Vet ni att jag älskar er???

22:34 2013-10-20

Älskade, älskade ni

 

Sitter här i min otroligt skrynkliga halslinning och känner en enorm tacksamhet. Där av mitt kroppsspråk. Vi har nämligen redan fått ihop 4250 kronor i insamlingen till Afghanistankommitén! Varför är ni så fina människor?!?!? STORT TACK ALLA NI. Är ni fler som vill bidra så kan ni bara klicka på bilden för att komma till insamlingen serru.

 

Om exakt två veckor sitter jag på ett plan till San Francisco. Tack också till alla er som tipsat om grymma ställen där och ett otack till dig som sa att jag borde vara rädd för kriminaliteten är hög…….

…….

……… TROR INTE ATT DET ÄR NÅGON RISK ATT JAG TAR NÅGON RISK……

Var ju i San Francisco våren 2012 och blev NÄSTAN hoppsparkad på en gång när jag och Anton gick på en skum gata. Men i övrigt älskade jag ju stan. Och jag ska vara försiktig. Ligger ju liksom i min natur.

11 kommentarer | “Vet ni att jag älskar er???”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Molly Jansson skriver:

  Kan jag skänka en slant då jag får lön på fredag??? Det är väl inte för sent? PLZ

 2. Matilda den vilda muttan skriver:

  Nu har jag donerat. Ær inte ute efter en klapp på axeln eller något sånt bara informera att du motiverar oss och tacka før att du gør det hær!

 3. Linnéa skriver:

  Yay! Välkommen till North-Cal om 2 veckor! Lovar att ropa MASTER om jag ser dig!

 4. AmandaE skriver:

  Hej! ”Hur kommer pengarna att nå fram på bästa sätt? Och nå fram överhuvudtaget?” Jag är inte skeptisk men tror att många (som vanligt) drar sig tillbaka över osäkerheten på sådana frågor. Ba ett tips att skriva om detta kanske! Fast det kanske stod på insamlingen? Minns inte när jag skickade. Aja. Underbart initiativ Hanna, såg dokumentären förra veckan och kände samma sak som dig. Speciellt i slutet när Sara skulle lämna fängelset och inte visste vart hon skulle ta vägen, rädd för att bli mördad av sin familj. Och här sitter jag i min trygghet, på min utbildning, med min familj som stöttar mig :( och med en sambo som är mer feminist än jag själv. Fyfan. Ville bara ringa någon?? Och be dem skicka alla kvinnor till trygghet. Men förstår att vi måste förändra synen på plats mycket också. Hur fan gör en det? Hatar att leva ibland. Hatar privilegier. Fyyyyy. Gråter. Vill springa iväg.

 5. Lino skriver:

  Du får jättegärna visa massa bilder och berätta typ allt du gör osv där för jag är jättenyfiken!

 6. Hanna skriver:

  Käre Master Pee. Upplever du ibland att någon bekant kan ha någon bekant som provoceras av feminism och som, när man träffas i något sammanhang, bara måste droppa någon ”kul” kommentar om t.ex. att ”tjejerna kan ju gå och ställa sig i köket höhö” för att provocera fram någon slags reaktion från din sida? Jag får sånna vibbar ibland sen jag började göra mig mer tydlig om vad jag tycker om jämställdhet och jag tänker att det måste ta form oftare och tydligare för dig som är såpass offentlig? :-) Hur hanterar/bemöter du det?

 7. Elin Åkesson skriver:

  Åh vad det värmer i hjärtat! Nästan 7000 kr som donerats nu!

 8. Carro skriver:

  Jag skrev två STORA arbeten om organisationen SAK på gymnasiet, ur både miljö och historisk aspekt. Vi intervjuade flertalet medlemmar och var på föreläsning om deras arbete för exempelvis flickskolor. Vår högstadieskola samlade även in pengar till flickskolor i Afghanistan genom SAK. De gör ett fantastiskt jobb!

 9. matilda skriver:

  Oh! I SF gå på det här: https://www.facebook.com/WildSFTours?fref=ts min överentusiastiska, roliga, superhispter till kompis Tyler som gör guidade turer i stan, sjunger och spelar banjo och berättar massa kul kuriosa. Hälsa från mig om du går!!

 10. Jonna skriver:

  Inväntar CSN-fredag!!

 11. alva skriver:

  <33333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg