Treat yoself

6:10 18 Okt 2016

Hello blöggy. Idag har jag….. varit ledig? Gick upp 10, skrev på ett sponsrat vloggmanus som ska levereras imorgon, och sen har jag chillat så jävla hårt. FY FAN VAD NICE. 

Njuter så mycket av dessa veckor som är medvetet halvtomma. Så gött att låta bli att boka in saker, med motiveringen att jag vill softa hund innan mello-arbetet drar igång i vinter. Frilanslivet, barn. Så jävla bra grej.

Jag och Johanna tog en sväng på stan och blev besvikna över att våra tilltänkta halloween-outfits inte fanns (skulle köpa vita leggins + vita långärmade, färga rött, grönt och gult med textilfärg och vara TOTALLY SPIES men vitt är tydligen en ”sommarfärg” och fanns ingenstans? Sämst). Så jag köpte en fisheye-lins till mobilen som tröst. Boom. Hur fett.

Här är jag på espresso house i ett fisköga. Här nedanför är min allra bästa espresso house-medarbetare. Asta Bjerde. Gör henne till månadens employee, espresso house! Mvh, partisk bästis.

Har haft en riktig jävla spender day också. Treat yoself osv. Har köpt så jävla mycket kattmat och grönsaker och husgeråd de senaste veckorna att jag tyckte att jag ”FÖRTJÄNADE” lite roliga saker också. Typ smink.

Är nu fattigare när det gäller pengar, men en fisheye, ett matt liquid läppstift och ett transparent puder rikare. Och ett par skor! Herregud. Förbjud mig från att gå på stan något mer. Spärra mitt bankkort. Vad fan håller jag på med. Aja. Tänkte visa dem imorgon. Det är de fetaste skorna någonsin. 

Nu ska vi på spelning! Spontan vardagsspelning. Roligt. Hejdå. 

3 kommentarer | “Treat yoself”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Therese skriver:

  Gud vilken snygg jacka! :)

 2. Fanny skriver:

  Mmmm det är exakt den här typen av dina blogginlägg som är sådär gottiga att läsa!! (Det finns inget direkt superviktigt content men de är mysiga iallafall because of you.) U go gurl och alla är vi värda att unna oss ibland. Carpe diem liksom.

  1. Clara Henry skriver:

   Wäää vad kul att läsa!! :’) tack o kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp