Bonde söker fru avsnitt 5

11:53 2020-10-29

Hej! Detta inlägg är ett betalt samarbete med tapeter.se. Jag har tillsammans med företaget valt ut fyra nya fondväggar ur deras sortiment till vårt vardagsrum. Här kommer de:

Vägg 1

Vägg 2

Vägg 3

Vägg 4

Tror ni det kommer bli fint? :) för det tror jag!! Uppge BONDESÖKERTAPET20 för 2% rabatt på ert nästa köp!!

Vi dyker in:

Alltså bara introscenen på Mats och hans hem här fick mig att fundera på hur i hellllvete han kan ha varit singel ens en minut av sitt liv faktiskt. Stå och dona med pelargoner på det där viset? Hur vågar han? Äsch det såg så mysigt ut bara, ville flytta in tillsammans med de fyra brevskrivarna. Obs så kände jag i början av avsnittet!! Ni kan aldrig ana vad som hände sen..

Det enda som talar för att Mats inte har en livspartner just nu är faktiskt att han döpt sin hund till humlis. Annars är han en fulländad trygg gotländsk man i sina bästa år.

Och han åkte såklart och hämtade sina brevskrivare med häst och vagn typ 30 meter ifrån sitt hem. The Effort alltså!! Imponerad. Att han ens har en sån vagn hemma alltså… Hade gärna sovit i den ärligt talat. Johanna hoppade direkt upp på sveriges bredaste hästrygg och jag undrar verkligen när man får tillfälle att skriva ett facking brev till henne!!! Om att hon ska adoptera mig!!

 

Om man kan föreslå tält med ett sådant lugn då blir man INTRESSANT. Hade jag varit Mats hade jag blivit kär enbart pga tältet faktiskt. Det vore avgjort redan här. Vet inte varför? Det kändes bara spännande att denna kära gotländska kvinna (som i ärlighetens namn förmodligen hade kunnat sova hemma egentligen? Hur långt kan det va..) bestämt sig för att slå upp ett tält bredvid huset. Att sova i tält är det mest tortyrliknande grepp man kan ta mot sig själv i svea rike idag, därför blir jag fascinerad varje gång någon tar det beslutet. Undrar verkligen om detta var för att garantera sig själv lite egentid i (eller ja, utanför) huset (för en annan helvetisk företeelse är ju faktiskt att sova i samma rum som någon man inte känner och som dessutom är kär i samma kille som en själv!!!). Smart eller galenskap??

Kan ändå fatta att Linda övervägde mord eller iallafall gränsöverskridande kroppskontakt när hennes konkurrenter inom loppet av 4 minuter visat sig på styva linan genom att 1. hoppa upp på en häst ingen känner och 2. visa sig orädda för naturen genom att ta med ett tält och envisas att sova i det BREDVID ETT VARMT ISOLERAT FRÄSCHT HUS. Jag hade också varit för-e-bannad. Så jävla avslappnade människor kan man ju lätt bli irriterad på. Har svårt att avgöra om hon är lite osäker och därmed ger ett lite osympatiskt intryck utifrån det lilla vi sett eller om hon är fullständigt normal bara att redaktionen plockar fram hennes sämsta citat för att avsnitten ska bli lite spännande. Jag vet EJ men oavsett så kändes stämningen i just Mats hus som fullständig jävla mayhem typ direkt, och då hade ju ändå bara tre av fyra flyttat in. Ryser redan.

Man kan ju ej begära att en person ska ha 4 vuxensängar hemma bara som står och dräller och väntar på att 4 tjejer ska flytta in under såhär märkliga omständigheter MEN det måste väl ändå kommenteras att sängen som bäddas i bild är en SPJÄLSÄNG!!! Max 1.10 lång typ?? Man måste sova i yogapositionen Barnet för att få plats. Vem är Zen nog att göra detta av Pontus brevskrivare undrar jag??

Äsch även om Emmy kallar sig själv och sina konkurrenter för ”4 hönor” så tycker jag såklart att hon är ljuvlig. Så jävla spattig i huvudet och filterlös på något vis. Omöjligt att inte bli lite förtjust!! MEN tror inte att hon och pontus kommer bli ihop!! Är redo att betta hundra spänn (inte mer såklart) på det. Jag ser dem bara inte i en lång relation tillsammans, det är allt!

Patrik vill bara fortsätta för att se om han är en människokännare eller ej ❤️ Som en äkta rekryterare!! Nej men allvarligt talat han och hans hjärta måste må jättebra :( Annars stämmer jag produktionen!!

Och Erik Erik Erik….

Erik var såklart besviken över att två av hans tjejer inte utförde ultralöpning in i huset med sina väskor. Betonade verkligen ”jaha här kommer du och GÅR!!!”. Han har aldrig gått i sitt liv förmodligen. Sover i jägarvila. Ska han ta sig någonstans gör han masken tills han kommer fram. Strong!!

fylld med kettlebells för att du ska bli kär fattar du väl erik

 

Hahaha sån jävla härlig stämning inne hos Patrik och hans brevskrivare?? Hade velat sova i samma rum som dem om de inte snarkade givetvis. Det känns bara så jävla obråkigt hittills. Det bådar ju gott för Patriks fysiska hälsa iallafall att folk inte står och skriker i hans kök om selleri ÄN!!!

Nej men :(

Spinoff på detta till årets julkalender tack. Har inte Nicklas jättemycket julkalender-utseende egentligen? Kan verkligen se honom lalla runt som Storebrorsan till två barn varje morgon i svt.. kanske med Johan Rheborg och Per Andersson (som inte skulle spela hans småsyskon fattar ni väl!!!). Men ja alltså såhär lite drama är det alltså inne hos killarna hittills att de måste prata om SPÖKEN för att det inte ska kännas alltför harmoniskt inför tittarna. Har det inte slagit dessa män att de är med i en dejtingserie och ska sova i samma rum och snarka ikapp med andra personer som vill bli ihop med samma kille som de vill bli ihop med?? Fascinerad av bristen på panik. ELLER så pratar de om spöken för det Verkliga Spöket dvs den potentiella kärleken mellan Patrik och någon annan än en själv är mer skrämmande!! Nu har jag kanske psykoanalyserat färdigt.

(SURDEGSBLICKEN!!! Jaja sådär känner man ju när någon säger att den håller på med surdeg men det visar man ju inte!!)

Fick rakt av ångest av matlagningsscenen tyvärr, hjärtat blev ett torrt russin helt utan blodtillförsel usch ORKAR INTE LAGA MAT I DET KÖKET MED DEN DÄR STÄMNINGEN JAG VILL ÅKA HEM!!! Fan va skönt att inte dejta Mats i detta klimat. Hade gått ut och ätit ihjäl mig på pelargonjord.

Ångestnivå i köket: hög. Redan innan person 4 flyttade in. Äe allt känns jobbigt bara!! Mats del av avsnitten har verkligen potential till att bli spännande. Man mår dåligt men man vill se mer!!

Kära kära Eriks prat om mikroorganismer ja.. inte så sjukt att tjejjorna ej hängde med faktiskt, det är ju en helt sinnessjuk situation som tidigare nämnt. Finns inget jag hade kunnat fokusera mindre på än sagan om hur kroppsvätskor blir till jord. Det enda jag själv kunde tänka på under tiden som Erik pratade om kväve var: Hoppas verkligen att tjejerna på gården lägger en dag snart på att färga håret på varandra obs givetvis olika hårfärger!!! De måste också börja ha sina solglasögon på lite olika sätt. En måste ha dem på sig hela tiden och någon får ha sina halv uppätna i mungipan och en tredje måste trycka ut glasen i sina. Annars kommer detta ALDRIG REDA UT SIG för lilla mig.

Och (nästan) slutligen: var inte detta en ENORMT fin stund mellan oss och Patrik? Att han kan sitta och så ohämmat berätta om att han levde med en tjej tidigare och att han övervägde att TRÄFFA EN KILLE I SMYG? Så jävla modigt att säga det i tv alltså han har så lite barriärer mellan sig själv och kameran? Han låter en bara TUGGA I SIG av hans liv samtidigt som det känns som han har enorm integritet? Golvad!! GOLVAD!! Tack för att han finns. Vet inte om han förstår hur mycket det kommer ryckas i honom nu av olika företag som vill ha honom som sitt gay-alibi pga denna utstrålning och karisma. Han går igenom kameran så att säga. Trygghets-goals.

Vill också säga att jag verkligen tycker att Einar är så varm och socialt kompetent!! Är ett stort fan av honom som person!! så jävla pigg. Vet ej om jag ser honom och Patrik ihop men fan kanske ändå. Han är omöjlig att inte tycka om iallafall, så mycket vet jag!! Men nej de kommer inte bli ihop. Satsar 100 kr.

Ett tack ska ni ha och ett tack ska Mats ha:

Hahahah han säger så mycket konstigt <3 Povel Ramels gömda och glömda son. 4 Edgy bönder iår på olika sätt. Fan va fina. Tack för den här stunden, vi hörs!! Kommentera gärna vilka ni eventuellt tror kommer ”vinna” lol jag älskar att höra vad ni tänker!!

Kram

16 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 5”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofie skriver:

  Dog seriöst av skratt av kettlebells-kommentaren!!! xD
  Jag gissar på att det blir Mats och tält-tjejen. De verkar rätt lika.
  Btw, så jäkla fin stund med Patrik, sån härlig människa *snyft*

  1. Erika Petersson skriver:

   hahahah bra <3 Ellerhuuuuuur!!! VETTEFAN ang tältkvinnan men kanske!!

 2. N skriver:

  Tycker Patrik är svårast att gissa på, det känns inte som han haft nån flörtig kemi med nån av dem hittills. Tror absolut på Mats och Tälttjejen (Karin?), och kanske samma som du på Pontus (”Fru Pontus”)! Eriks tjejer har jag tyvärr ingen uppfattning om än :-)

  1. Erika Petersson skriver:

   Patrik är väldigt svår!! Undrar verkligen hur det ska gå. så spännande att se hur detta utvecklar sig!

 3. Anna skriver:

  Jag la märkte till att tre av tjejerna som stod mitt i kobajset hade kritvita skor, kändes lite väl som att livin on the edge!

  1. Sara skriver:

   Haha det var det enda jag kunde tänka på, blev alldeles stressad!

  2. Erika Petersson skriver:

   Hahahaha jag såg!! Det var verkligen otroligt. De har mer krut i sig än vad man kanske tror

 4. Sara 1 skriver:

  Helt klart Mats + Tält. Och jag älskar Einar så han måste vinna! Sen tror jag på Eriks tjej i svart klänning.
  Förövrigt var klippet med ”lilla receptboken” otroligt, snacka om att vilja ”sparka ner nån” hahahaa

  1. Erika Petersson skriver:

   Spännande att så många är inne på tältkvinnan!! Einar ja såååå gullig verkligen fin!! hahahah ja kära gud receptboken var ej nådig..

 5. Sara J skriver:

  Gissningar på framtida paren:

  Mats – det verkar ju bli Corona-paus, eller tolkade jag cliffhangern rätt? Annars tältkvinnan

  Patrik – Einar, de känns ju ändå så mysiga ihop.

  Patrik – inte Emmy, men vem av de andra…

  Erik – någon av alla blondinerna…?

  Äntligen börjar det bli lite färre så man kan börja snappa upp några namn.

  1. Erika Petersson skriver:

   Waoooow va spännande!! haha NÅGON av blondinerna för eriks del ja. ELlerhur nu håller man nästan reda på dem men bara nästan!

 6. Tutuapp skriver:

  Put documents in drawers or filing cabinets and organize them based on project type and year. Keep a calendar to keep track of your appointments, meetings, and projects.

 7. Kodi skriver:

  Be the employee that responds to emails in a timely fashion, with no more than two days in between a response.

 8. Jessica skriver:

  Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
  Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
  Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
  *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
  *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
  *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
  *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
  *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
  *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
  *Stava för att gifta sig snart
  *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
  *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

  Få gratis online -konsultation nu via:
  Whatsapp; https://wa.link/q5f107
  E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Du kommer att tacka mig senare.
  Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 9. Thank You! For sharing such a great article, It’s been an amazing article. It provides lot’s of information.
  บริษัท igoal

 10. This is what I want from many articles. And I am really interested in your articles. want to let you know

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG