Jag är blond, TYP???

18:43 2013-10-29

Satt i fyra timmar hos Sophie på Wig igår för jag ville ha tillbaka min ”traditionella hårfärg” som jag sa till Frida i telefon, men menar alltså min NATURLIGA hårfärg. Är nog lite blondare än så just nu, men lite mörkare på längderna pga har färgat sönder mina längder sen tio års ålder. Sjukt att jag fick färga håret så tidigt btw?

Är hur som helst så himla himla nöjd med det!!!! Älskar det! Går typ ej att fånga på bild riktigt. Gud, har inte varit såhär ljus sen 10 bast! Bara att ta på sig uppblåsbara ryggsäcken och dra fram barbiehuset nu då.

13 kommentarer | “Jag är blond, TYP???”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. rebeckka skriver:

    superfint!!!

  2. J - Att leva med en missbrukare skriver:

    Oh riktigt tjusigt :)

  3. Silje skriver:

    Sååå snyggt! :)

  4. Elsa 2 skriver:

    Du ser ut som Nanna Johansson tycker jag, och det är ju inte fy skit!

  5. Emelie skriver:

    Blev ju skitsnyggt :D

  6. Elisabet skriver:

    Jättefin färg!

  7. Kristin skriver:

    Fiiint men FLER BILDER MAN SER JU INGET! :D

  8. Malin skriver:

    Snyggt!!!

  9. Johannas skriver:

    Hej Hanna!
    Först och främst blev du jättefin i håret. Men jag har något jag skulle vilja ha din åsikt om. Jag läste ett inlägg av Lady Dahmer idag (http://ladydahmer.nu/nar-en-man-sager-nat-smart-sa-lovar-jag-att-tusen-kvinnor-har-sagt-det-fore-honom-men-aldrig-fatt-cred-for-det/) som handlar om att man inte ska välja att retweeta män för att de redan hörs och syns så mycket. Att avfölja män rekommenderades också.

    Min personliga åsikt är att det är lika diskriminerande att välja bort att retweeta en man på grund av att han är man som att det är att inte retweeta en kvinna för att hon är kvinna. Att lägga värderingar i vilket kön som skrev istället för att fokusera på innehållet känns som att gå åt helt fel håll. För mig blir det här att dra det några steg för långt.

    Jag har läst din blogg ganska länge och måste säga att jag inte brinner lika starkt för feminismen som men ofta, fast inte alltid, håller med dig. Därför undrar jag hur du ser på detta och varför/varför inte det är en bra ide.

  10. Sofia skriver:

    MEN GUD VA FINT

  11. E skriver:

    Jättefint blev håret!
    Men alltså på riktigt, UPPBLÅSBAR ryggsäck…… Hur i bövelen kan jag ha glömt bort dom?! Jag hade en blå, min syster rosa. ÅH!

  12. fanny darling skriver:

    älskar det!

  13. Lottes Värld skriver:

    Riktigt tjusigt!! Du passar i den färgen :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla