Visar allt i camen

22:10 2013-09-23

Har ni märkt att jag dragit ner på photobooth-bilderna? Mmm visste väl det. Aja men det är ett medvetet val. Jag försöker behålla en del av min privata sfär……

Men ibland saknar jag det. Vill bara vika upp skärmen och dra av några bilder. Ett par hundra bara. Inga konstigheter. Den här ovan tog jag precis. Nummer 68. Den visar anledningen till varför jag inte röker. Skulle få exakt en sån där mun om 20 år. Och så skulle mitt röda lilla läppstift rinna ut i ”skårorna” från munnen. Sen kan man ju bli sjuk av rökning också förstås.

Minns en gång då rökte två cigaretter samtidigt med två snusar under överläppen. Var sjutton år och hade precis blivit ihop med Anton. Bad honom hämta mig på en fest men fick stanna bilen utanför Big Boy (som för övrigt är en hamburgerrestaurang i Sundsvall där jag pryade som 9-åring(!) och fick den enda uppgiften; städa en städmaskin), hoppa ur bilen och spy i en buske.

Tidigare samma kväll hade Anton skjutsat mig till festen på landet, kört i diket och fått gå två kilomteter till en granne och be hen lyfta upp bilen med traktorn. Vart jag gick? Till festen och rökte.

Å så vare med det. Har knappt rökt sen dess. Men lämna Anton för en fest var svårare att sluta med ;-))))))

 

Har för övrigt en mini-blåsa LÄNGST UT på tungspetsen, har hört att vissa sjuka människor KLIPPER bort sina blåsor? Kan jag göra det? Den stör mig.

9 kommentarer | “Visar allt i camen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lise skriver:

  Haha! Detta inlägg alltså? Jag blev helt yr. Men jag gillar det. <3

  Har för övrigt inte förstått var mina typ tre senaste kommentarer tagit vägen. Det har stått att någon ska godkänna dem men när jag kikat tillbaka några dagar senare har jag inte sett dem. Bah så du vet. (Om nu denna når fram. :)))

 2. ellin☮r skriver:

  funkar att ta dem med pincett också…..

 3. IS skriver:

  Tror inte det är så bra att klippa i den, då tar det mest trolig längre tid att läka, eller så kan du få flera blåsor. Meeeeen jag är ingen doktor så du kanske häller får fråga google ;)

 4. L skriver:

  Fan va sjukt, har också en mini-blåsa längst ut på tungspetsen som stör mig så in i helvete.

 5. Eva skriver:

  Jag brukar ta en pincett och försöka nypa sönder blåsan :D det efterlämnar naturligtvis ännu värre sår, men det är så mycket skönare än att ha den där FÖRBANNADE jävla blåsan som känns så fruktansvärt galet provocerande!

 6. Jennifer - på äventyr i Indien skriver:

  Jag har försökt posta en kommentar med den här videon flera gånger men jag vet inte om den kommit fram? Tänkte på dig när jag såg filmen och tänkte att du skulle vilja se den! En kampanj som går just nu i Indien, ”Rape? It’s your fault!” http://www.youtube.com/watch?v=8hC0Ng_ajpY

 7. Rebbi skriver:

  Men gud, klippa sig själv på tungan? Skulle aldrig våga det, tänk om man klipper fel.

 8. Soof skriver:

  Hahaha åh Big Boy har just nått Umeå fyi! Var inne där häromdan och köpte en liten pommes för att jag var hungrig och inte alls för att ett ex var där inne med ett par ”drägg-grabbar” och jag fick lust att gå in bara för att jag hade klocka, knut och örhängen och gled förbi allmänt classy ”utan att se honom” :)))

 9. C skriver:

  Men va? Har du pryat på Big Boy? Det är min arbetsplats sen 6 år tillbaka! Och dom finns faktiskt på fem ställen. OCH dom öppnar i Stockholm imorgon! I Port 73 i Haninge :) Så konstigt att Boyan, som jag förknippar med mitt liv i Sundsvall, kommer hamna i mina uppväxttrakter :)
  Nu har jag nördat klart om Big Boy :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla