Testar mina äventyrsmöjligheter

10:13 2018-05-30

Dr Ogundus svar lyser med sin frånvaro.. Antingen stämde det som han sa, att han inte har ”tid för skämt”, eller så sitter han hemma och gör upp en plan för hur det bästa samarbetet mellan oss skulle se ut. Han är förmodligen rörd över att jag kommer med så bra förslag, kanske nästan förlamande rörd? Därför kan han inte skriva så fort. Väntar tålmodigt på hans nästa svar.

I övrigt: Det är onsdag!! De senaste dagarna har spenderats med att utforska eventuella äventyrsmöjligheter för sommaren. Detta innebär att undersöka:

 1. hur långt jag orkar cykla innan jag måste däcka i ett överblommat rapsfält
 2. hur trött jag blir per km på min ganska risiga cykel (för att kunna planera cykeläventyren så att de inte tar kål på mig)

I måndags testade jag att cykla till Billebjer, som enligt google maps skulle ta 45 min med cykel enkel väg.

På vägen dit blåste det tusen miljarder meter i sekunden åt fel håll, alltså en fruktansvärd motvind vilket gjorde att det tog ungefär 2 dagar att ta sig till platsen. Men fin väg???

Väl där ville jag kolla in badmöjligheterna, men det var andra människor där så jag blev plötsligt väldigt självmedveten och inte alls *cool ensam äventyrstjej* så jag gick runt lite som en tafatt anka, la mig på en klippa, stirrade på utsikten och sen cyklade jag hem. Hemvägen bjöd på medvind vilket gjorde att resvägen förkortades till ungefär 5 minuter.

Efter äventyret har jag känt ett starkt sömnbehov, ungefär 10 timmar varje natt har behövts. Denna insikt är bra för mina kommande äventyr: väldigt lite ansträngning kräver väldigt mycket återhämtning *antecknar i äventyrsblocket*. Annan insikt: man kan bara cykla i medvind annars går det inte.

Nu vet jag lite mer om mina cykelmöjligheter, det är bra. Laddar upp för nästa äventyr.. Vet inte vad det är för äventyr.. Kanske ska jag cykla hem till Dr. Ogundu och hota honom med mina små nävar.

Vill också visa detta:

Igår var Dogge en liten härlig sommarhund.

Vill också(!!) visa detta: 

Man kan lyssna på podden ”arbetarlitteratur” där jag är med i senaste avsnittet! Kanske är det kul? Inte fan vet jag!! Har inte vågat lyssna själv.

Nu ska jag städa badrummet. Hejdå

 

3 kommentarer | “Testar mina äventyrsmöjligheter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Frida skriver:

  Alltså hypen kring Billebjer?! Under denna vecka har TRE personer (som inte känner varann) berättat för mig att det är the badplace to be och jag känner mig därför lite anti samtidigt som väldigt nyfiken

  1. sheryln skriver:

   Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

 2. Luna skriver:

  My name is Peterson luna from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 3 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
  Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp