Konsten att spara ut hår

1:54 16 Sep 2016

​Ello bloggy. Idag var dagen som jag insåg att producent-Teo har skaffat en wifi-dongel att ha på resan. Just nu sitter vi på ett tåg påväg till dagens destination. Och jag kan blogga. This is great.

I förrgår fick jag den här kommentaren:

Och så skrev jag en svarskommentar. Men så insåg jag att mina spara-ut-hår-kunskaper kanske är av allmänt intresse. De borde vara, om inte annat, för detta är andra gången i mitt liv som jag sparar ut håret så jag har gainat en hel del kunskap. Så without further ado: här har ni mina tre bästa tips för hårutsparerier.


1. Hitta bra produkter.
Testa olika vax tills du hittar rätt, om du har råd och ork. Rätt vax eller hårspray eller texture spray gör UNDER. Mina bästa tips för hårutsparerier med samma hårkvalle som jag (dvs tunt, slappt, utan någon jävla volym what so ever): Lerberger Stafsing torrschampo och blow pro saltvattenspray.

2.
Experimentera! Vad händer om du har mittbena fast du egentligen brukar ha sidbena? Eller om du lockar håret? Eller använder 100 bobby pins?

3. Trimma.
Mitt största misstag när 17-åriga Clara sparade ut håret var att tänka att det var bättre om det bara fick växa fritt. Hej hockeyfrilla. Gå till frissan och toppa det med jämna mellanrum istället, så ser det inte ut som ett smärre helvete när vissa längder är längre än andra.

Och voilà så kan en plötsligt se ut såhär!!! Foto: Paul Edwards.


LYCKA TILL!

2 kommentarer | “Konsten att spara ut hår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Evelina skriver:

    Asså skämtaru!! 100 points to gryffindor för den bilden på dig! Baaaam!!!

  2. Johanna skriver:

    Blir heeelt off topic men bara måste.

    Alltså jag blir fortfarande helt blown away av dig! Så jäkla grym och fantastiskt vacker! En dag lär vi ses, rensa din kalender. För vi lär dra på date! Picknick vid en utkiksplats där man bara ser skog, skog och skog. Haha, och lite vatten. (Beskrev just i princip hela Dalarna)
    Du har ju min e-post så hit me up vafan, skulle bli grymt! Är kattmänniska så borde ju vara en bra anledning, right? ;) haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp