Bonde söker fru avsnitt 6

20:54 2020-11-04

Kääära kära kära lusar!! Hur fan har ni det?? Nya restriktioner i svea rike igen och ännu en anledning att STANNA HEMMA och GLO PÅ BONDE SÖKER FRAAUUU!! Jag har slutat vara arbetslös och kan således inte lägga lika mycket tid på detta men va fan.. Vi måste ju prata lite bonde varje vecka ellerhur. Såhär tänkte jag denna onsdagskväll:

Mats kvinnz var uppe innan honom för de hade uppenbarligen varit vakna hela natten och bråkat om olika recept och selleri eller något :)

hahahah nej men ångesten fy fan jag vill väl rakt ut dö!! Alltså att Linda typ hörde fel och inte förstod att inte alla skulle hänga med till hästarna utan att resterande istället skulle gå och handla.. Vred hela min kropp som en disktrasa fyyy gud va hemskt. Hahaha och Mats var så jävla dålig på att hantera det och sa ”Det blir mer häst lugn och fin???” Då blir det ju ÄNNU VÄRRE!! Säg bara ”Oj vet du jag tror jag var lite otydlig” haha ÄE hetsk stämning över morgonkaffet. 3 sekunder in och man mår redan uselt!

Det är ett under hur Johanna kan vara så lugn samtidigt som hon säger så innerliga saker om sig själv! Fattar inte hur man kan bli så bekväm med att vrida ut och in på sigsjälv och ändå göra det med integritet och utan att kräva något av någon annan. Hon bara berättar om sina innersta drömmar och tankar och känslor och så flinar hon lite och så är det inget mer med det!! Målbild för mig 2021 att bli exakt sådär. (Ja jag har ångrat mig, orkar inte vänta tills jag är 50. Vill besitta det där sansade nu!!)

Nej men det trodde väl ingen att ni skulle Erik Iron Man Bonde Mc Bondeking

Hahahaha absolut mardrömslik gruppdejt

:( Så sjukt att de här tjejerna verkligen kom till ett BOOTCAMP istället för en lugn och fridfull dejtingmiljö bland kor och skog som de trodde.

Givetvis?? Som vem som helst hade känt om en kille bett en följa med till ett utegym.  Hahah ”känns som vi är på kollo” sa hon också, så jävla roligt tyckte jag det var. Men det var väl ganska tydligt var detta skulle leda till senare i avsnittet. Bara sörjer att en enda person behövde göra marklyft där i Eriks trädgård utan att vara kär i honom ens :(

Älskar att när Patrik säger att det känns som att de är på kollo så är det en bra grej <3

hahahahaha fy fan men man HADE VÄL PACKAT ETT BRA PAR SKOOOOOOR ELLER!! Blev tokig på detta!!

Skrattade gott. Alla psykologer kan slänga sina jävla DSM-5 papper SÄTT människan i en traktor så ser ni direkt vad fan det är för något ni har att göra med. Jag litar på Patrik i alla lägen och tycker alltid att allt han säger känns rimligt men i detta enstaka fall har han tyvärr fel

TUR att det inte är jag som bjuder på den här typen av dejt!!

8-8.30 äta frukost

8.30-11 kräla runt på golvet

11-14 långlunch unna sig

14-19 planera morgondagen

Emma ska vi väl prata lite om. Hon känns trygg!!! Stabil person. ”Fötterna på jorden” hade jag skrivit om jag vanligtvis använde sådana uttryck men jag är väl ingen jävla…dåre. Men känns som det är en hel del kompiskänslor mellan Pontus och Emma, iallafall som det sett ut nu i början? Tror ej de är ett äkta par inom en snar framtid om man säger så!!

Den där kramen mellan Pontus och äe vad fan heter hon… asså….. känns som de blev kära av den där lilla kramen? Fick sektvibbar… Sällan uppstår så mycket känslor på så kort tid om inte gud eller jesus är inblandade på något vis!!!

Frälsta ute på en åker. Glad för deras skull antar jag. Det kändes dock som en rätt platt konversation.

Typ såhär:

”Känns det kul att va här?”
”Ja det känns kul” *kram i 30 minuter*

Men men!!!

Så oerhört många olämpliga ställen på ica som känslor diskuterades på i detta avsnitt!! Först vid olivoljan sen vid idealmakaronerna och sist men inte minst vid bönpastan. Tycker det är modigt att kunna stå inne i en butik och prata så avslappnat (fast det var inte så avslappnat) om sina känslor sådär. Jag kan ju knappt betala med kort utan att bli röd i ansiktet och då har jag ändå jobbat i butik typ 10 år

Hahahaha :( hatar små påsar

Det var väl vettigt att åka hem tycker jag!! MINNS EJ DITT NAMN HELLER jag är hopplös BSF-bloggare tyvärr

Detta var väl en vacker scen men jag märkte att jag är lite ovan vid de här dejtingscenerna för jag tänkte direkt OJ nu är han OTROGEN för han KRAMADE JU EN TJEJ PÅ MORGONEN… Kommer ta ett tag att vänja sig vid alla dessa hångel överallt!! Vet ej hur jag ska hantera men det löser väl sig. Varför känner jag att deras kemi typ försvann lite när de fick hångla i tornet?? Jag är mer tveksam till dem nu. Kan ej utveckla.

Svårt för Patrik att behöva göra ett val bara baserat på hur bra killarna var på att köra traktor…. för det är ju typ det enda de hunnit göra herregud

chrille :( han körde sämst traktor tyvärr med sina gympaskor

Det var riktigt galet när Erik sa ”När man kollar in i Julias ögon DÅ FÖRSTÅR MAN VAD LIVET HANDLAR OM???”.. Jag känner att om han kan ha tillgång till sådana känslor med någon utav deltagarna då måste han skicka hem resten? Vem fan har någonsin varit med om att ”förstå vad livet handlar om” när man tittat in i nåns ögon egentligen? Det kan såklart också vara så att Erik alltid känner så när han har lite go stämning med nån snyggis…

Men vi behöver verkligen diskutera detta: vad är oddsen på att varje gång nån hånglar i detta programmet så är det tydligen det mest otroliga som nånsin hänt dem? Hånglet uppe i utkikstornet och alla andra intima situationer i det här avsnittet var tydligen breathtaking för varje deltagare? Eller måste de säga så för att den här mjuka härliga stämningen inte ska försvinna från programmet? Mycket skeptisk till detta.. Vill se mer mediokra beskrivningar av hånglet vi får se i tv. Nästa avsnitt MÅSTE nån säga ”det var helt ok” och inte mer än så annars blir jag obekväm

MATS!!! MATS MOBIL!!!! Vad fan ska hända nu då :( orolig

USCH spännande men vi får se. Puss och kram! <3

25 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 6”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lise skriver:

  Orkar man nåt annat än bra kyssar efter Simon-kyssen? Tror inte jag skulle kunna hantera det igen. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/a/l12ple/kritiken-mot-tv-bonden-kysser-vem-som-helst

  1. Erika Petersson skriver:

   hahahahahah ORTROOOOOLIGT saknar <3

 2. Linnea skriver:

  Tack för blogginlägg, sluta iiiinte! :) Alltid lika bra analyser ;D

 3. Sofie skriver:

  Såg ju inte ut att bli så mycket med Mats nästa vecka, mer fokus på övriga deltagare kanske…

  Mkt romantiskt med Bootcamp-dejt *not*

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej eller hur vad kommer hända???

 4. Kodi skriver:

  Currently, there are 44 states in the USA that impose a sales tax.

 5. Naman skriver:

  Thank you so much for your article

 6. Omkar skriver:

  Loved reading this article thanks a lot

 7. Jim skriver:

  Appreciate taking your time to write this post

 8. Paul skriver:

  Thanks you so much brother

 9. Kevin skriver:

  Nice article totally going to share it

 10. Sara J skriver:

  Sluta inte blogga! Du måste ju fortsätta hålla koll på Eriks träningspass med trillingarna. Det är ju nu det börjar bli intressant och läge att lära sig några namn :)

  1. Erika Petersson skriver:

   Nejdå!! Vi kör på! Mycket viktigt att kolla hur PT-Erik tränar sina tjejer!!!

 11. Anna skriver:

  Tråkigt att du köpt kommentarer för att skapa lite hype. Ska bli bättre på att kommentera, så kan du spara dina slantar! Finns säkert något kollage med Simons kyssar för några år sedan, då var inte alla hänförda iaf! Hopp finns!

  1. Erika Petersson skriver:

   Du ska ha tack <3 har sett nu och ja… det var… det VAR något särskilt.

 12. Anna skriver:

  Och såklart, tack för bästa bloggen! Blir pirrig när jag ser ett nytt inlägg!

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack för att du skriver! <3 glad jag blir!

 13. Arthur L. Hawkins skriver:

  Stay on topic when delivering information and keep your updates as succinct as possible, avoiding unnecessary information.

 14. Arthur L. Hawkins skriver:

  When in doubt about information or instructions, ask open-ended questions. You can say something like ”Just to make sure I understand, can you give me an example

 15. Gavin R. Jones skriver:

  If you have to present your work to your colleagues or some other audience, be ready.

 16. Gavin R. Jones skriver:

  Create a slideshow and have notes on hand to refresh your memory. Practice several times in advance to prepare a polished presentation, calm your nerves, and ensure that you’re prepared for questions.

 17. Gavin R. Jones skriver:

  You may have to share updates about your projects; have those updates written down so you can share them accurately.

 18. Martha D. Gross skriver:

  For instance, perhaps you are in a relationship with a coworker. If this is against company policy, you need to inform your supervisor and end the relationship or else find another job.

 19. 123plus skriver:

  Well, I definitely like studying it. This article you have provided is very helpful.

  123plus

 20. jili slot skriver:

  Let’s share out thoughts and hang out sometimes. Reach me at my site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg