Hp <3 Elin Bergman

23:02 2013-10-25

Sen starten Idol har jag sett varje säsong och i princip varje avsnitt. Så även årets. Ni som hängt med i bloggen tidigare år har följt mina recensioner av Idoldeltagarna varje fredag, något jag skippat att göra i år pga ….känner mig så elak? Är rädd att någon googlar sitt namn och blir ledsen. ORKAR INTE BÄRA DET PÅ MITT SAMVETE. Men efter att nu ha följt dessa idoler på teve i ett par månader känner jag att jag för första gången nu kan ge ett samlat, rätt snällt och ytterst subjektivt utlåtande: 

Sandra.
 Har bra röst och teknik, men känns som om det är typ det enda. Känns lite för ”duktig” i sitt sätt, dvs. för lite känsla.

Kevin.
 Glittrande valpögon och pepsodentleendet charmade även mig i början, men det är så ….tråkigt. Börjar per automatik spela candy crush. Verkar ju dock vara en trevlig person. Även om en god vän till mig smsade under ett Idolavsnitt: ”Kevin är typiskt en ”trevlig kille” men som inte gråter när det tar slut med tjejen” ……..??

Jens.
ÄLSKADE när han körde Heart of Gold och The Lion’s Roar! Älskar att han kör på känsla för teknik, dessvärre är ju känslan inte alltid bra. Som i kväll. 

Erik.
Topp två hos mig. Så himla fin person? När han sjöng A Change is Gonna Come………. RÖS från första tonen?! Gör bra låtval, sjunger bra, intressant, verkar smart och go.

Matilda.
Känns bara så himla ung och osäker. Och en osäkerhet som döljs med en slags pålagd kaxighet. Men vafan, hur skulle inte jag varit som sjuttonåring på tv? Ojojoj vill ej ens tänka tanken *letar varje kamera för att göra tokig min*.

Gabriel. 
 Känns ju också som en bra och fin person, men säger mig inte så mycket alls med sitt artisteri. Minns inte ens hur hans röst låter just nu? 

Elin.
Min absoluta favorit. Alltså nänänänä kan inte få NOG av Elin!! SKALL TAGGA DETTA INLÄGG SÅ HON KAN HITTA SIG SJÄLV HÄR OCH FÖRSTÅ HUR ENORM MIN CRUSH ÄR PÅ HENNE KANSKE KAN VI TRÄFFAS OCH GÖRA EN LITEN RAP IHOP JAG HAR JU SKRIVIT EN RAP OM EN BIOSALONG EN GÅNG OCH NU SKRIVER JAG SOM MAMMA SKRIVER SMS DVS UTAN PUNKTER KOMMATECKEN OCH BARA I VERSALER.

På riktigt tycker jag nog att Elin är den bästa som någonsin varit med i Idol. 

11 kommentarer | “Hp <3 Elin Bergman”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie skriver:

    Du glömde Miriam! Håller förresten med dig helt annars, speciellt om att Elin är fantastisk.

    Svar: Men Miriam är ju inte kvar nu :-( Buhu. Gillade dock henne.

  2. Jonna skriver:

    Aldrig har ett juckande varit så fascinerande sexigt som Elins. Vet inte hur många gånger jag sett uppträdandet då hon körde Joss Stone??? FÅR INTE NOG.

  3. L skriver:

    Erik är min absoluta favorit, blir riktigt arg om han inte vinner! Så fantastiskt duktig, rös också från första tonen när han sjöng A change is gonna come!!! Sen kommer Elin, gillade inte henne i början.. tyckte hennes rapp kändes onaturlig och lite skådespelsaktig men nu verkar hon ha hittat sin stil och är hur jäkla grym som helst! Klarar inte av Kevin Walker, tycker han får alldeles för mkt credd.. han är helt ok sångare men det finns så mycket bättre sångröster och folk som faktiskt VILL sjunga och ägna sig åt musik, det tror jag inte han vill helhjärtat. Matilda tror jag kan bli riktigt duktig om några år, hon är alldeles för färsk just nu och osäker på scen, men man hör ändå att hon har en amazing röst.

  4. Ninas modeblogg, utan mode skriver:

    Jag ser verkligen ingenting i Jens, han står ju bara och skriker låtarna rakt upp och ner. Fy.

  5. Charlotte skriver:

    Jens-flens är min favvo. Tror att det är för att han är mörklockig liksom min BF? Elin är grym, Erik också, men jag kan inte sluta skratta åt honom för att han är så stört lik en av mina tjejkompisar. Både i stil och dans. Hon jobbar dock inte örhängen. Har från början tyckt att Kevin är så överskattad att jag får spader, och jag tror på ricko att juryn får betalt för att prisa honom, för vissa framträdanden har varit så intetsägande och verkligen INTE bra och de bara fläskar på med hyllningskörerna. Kan heller ej komma över det faktum att han får specialregler.

    Överhuvudtaget stör jag mig på att det generellt varit mycket ÅH VAD BRA KILLARNA är från juryns sida, även när de inte är det, men tjejerna får skit för minsta lilla.

  6. Glassgalning skriver:

    Jag har precis samma känslor för Elin som du har! :D Jag vill typ vara Elin Bergman. :O

  7. Mli skriver:

    Ääälskaaarrrr Gabriel, vill typ gifta mig med honom. Synd att han har flickvän osv, hehehe. Typ.

  8. Therese skriver:

    Fantastiska Elin :’) grät (på riktigt) igår när juryn ställde sig upp klappade efter hennes framträdande, en sån jävla artist!!

  9. Linnea skriver:

    Det enda jag tänker på när jag ser Kevin…
    http://www.youtube.com/watch?v=K0Re-KecYd4

  10. Fanny skriver:

    Matilda är faktiskt jätteduktig, kanske inte så mycket erfarenhet än dock!.Klart man hejar på en jämtlänning!

  11. Sofie skriver:

    Ne Erik har jag svårt för.. Känns dryg och inte alls jordnära. Försöker sticka ut men det känns bara påklistrat och som att han försöker för mycket.. Men visst sjunger han bra och är duktig :) den jag gillar mest är nog Jens! Och liten crush på Gabriel hehehe..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG