Att klämma finnar

10:56 25 Aug 2016

Har ni hunnit se veckans vlogg än? Inte? Varsågoda då, för den skrikigaste video jag någonsin gjort. Och den äckligaste. Fast ni slipper se det mesta. Ni får se mina reaktioner istället. Lolade så mycket när jag klippte den. Tadaaa:

Har faktiskt klämt finnar efter att jag filmade den här. Många, till och. Praise the lord att jag inte blev ärrad för livet.

Hörredu, du som läser förresten. Jag funtade på det här med mina vloggar. Prenumererar ni på mig på youtube, och ser dem där först? Eller ser ni dem här via bloggen? Hur funkar det? Om jag missar att blogga om klippet, tittar ni på det ändå? Fattar ni vad jag menar eller ska jag vara ännu mer övertydlig?

Nu ska jag iväg på kinesiologi. Japp. Vi får se hur det går. Hejdå.

tacohej

 

18 kommentarer | “Att klämma finnar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Jag örjade prenumerera för ett tag sen då jag insåg att jag missade några då du inte hade bloggat om dem

 2. Elin skriver:

  Meeeen min kommentar ser ju jättedryg ut när mina emojies jag hade med inte syns! Inte meningen… :(

 3. Fanny skriver:

  Kollar via bloggen och måste visst ha missat ett gäng om du inte lagt in dem på bloggen :(. Är inte så bra på youtube… Kanske ska försöka leta reda på om det finns några jag måste se :).

 4. Isabella skriver:

  Jag prenumererar, men det kan bli att jag glömmer kolla ändå för sååå himla aktiv youtuber är jag inte så jag föredrar när du lägger upp här för då glömmer jag inte.

 5. Elina skriver:

  Jag prenumererar på youtube så ser dom där först :)

 6. Fanny skriver:

  Jag har följt dig på youtube sen långt tillbaka och nästan lika länge har jag följt din blogg. Oftast hinner jag titta på dina nya vloggar redan innan du har skrivit ett inlägg om dem här!

 7. Sara skriver:

  Jag är inne på yt ofta och kollar på dina vloggar vanligtvis innan du bloggat om dem

 8. Rebecca skriver:

  Jag har inget konto på youtube så jag brukar ibland missa videos när du inte bloggat om dom. Men jag kan också komma på att det är måndag och du har lagt upp en video :) <3

 9. Ronja skriver:

  Till en början var det på youtube först (när jag vistas vid datorn), men med tanke på att jag är bra på att skita i tuben någon månad hit eller dit har den här appen blivit min livlina till ditt material, så måste nog påstå att det är härigenom nu för tiden :)

 10. Noora skriver:

  Alltid prenumererat och ser dirr när de dyker upp på yt :) Får notis om det så.
  Oftast före du hunnit lägga upp här

 11. Frida skriver:

  Jag prenumererar på youtube men är aldrig inne sär, så om du inte lägger upp vloggen här missar jag den.

 12. Rita skriver:

  Jag får ett mail när du lagt upp något på tuben

 13. Agnes skriver:

  Prenumerar på youtube så ser de där först, sen vet jag ju att du lägger ut varje måndag sågat kan gå in o kolla då. Tycker ändå att det är lite intressant att läsa vad du har att säga när du bloggar om dom

 14. Vendela skriver:

  Jag började följa din youtubekanal via bloggen. Men nu prenumererar jag och ser numera ofta direkt när vloggarna släpps på youtube. Kram

 15. Hanna skriver:

  Kollar alltid på dina vloggar, oavsett om du lagt ut det på bloggen eller inte. Men om du lägger ut det på bloggen och nämner nått ja missade kollar ja om den minst en gång! Alltid värt det!

 16. Kajsa skriver:

  Prenumererar såklart på dig på Yt också så kollar på dom där, för mig personligen kvittar det om du lägger upp dom här också för kollar på alla dina videos ändå. När jag väl kommenterar här (för typ första gången på mååånga år av läsande på din blogg) måste jag säga att du är grym. Du är en så jävla härlig person & dina åsikter är damn good. Du är bäst, glöm aldrig de.

 17. Lovisa skriver:

  Prenumererar på youtube, skulle aldrig missa en vlogg heheh ;))))

 18. Jussi skriver:

  Kollar bara dem du postar via bloggen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp