Status just nu:

20:21 2014-02-26

Premiär på mvh.svt.se nästa vecka. Och så: Mensvärk, en vagel i ögat påväg tillbaka och ett tråkigt brev från SÖS om att jag ska göra ännu mer prover i min kropp. Men! Det positiva är att mitt blodvärde och levervärde har gått upp och att det enda som syntes på ultraljudet var en ngt förstorad mjälte. Min läkare tror att jag har haft typ körtelfeber som är påväg ut ur kroppen. Övriga proverna är väl förhoppningsvis bara en säkerhetsåtgärd.

Är helt tömd i lill-hövvet nu. Det enda jag vill göra är sådana hjärntrötta saker som att surfa på pinterest och nätshoppa……… orkar knappt anstränga mig såpass mkt som att se på House of Cards eller Twin Peaks. Mina två besattheter just nu. Alla snygga HBO-serier kan ju för fan slänga sig i väggen när det kommer till ren estetik! Twin Peaks är så jävla SNYGGT!!!! Älskar miljöerna, kläderna, vinjetten osv. 

97d425cd21f8325365065fe2847cc3c7.jpg
ae6f3c733387529e0589c798b0d3855e.jpg
b40fd087e63192fcfab787bc4264a77d.jpg
tumblr_mhgvwgkbkt1qzys01o1_500.jpg

10 kommentarer | “Status just nu:”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. elise skriver:

  jaaaa twin peaks <3 <3 bäst. måste se om snart.

 2. Stina skriver:

  ÄR DU JAG?
  igår såg jag Twin Peaks & idag ser jag första avsnittet House of Cards!!!!!!!!

 3. Elsa P skriver:

  alltsåååååååååå har aldrig orkat ta tag i att se på Twin Peaks men dör?? på??? estetiken???! fylls av obehagliga/ljuvliga ha-begär när jag ser kläderna, åhi

 4. My skriver:

  Stackare, lät inte roligt. Men det går nog bra! Själv har jag körtelfeber nu (det värsta över dock) och har en svullen lever. Det värsta är att jag är så förbannat trött hela tiden. Kvittar hur mycket jag sover. Hade också förstorad mjälte förut förresten,men senast jag var hos doktorn såg den bra ut. Aja. Här tjötar jag om min sjukdom mitt i natten. Kanske borde sova istället.
  Kramar

 5. e skriver:

  Problem: har just startat slutproduktionen på min kandidat tillsammans med tre killar. Som ensam tjej inser jag plötsligt att de tre, annars helt okej, killarna har bildat en mysig liten homosocialitet. Tre starka individer med klara åsikter och god kompetens har tillsammans byggt upp en stämning där deras röster låter så jävla högt och så jävla ofta, HÄVDA HÄVDA HÄVDA. Det finns ingen HEJD på hur bröligt det kan bli – märker jag. Eftersom jag är väldigt trygg i min feminism och hur samhället fungerar.
  Men nu börjar det bli för mycket, jag får liksom varken plats eller luft. Den ene av dem är dessutom ganska öppen med att han tycker feminism är tjafs och skulle inte tveka att fördöma både den och mig.
  Så vad gör en? När platsen och lyssnandet inte existerar för att jag inte är man?

 6. S skriver:

  Vad hände med svar på frågestund del tvåååå, mazter?!

 7. merja skriver:

  Twin peaks är så jäkla bra, dock hade man önskat att slutet var annorlunda.

 8. Kristin Zetterlund skriver:

  Hanna d är ok om du vill ringa och prata efter du sett klart TP, typ om du känner att du behöver stöd. Jag var ett VRAK efteråt. Ändå: bästa serien kanske nånsin!!!

 9. pelle skriver:

  Twin Peaks. Ja, en annan har ju guldboxen, dagboks-boken, långfilmen, soundtracket…. blev lite besatt där ett tag. Men ja fan, den är grym, den serien!

  Annars: hoppas du blir bättre snart igen! :)

 10. Madde skriver:

  Har du kommit så långt i serien att du tror att Bob ska dyka upp överallt? Särskilt när man är ensam och det är mörkt. Såg serien för två år sedan. Grät för att det var så helvetes läskigt ibland. Kan nu inte höra titelspåret utan att rysa och flippar om någon spelar upp ljud baklänges.
  Ändå bästa serien jag sett. Så jäkla snygg trots låg budget.
  Kolla när Kyle MacLachlan är med på SNL och driver med twin peaks sen när du sett klart serien. Hysteriskt roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla