Now it begins: the blog life

13:18 2018-03-01

Fanimig hörrni. Nu går det lilla tåget. Erika ”besöksförbud” Petersson har mutat till sig ett litet utrymme i Nöjesguidens bloggkatalog. ÄNTLIGEN säger förmodligen inte ni, för det finns ju varken utrymme på internet eller i era liv för en blogg till.

Ja, ni vill ställa frågan om vad den här bloggen kan erbjuda för innehåll som inte redan är totalt övermättat av alla andra på internet. Vad har du för USP Erika? Varför ska NÅGON börja läsa bloggar nu när det varit utdött i flera år och dessutom regelbundet gå in och läsa dina påhittade dumma historier?

Jotack. Det jag kan erbjuda är att du kan läsa det här och slippa känna ”oj den här personen jobbar väldigt mycket det borde jag också göra”. = prestationsångest

Du kommer inte heller känna ”Oj den här personen har ett eget sminkmärke har släppt en adidas-kollektion har bott i spanien i 220 veckor har FYRA ALBANSKA PONNYS det vill jag också ha” = framgångsångest

Jag lovar här och nu: ska aldrig vara särskilt bra på nånting så att du kan gå in här nån gång i veckan och känna fyfan hon har ju trampat vatten sen hon föddes, gud va skönt att höra. (Det kanske också blir lite kul men sånt kan man ju inte jinxa snälla nån.) Det är i övrigt också en plats fri från formuleringar som ”äta nyttigt” och ”juice-detox”.

Det verkar också i övrigt vara i princip omöjligt att ha en plats på internet idag och inte samtidigt vara sponsrad av ett företag som gör lösögonfransar av blinda minkar och munkar. Jag har ett långsiktigt mål som är att vara så lågpresterande och oklar i min BRANDING att inget företag vill veta av mig. Som att sitta på en arbetsintervju och vara helt ärlig och säga att man bara vill ha jobbet eftersom man behöver pengar så att man slipper stå utomhus och kolla på sina fötter och istället kan stå inomhus och kolla på sina fötter. Man kanske inte brinner för företagets vision, man vill bara ha råd med lök och sånt.

Tänk influencer men istället för att man har samarbete med nåt sketet juiceföretag så har man kanske ett samarbete med SIN VÄRDIGHET AM I RIGHT!!!! *high five*

*får ingen high five tillbaks för alla vill livnära sig på att ge folk 3% rabatt på nocco*

*ensam* :(

Det är fortfarande helt oklart: vad kommer den här bloggen handla om? Ja vafan vi får väl SE. Jag är iallfall ingen reklampelare för något ondskefullt proteinpulver eller nån vansinnig tandblekning och om ni får för er att jag börjar ändra min ståndpunkt angående den saken så vill jag verkligen att ni ringer maffian så Don Corleone kan ruska vett i mig igen.

 

Wikipediabild: en albansk ponny

Hejdå :)

Erkan P

 

9 kommentarer | “Now it begins: the blog life”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Torbjörn!!!!! skriver:

  Stark start!!! Vill se fler suddiga wikibilder

 2. Angelica skriver:

  Heja dig 👏

 3. Emma skriver:

  Har: vrålat. Hahahaha.

 4. Steffe skriver:

  ÄNTLIGEN<3

 5. Andy skriver:

  Tror det finns fler än jag där ute på nätet som VERKLIGEN behöver en ny blogg att följa så TACK för att du tar tag i den saken.

  Och du börjar ju jävligt bra. Nice!

 6. Lisa skriver:

  En sann unfluencer! Jag ska läsa din blogg.

  Passa dig ba så du inte blir smittad och börjar känna suget efter framgång. Kanske börjar sprida reklambladet för din matbutik i förväg för att få fler läsare och så.

 7. fellow Erkan skriver:

  INLEDER STARKT. All makt åt dig, vår befriare! Gör din grej.

 8. Linnea skriver:

  ÄLSKAR SÅ MYCKET ATT DU BLOGGAR SLUTA ALDRIG SNÄLLA DU ÄR FAN BÄST. <3

 9. safetoto skriver:

  When I read an article on this topic, safetoto the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Sök

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg