! Älskar dina videos Clara! :D Du är bäst!

  9. Sofie skriver:

    Du är underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG