Dagen då jag åkte som bäst

10:38 2014-01-04

 

Förra året vid denna tid PLOGADE jag mig fram i backarna. Nu? Kalla mig sväng-master. Anton, som självklart har tävlat i slalom, lärde mig under gårdagen konsten att SÄTTA sig ner i svängarna när det går snabbt dvs. få mig att böja även på ytterbenet. Ett ben jag annars har väldigt raaaaaaakt. Jaa-aaaaaaa. Snart blir det off pist för mig. Men risken är väl att jag blir jävligt pist off………..

Inatt drömde jag förresten en väldigt ångestladdad dröm. Jag befann mig i svt’s matsal men den var belägen på Södertörns Högskola. Det var lunch, jag skulle ta mat, men fick bara en pyttepytte liten papptallrik att ta maten på. Synd bara att det var kötbullar och mos med jättemycket gräddsås, något som resulterade i att papperstallriken vek sig, det rann sås längs med mina armar och jag fick liksom aldrig i mig maten hur mycket jag än försökte.  

Mmmm. Tänk att ni ägnade 30 sekunder av er dyrbara tid åt att läsa ovanstående stycke. Så jävla ointressant :-D

I morrn åker vi hem från Åre. På måndag är jag åter i Stockholm. Frågan är bara hur vi ska få ner våra två(!) mortlar vi fick i julklapp? De väger ju ca 10 kg…. enligt mig. Vad tycker ni förresten om mina julklappsskidor ovan? Fina va! Jag får panik av att så många skidgrejer har så rent estetiskt fula tryck på saker? Typ eld och tribals med knark-reggae-färger. Det är nog så långt ifrån min smak en kan komma faktiskt. Den här svenska snö-reggae-kulturen. 

Ops. Detta blev ett snurrigt inlägg á la hanapee-bloggen 2007. PUSS!

3 kommentarer | “Dagen då jag åkte som bäst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mandaaaaa skriver:

    Gör ett ”saker att ha med sig på skidresan”- inlägg snarast!! Ska iväg på min första skidresa och är lite lost. Snälla hanapee// mandapee

  2. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

    Hahah kan inte låta bli att tänka på han arga pappan från Sällskapsresan: Snowroller som vrålar ”TYNGDEN PÅ DALSKIDAN ÄLSKLING!” åt sin fru i backen :’)

  3. Johanna M skriver:

    Hej Hanna P! Det här har inget med det här inlägget att göra men jag skriver ändå:
    För mig är feminism och veganism (eller åtminstone vegetarisk kost) en självklarhet. Jag har varit vegan under rätt många år nu och märker hur fler och fler av mina vänner och feminister väljer att också bli veganer. Eftersom det pågår en sjuk kött- och fiskindustri, där djuren inte har rätt till ens ett uns av sina egna liv så vill jag och så många andra också ge dem någon sorts röst. Jag vet att du äter kött, men skulle himla gärna vilja veta hur du tänker om det här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg