Känns bra här

16:22 2013-11-06

Haha ok, känner inte det där vithåriga paret som ställt upp sig(?!?) för min bild. 

Men vad jag gillar det här! Jag vet inte om det är för att jag bara ska vara här i två veckor som jag typ från första dagen har känt mig så lycklig? Saknar knappt hemma någonting alls……… Kanske hade det varit annat om jag visste att jag skulle vara borta i typ ett år. Då hade jag nog känt efter hela tiden och bah ”äre såhär det ska va i ett år?!”. Men just nu känner jag bah att de här två veckorna måste gå mindre fort.

Tack för stödet angående hissdramat. Har typ hämtat mig nu. Ska på skolan om en timme och då blir det back on the horse (hiss) igen så att säga. En tråkig grej är dock att jag blivit sjuk. Har så sjukt ont i halsen! Men det känns som om USA har de bästa medicinerna så jag tänker att jag ska gå på ett Pharmacy och köpa de absolut bästa halstabletterna. Har ni något tips så hojta.

Nu: borsta tanden!

 

PUSS!

11 kommentarer | “Känns bra här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. JohannaL skriver:

    Vad skönt att allt känns bra :D

    Men jag som har väldigt stark hissfobi måste ändå fråga, fick ni reda på vad som hände med hissen?? Var ni för många i den eller?

  2. Mari skriver:

    Halls med C-vitamin som fins i alle mulige gode smaker! Inneholder masse sukker som smører halsen! ;) Kos deg i SanFran!!!

  3. Frida B skriver:

    Hanna, om du vill gå hardcore USA-meddi, köp DayQuil och NyQuil. Jag köper alltid med mig ett lager hem och har egentligen ingen aning vad de innehåller (hehe oops) men du kommer bli frisk på en natt! Samt somna som en bäbis inom ca 30 min efter du tatt NyQuilen. Krya på daj!

  4. Linnéa i Colorado skriver:

    DAYQUIIIIIIL!!!!! och nightquil for natten, kanner mig nastan som en pundare for det ar sa mycket jag alskar de medicinerna! Deept deep love.

  5. Ninas modeblogg, utan mode skriver:

    Kan du inte lära oss lite nya ord och uttryck som du lär dig?

  6. Jennuuu skriver:

    Master. Måste visa dig vad som pågår här i grannlandet (Alltså Norge). Såg dessa bilder: https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/r90/263497_10152266393395177_1350643616_n.jpg och https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q77/s720x720/1460996_10151658799242757_1878755291_n.jpg o bara…. JAAAHAAA VAD BRAAA att NU kan alla TJEJER lära sig o rita små prinsessor (ENDAST tjejer får det också obsobs) och ÄNTLIGEN kan killarna lära sig laga mat!!! För annars är det ju bara kvinnorna som lagar mat!! HA HA! Så bra. Så får vi kvinnor lite avlastning i köket. Undrar vad det är för ””””manliga”””” recept där?? Enligt min egna erfarenhet då jag själv flytt hemlandet så är norrmännen lite efter med allt ”””nytänkande””” men alltsåååå?? Norge behöver en Hanapee!!

  7. E. skriver:

    Hej Hanna! Roligt att läsa att du trivs därborta :) Jag har en fråga. Det handlar om det sociala spelet kring en ny partner-relation. Jag har inte tänkt så mycket kring det här tidigare eftersom det inte varit aktuellt, men nu undrar jag om det stämmer att man ska spela ”svårfångad”, eller spelar det ens någon roll om man har sex tidigt i förhållandet, innan man ens är tillsammans egentligen? Skulle jättegärna få lite råd kring det här. Kanske läsarna kan ha något att säga?

  8. S. skriver:

    Hej Hanna! Härligt att se att din resa gör dig starkare och gladare!! Ursäktar om jag tynger ner något, men är det någonstans man ska sprida viktiga länkar som leder till diskussion så är det ju här :)

    Började i princip gråta när jag såg detta. Så jäkla sorgligt på så många plan. http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/756231-har-ar-trosan-som-ska-forhindra-valdtakt

    Kram på dig!

  9. S skriver:

    Svar till E:

    Min erfarenhet är att det är lönlöst att spela ett socialt spel, var dig själv bara. Om ni ha sex tidigt kan till och med vara bra, då visar ni att ni är intresserade. Dock kan det ju hända att killen bara är ute efter sex men då spelar det ändå ingen roll för då var ni ändå inte lämpade för varandra. Var dig själv! Tolka aldrig hans sms. Killar skriver vad de menar. Punkt. Lycka till!

  10. L skriver:

    Mitt svar till E:
    Spela inte svårfångad.

    Enligt mig är det bara positivt att ha sex innan två blir tillsammans. Du måste ju provköra bilen innan du köper den liksom. Majoriteten av mina och mina vänners förhållanden har börjat som one night stands dessutom. Sedan är det klart att personen ifråga bara kan vara ute efter sex och inte någonting annat. Så, hör efter lite så att du inte får några förhoppningar krossade. Kan vara lite svårare om ni är yngre, men när folk kommer upp lite i åldrarna så har jag en uppfattning om att det är något mer uttalat.

    KRAM!

  11. Cecilia vestlund skriver:

    Gå till Target, ligger på Mission och 4th. Om man går på market st så svänger man ner bil affären Ross och så är det ett kvarter bort. Köp deras sore throat spray, den ät grön med en pil på tror jag. Det är det bästa jag köpt, tog med 4 flaskor hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG