Konsten att pulla en blomma

5:27 17 Okt 2016

Har varit ett jäkla editing maniac idag.

Gick upp tidigt som vanligt. Började filma dagens video vid halv tio. Var färdig typ en timma senare, men det började strula när jag skulle föra över filerna till redigeringsprogrammet. Fick upp felmeddelande på felmeddelande, inget ljud fanns på någon av filerna, startade om både program och dator flera gånger men allt var bara PAJ. Ringde Splay, fick hjälp som inte hjälpte och fick till slut HEMBESÖK som – tack gode gud – löste saken.

Då var dock klockan 14. Jag brukar vara färdigklippt typ en timma innan dess, för att ha gott om tid att käka lunch och översätta videon till engelska. Yay.

Mitt redigeringsgame visade sig i alla fall vara ON FLEEK för jag klippte videon på EN OCH EN HALV FUCKING TIMMA och fick upp den på youtube klockan 16.07! SEXTON NOLL SJU!!! Jag är ett freak! Jag är för bra för att vara sann idag!!!

Missa förresten inte Välkommen till Japan-avsnittet heller. Det kommer här:

Jag låter väldigt arg genom hela videon, för övrigt. Det är jag egentligen inte. Eller jo, lite, på vissa av grejerna han gjorde, för jag tyckte inte att det var helt okej och jag tycker också att det var bra att det blev bortklippt. Men utöver de sakerna var det en JÄTTEROLIG upplevelse. Som ni ser i avsnittet. Vi garvar ju oavbrutet.

Anyhow. Nu ska jag laga middag. Vi hörs.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

3 kommentarer | “Konsten att pulla en blomma”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabella skriver:

    Men vaaa.. när jag bara såg välkommen till Japan så tänkte jag att det där skulle jag vilja testa. Men sen efter din vlogg så ba ”eeeeller inte!”. Lät mycket roligare först..

  2. Alexandra skriver:

    Grymt jobbat Clara! Läste på diverse olika sociala medier under dagen om ditt strul med redigerandet, så hade ställt in mig på att videon skulle kunna ses ikväll eller imorgon som du skrev. Gick in på YouTube strax efter 16, som jag alltid gör på måndagar av vana för att se på din nyuppladdade video. O så ser jag att det finns en ny där fastän det inte skulle. Tänkte då: ”Den här människan klarar ju allt!” <3

  3. Sara skriver:

    Tyckte inte alls att du lät arg, men det kanske är eftersom jag håller med om det du säger… Jag skämdes ihjäl av att bara se på avsnittet och när du i din vlogg berättade om det som var bortklippt kunde jag bara vara tacksam över att jag själv inte var där. Haha, jag tycker sådana saker är så skämmiga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp