Bonde söker fru avsnitt 7

21:40 2020-11-11

Glad att ni bryr er om mig <3 men som Anna säger: jag har börjat köpa kommentarer från olika killar i USA eftersom jag inte känner att ni engagerar er tillräckligt mycket i dessa inlägg… så vill börja denna blogg idag med att ge en shoutout till mina killar Kodi, Naman, Omkar, Jim, Paul och givetvis sist men inte minst Kevin!!

 

Tack killar känns verkligen gött att ni bryr er om bonde söker fru och mig! <3 Keep commenting and press the like button osv osv

Nåväl BONDETIME igen!! Är ni redo för det hoppas jag!!

Vad är det för FEST de har i Pontus hus egentligen….. sån skillnad på stämningen mellan de olika husen. Den här scenen gjorde mig väldigt oroad över att Pontus gick och la sig halv två när han har en GÅRD att ta hand om?? Han kan inte SNOOZA sådär väl?? Att dessa tjejer bara kommer dit och har något konstigt picknickrave med Pontus tills han tuppar av för att ingen klarar av tanken på att han någonsin skulle bli lämnad ensam med någon av tjejerna… Deras kontrollbehov gör tyvärr att spannmålet kommer ruttna och att alla djur kommer rymma från gården för att de inte får någon uppmärksamhet längre…. eller vad som nu händer när man som bonde inte går upp kl 04 varje dag jag vet inte!! Ka-ta-strofal bråvallastämning som dessa 4 yrväder lyckats skapa på Pontus gård. KUL!

Okej så en vän till mig hävdade starkt att Julia aka sveriges vuxnaste 26åring är jättelik en amerikansk skådespelare så hjälp? VEM?? ”Nån som peakade för några år sedan” sa han och det var tyvärr det enda han sa så vi har relativt lite att gå på här men.. Hjälp?

Konstigt att det inte finns något att göra på Patriks gård men hos Erik är det typ katastrof om det INTE kommer in 3 tjejer och hjälper honom sätta upp ett stängsel?? Mycket ojämn arbetsmiljö om man jämför mellan gårdarna!! Vad är facken??

Sjukaste situationen????? Ska de behöva dejta VARANDRA och kanske laga nån mat ur en receptbok tillsammans… Så oerhört märkligt. Tänkte också på att hon med tältet hade ju typ… kunnat stanna kvar i sitt tält utanför Mats hus oavsett om han testats positivt för covid-19 eller ej. Hade älskat om hon fortsatte tälta där faktiskt och bara campade på hans gård som hon TYDLIGEN HATAR *se längre ner i inlägget*

 

Aj aj AJJJ Men det var kanske väntat eller… Den där skepsisen till selleri kan man ha lite svårt för!! Vi vill väl alla ha en TON mot surdeg och människor som älskar surdeg mer än allt men vi kan INTE visa den i tv eller i dejtsituationer. Så ligger det till.

Faktiskt riktigt orolig!! Han tränar SÅ mycket crossfit att han inte har tid att ta hand om gården :( Hela avsnittet blev verkligen en avhandling om hur olika bönders arbetsbörda kan vara… Så kul att bli grinig för att tjejerna inte slog i de där pinnarna ordentligt <3 Lynnig man det där..

Känns som att i denna säsong är det LITE för hög tilltro hos bönderna till att olika situationer med djur eller fordon kan ”säga allt om en person”!! Som när Patrik hävdade att det säger mycket om en person hur bra den kör traktor, eller nu när Mats hävdade att det är MYCKET talande huruvida man kan gå fram till ett sto och hennes nyfödda föl utan att bli roundkickad av hästen för att man går för nära bebisdjuret…

 

Också otrrrroligt roligt att Mats svarade när rödhåriga kvinnan (förlåt kan INTE NAMN ÄN katastrof??) pratade med fölet hahaha <3 så konstigt rollspel. JAG HETER VEGA sa en mansröst långt borta. Älskar honom.

Själarnas möte väl eller?? Tycker typ det är tråkigt att gissa på att Karin och Mats kommer bli ihop för det känns lite för LÄTT men… svårt att tänka något annat ju! Gotland!! Ni har allt ni behöver tydligen!! Det finns en gotlänning för alla gotlänningar.

Hahaha tänkte kommentera att Niklas känns som ett barn och att det börjar skava men sen när han sa det här ja.. han är ju 30 år äldre än Patrik verkligen. Nu är det ålderskillnad åt andra hållet. Man måste väl va minst 60 år gammal om man ska ha hunnit läsa Utvandrarna 5 gånger??

Fan händer i huset???? Hahaha detta kändes så otroligt konstigt och intryckt i avsnittet bara. Tre sekunder fiol sen pratar vi aldrig mer om det igen tydligen.

Ja denna kräftskiva… Helt sjukt att lite avslappnat kunna sjunga Helan Går med alla tjejer som dejtar ens kille + killens innersta familj.. Iallafall, kändes som en väldigt platt konversation där runt bordet!! Haha nån som bara berättade för tjejerna ”Erik är snäll”??? Säg något MER?? Roasta honom?? Vad som helst!! Blev matt av hur tråkig den kräftskivan var som jag inte ens befann mig på.

Hahahah han har väl mått fruktansvärt hela dagen men ok. Tycker man kan ana på denna printscreen att han håller på att förtvina inifrån men Linda hon kör på och säger DU SER PIGG UT!!

Äschhhh vad sa jag förra veckan äsch….. ÄSCH!!! Så jävla svårt att veta vad som kommer hända med pontus alltså… Tror inte Emmy är rätt där.. Det står mellan The Blondes….. Är det Lisa där kanske? Känns som att Isabelle är FÖR självsäker???

Hahaha skyll på kvinnors JÄVLA frammarsch i samhället gällande att ta för sig på KärLeksMarKnaden osv <3 Men du har inte tänkt på att du kanske redan gått över dina gammaldagsa (inte ett ord sorry) principer när du gick med i ett dejtingprogram som ses i tv!!! Ps älskar Emmy, tycker hon är bubblig och härlig och SÅKLART vill man väl att den andra personen ska komma fram och ragga på en för man pallar väl inte själv. Och SPÄNNANDE att det såg ut som det verkligen blir hångel DELUXE mellan henne och Pontus nästa vecka… Trodde ej det skulle hända!!

Karin älskar brev hon. Undrar om hon känner att det är hennes främsta forum efter att Mats sagt att hon Nådde Honom så himla väl med sitt första brev..De kanske bara ska bli brevkompisar då helt enkelt om det är på det sättet de berör varandra

Hahah URSÄKTA?? Så jäääävla spännande att gå och göra slut via brev men sen dyka upp och tälta på gården igen?? Utan att säga något förrän brevet dyker upp?? Jag är GOLVAD!! Också kul att de är så lika att Karin bara känner ”det där är inte min DRÖMGÅRD” men jaha du vill ha en annan typ av gård bara?? Dona lite med den som finns eller hur stora skillnader kan det vara ursäkta mig?? Förlåt jag kanske inte kan någonting om gårdar men tyckte det kändes helgalet släppa hela grejen på så lösa grunder.. Typ göra slut med sin sambo för att den vill ha en annan tröskel i hallen än vad man själv tänkt. Eller så var det lite ångest kanske som byggdes upp i det där tältet som ledde till denna oklara gest hmm…. Svårt!! Mer tveksam till att Karin och Mats kommer älska varandra i nöd och lust nu?? Eller??

Älskade att Erik frågade detaljfrågor som han alltid gör!! ”Hur känns det nu då att sitta här? Gillar du att sitta ner eller föredrar du att stå osv osv osv”

PS groteskt drama verkar vänta oss nästa vecka??? LÄNGTAR!!!! GUD

24 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 7”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara1 skriver:

  Moahha! Jag smäller av nästan så kul skrivet är det :) Som vanligt.
  Här kommer lite reflektioner av mig.
  Erik verkar, precis som du skriver, ha GOTT OM TID att cirkelträna men inte åt att flytta kor. Irriterande. Han måste välja Emma. Hon 26-åringen ser ut som 45.

  Tältet o Mats kan inte vara ihop för han är rolig men det är INTE hon. Och exakt, vad är det för gård hon ska ha då?!! Äh!
  Han ska välja hon lilla mörka som red porrigt på breda hästen.

  Pontus tar, om han är klok, hon gulliga Lisa.

  Sen säger jag bara: GO EINAR!!!!

  Klart slut.

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack KÄRA Sara!! Skrattade gott åt dessa goda tankar. red porrigt. hahahaha. Ska bli så spännande att se hur det blir!!

 2. Erika (ej hon som skriver bloggen, och inte köpt kommentar) skriver:

  Är hon 26-åringen inte väldigt lik hon som var tillsammans med och har barn(osäker här) med Heath Ledger? Tycker jag!! Minns inte namn och om det är det är fel skådis hon är lik så är det ju onödigt att googla.

  Men du, om du nu köper kommentarer av de här killarna, kan du inte be dem formulera sig lite mer intressant.

  Hahaha du är bäst och längtar varje vecka efter ett nytt avsnitt bara för att du skall skriva!

  Kram!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   OCKSÅ LIK!! Spännande att det är ett så generiskt ansikte… Men det var inte hon som kompisen menade! Haha jo kommentarskillarna måste steppa upp sitt game. Glad att jag har dig som skriver BRA kommentarer. Tusen tusen tack!

  2. Jerry skriver:

   Are you struggling to find today’s absurdle answer? Don’t worry, as our guide has everything you need to help you guess and figure out the answer in Absurdle.

 3. Johanna skriver:

  fnular lite på om det kan va Leslie Mann din kompis tänkte på

  1. Erika Petersson skriver:

   Det var Leslie Mann!!

 4. Lise skriver:

  Appreciate that you wrote this article, loved it! Thanks for always being so funny about farmer seeks wife, brother

  1. Erika Petersson skriver:

   Oh brother thank you a lot for this comment about the funny! Big hugs!!

 5. Linnea skriver:

  Tycker Julia är en blandning mellan Laila Bagge och Jessica Andersson….

  Mycket märklig stämning mellan Mats och Karin. Nu vart man lite osäker på hur det här ska sluta. Kanske blir det Johanna ”chokladpralinen” ändå

  Gissar att Patrik väljer Pontus.

  Pontus väljer Lisa!!! Isabelle är FÖR på

  1. Erika Petersson skriver:

   hahaha ja du har inte helt fel där heller. CHOKLADPRALINEN. Skrattade!!! mmmm mycket spännande

 6. Maria skriver:

  Jag sitter och är nervös över att någon typ av triangeldrama ska uppstå på Patriks gård eftersom allt verkar gå så himla långsamt där. Tänk om killarna BLIR NYFIKNA på varandra istället! Vem var den där fiolshowen egentligen tänkt att imponera på?? Nej Patrik måste up his game och börja hångla!

  1. Erika Petersson skriver:

   Du jag VET det känns verkligen som att det är möjligt att det blir så när Patrik segar!! Det blir hångelfest hoppas jag

 7. Marie skriver:

  Jag har fått en uppenbarelse och kollar på Bonde söker fru för första gången i år (vet inte hur jag har missat detta i flera decennier) och är fullständigt fascinerad. Tack för denna extremt roliga blogg. Det enda jag tänkte tillägga är: ser inte väldigt vuxna 26-åringen ut lite som Joanne Froggatt från Downton Abbey?

  1. Erika Petersson skriver:

   Välkommen in i värmen Marie! Glad jag blir. jo OCKSÅ likt verkligen!! min kompis menade Leslie Mann men det har dykt upp många blonda skådistjejjor som påminner om henne!!

 8. Sara J skriver:

  När någon kommentar att Pontus ser sliten ut i köket- tycker han ser gladare ut där än när Linda pratar om att han verkar må bra? Känns som att beskrivningen är tvärtom ju.

  Erik – har han helt slutat säga tös nu?

  visby-hänget , lagom stelt och uppstyrt 🤣 Trodde hon var på väg efter brevet, men ska hon vara kvar, hoppas på kärlek och ny gård?

  Ser att fler är inne på samma spår, tänk om killarna blir intresserade av varandra!?

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha ja visst såg han ut att må toppen när han var lite sliten i köket till skillnad från när linda uppenbarade sig! Erik har verkligen skärpt till sig angående användandet av ordet Tös… Men ja asså SPÄNNANDE!!

 9. Erika skriver:

  Såg du också hur Mats liksom sköv(skuvade, skövde.. hittar inget bättre ord) bort hon sellerihataren när hon skulle gå. När hon sagt hej då till de andra bruttorna så sa Mats ”Hej då *namnet på sellerihataren*” och så tryckte han liksom iväg henne. Lite som om han var rädd att hon skulle stanna o fika med dem.

  1. Erika Petersson skriver:

   hahah nEJ?? men gud va sjukt. Men det VAR faktiskt redan ganska grovt när han sa typ att han skickade ut henne för att han inte ville ”bli överkörd”… asså förstår vad han menar men det högg lite i hjärtat just då!! Hon kanske vara va nervööös

 10. Infinite Fusion Calculator skriver:

  Infinite Fusion Calculator, I appreciate the effort and time you put into crafting such an outstanding piece of writing. Your passion for the subject shines through in every word, making it clear that you have a deep understanding and respect for the topic.

 11. Birla Trimaya skriver:

  Birla Trimaya is an upcoming residential project at Devanahalli in the city of Bangalore. It is a futuristic development focused on creating the finest apartments offering maximum space and comfort. These houses will reside in a naturally blessed world that is also home to many advantages. Take your first step towards this amazingly developed project in Hi-Tech City. Offering spacious 1 BHK, 2 BHK and 3 BHK residential apartments and plots for sale, covering huge land area.

  Birla Trimaya Devanahalli is nearby all essential services like a Shopping Malls, Retail Shops, IT Hubs, Hospitals, and Economical areas. The spacious design of the plot will allow you and your family to live in complete peace. Access to high-quality specifications and amenities in this gated community will help each and every resident live life to the fullest. Let your kids grow and play in a safe environment. Give wings to the aspirations of your family members as they can now achieve all that they wanted.
  https://thebirlaestates.in/birla-trimaya/

 12. bella spa skriver:

  Body treatments of Bellaspa can help improve skin health by cleansing, exfoliating, and moisturizing the skin. These treatments can give your skin a fresh and revitalized appearance at female to male massage near me

 13. nuru massage skriver:

  great opportunities for people who is looking for body to body massage centres in bangalore luxurious ambiance are waiting in our izspa best in the city 100% satisfy rate since many years.

 14. f2m massage skriver:

  Isha spa is one of the classic place in Bangalore for spa therapies , its strokes and techniques form the basis for many other treatments. Do check to see what your chosen offers for female to male spa near me

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg