Avgår nu

12:05 2013-10-31

WcwSXG on Make A Gif, Animated Gifs

JAHAPP. Sitter fortfarande i pyjamas hemma i soffan. Har haft den vidrigaste mensvärken det senaste dygnet. Mådde till och med illa igår när jag gick och la mig, kändes som om jag hade tre tusen hormoner i kroppen som ville kräkas ut. Somnade dock men hade en invecklad dröm om blod och vad blod är. Vaknade av att jag mensade loss :-D Mmmmmm. Livet.

Men hörrni! Inte gråta blod för spilld mens. Min insamling för Afgahinstans kvinnor avslutas idag och kan ni kolla in hur mycket pengar ni var med och gav:

24 370 kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det räcker bland annat till att 61 flickor får gå i skolan ett helt år. Den drömmen. Stort tack till er alla. Om ni är fler som vill ge en slant så kan en göra det här under dagen. Stort tack till er!

 

Aja. Dags att tömma menskoppen och ta tag i dagens lista! Hurra! Prisa livet som feritl kvinna!

5 kommentarer | “Avgår nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lizzy skriver:

    Jag ÄLSKAR att du berättar för oss om dina mensproblem. 1. En känner igen sig. 2. En skrattar. 3. En får lite ångest och blir lite äcklad över att det faktiskt rinner blod från oss då och då. 4. Äckelkänslorna övergår i äckelförtjusning och mer fniss. Tack och hej, ha en väldigt väldigt bra dag master!!!!!!!!!!!!!! Ät chokladglass.

  2. Malin skriver:

    Åh, känner igen mig i det där. För mig blir det att jag spyr ut dessa 3000 hormoner..

  3. Tjej skriver:

    Har du sett detta?
    http://www.smartphoto.se/produkter/fotopresenter/Planbok-Dam
    Hurra, äntligen en plånbok för tjejer!!! :))))))) Bör tillägga att det finns en till som heter bara ”plånbok”. Antagligen till för män.

  4. Jessica Sierra skriver:

    Heh, vilken tönt en är som blir GLAD över att min mens synkar med din. Förmodligen det enda positiva med att ha mens överhuvudtaget. Hatar liksom att vara fertil. Vilket jävla påhitt!

  5. linn skriver:

    älskar öppenheten om mensen!!! god damn wonderful.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg