16.00 MVH.SVT.SE

14:49 2014-03-05

 

AAAAAH. Stunden vi alla väntat på! Eller tja, i alla fall jag. Men som ni förhoppningsvis från och med nu kommer att längta till varje onsdag!

Livesändningen för världens bästa talkshow drar igång på MVH.SVT.SE klockan 16.00. Jag kommer sitta som redaktör bakom kamerorna och pilla och styra(HÄRSKA!!!). Det går att chatta med oss/alla i programmet under sändning. Ni fattar hur ni gör om ni klickar er på sajten.

Ps. Vill ni att bildrutan ska bli större i LIVECHATT-modet (ifall ni kollar genom dator och inte mobilen) så drar ni IHOP fönstret. ‘

14 kommentarer | “16.00 MVH.SVT.SE”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. j skriver:

  hej hanna! grattis till programmet, jag kollar just nu och det verkar bli ett bra program! grymt jobbat.

  dock har happy jankell en bindi på sig, vilket är cultural appropriation! snälla se till att ni inte gör sådana – de facto rasistiska – saker i framtiden.

  några länkar så att du kan läsa om varför cultural appropriation är rasistiskt:
  http://feminspire.com/my-culture-isnt-just-a-cool-trend-to-participate-in/
  http://www.shamelessmag.com/blog/2013/07/not-your-fashion-dots-the-continuous-appropriatio/
  http://youarenotdesi.tumblr.com/
  http://thisisnotindia.tumblr.com/post/27596287658/racist-politics-of-cultural-appropriation-some-notes

 2. Tantamanda skriver:

  Åh, bra grej. Viktigt och på samma sätt gulligt och avslappnat.
  Hade behövt se detta när jag va 16 eller nåt. Dock ändå bra när jag är 22! WIHO

 3. frida skriver:

  hur grymt som helst!!! jättebra program! kan det inte bara bli onsdag imorgon igen??? :-D

 4. Miffoela skriver:

  Hmmm…har sett 3 minuter hittills och är lite (mycket) avtänd. Alla pratar i munnen på varandra och jag hör ärligt talat inte vad någon av dem säger = jobbigt. Återkommer när jag har sett längre…!!

 5. Hanna skriver:

  Säg till krullet att bräsa lite mer så tjejerna får ännu mindre plats!:)))))))

 6. Olivia skriver:

  Jag älskar detta! Så bra :)))) Jag tror dom som tycker detta är lite rörigt eller något inte förstår grejen riktigt (eller så passar det bara inte dom) hehe. Jag är 16 och detta är precis vad jag behövde/hoppades på…Olika ungdomar med massa bra åsikter som man kan ta till sig, älskart!
  Grymt jobbat Hanna! Ser fram emot de kommande avsnitten!!

 7. Matilda skriver:

  Vad kul för dig Hanna. tyvärr är jag väl inte riktigt målgruppen som är hemmavid 16.00, men jag ska försöka titta någon gång :)

 8. Charlotte skriver:

  Med sorg inser jag att jag är för gammal. Tittade i cirka en minut och sedan blev det för mycket kackel och stök. Mvh, sätter på sig glasögon och äter en wienernougat och dricker kaffe med mycket mjölk i och har inte haft sex med sin kille på 43490 år eftersom vi är livskamrater nu efter så många år och har inte varit ute på krogen för det är för mycket unga där och uppskattar mest att vattna blommorna och prata med mormor.

 9. Nanna skriver:

  BRA JOBBAT MASTER!!! Tycker inte alls att det är jobbigt att de pratar samtidigt och att vissa är lite blygare än andra, det är ju så det är in real lajf. Kändes lite som ”lördagssnacket” man brukar ha med sina vänner(och då brukar det bli lite stökigt ju). skitbra i alla fall!

 10. Smurf skriver:

  Haha, Hanna du är så go. Tror du hade gillat denna bloggen! Hon är rolig och klok, precis som du :-)
  http://musikpanik.blogspot.se

 11. Charlotte skriver:

  Glömde säga, grymt jobbat! Verkar vara ett fantastiskt roligt jobb!

 12. Lite kritik bara :) skriver:

  Som många andra sagt, aningen rörigt.
  Förstår nog inte riktigt programidén och vad det skall gå ut på, syftet? målgrupp?
  Tycker det verkar mest kul för dem som är i studion och inte dem som kollar på..
  Men kanske är roligt med lite rörighet.

 13. Emelie skriver:

  Så himla kul och bra, grymt jobbat! Var det du som la in Martins facerape-dikt i manuset eller? haha! Så jäkla roligt :D

 14. h skriver:

  håller med den som skrev tidigare om bindi, hur tänkte du? och också att mvh är nästan helt vitt, känner själv att jag inte kan relatera till någon i programmet. uppfattar som att du har med 1 poc vilket känns väldigt mycket som tokenism och har sett flera på twitter som tycker samma. menar inget illa men hoppas du tar till dig av kritiken!

  HANAPEE SVARAR:

  1. Det är inte jag som ENSAM gör detta program. Ang. bindi, så är jag skamligt dåligt insatt i vad det innebär, men har läst på nu och inser att det var fel av oss att inte vara mer insatta i det. Det kommer inte att upprepas. Hur JAG tänkte? Happy har diamanter/pärlor runt ögonbrynen/på kinderna etc. varje dag. Nu satte hon tre pärlor mellan ögonbrynen och jag tänkte ”snyggt” pga inte var mer insatt, helt enkelt. Har ju även kompisar som kör på detta och har inte heller ifrågasatt dem.

  2. Gällande castingprocessen tycker jag att det är lite ruff att kalla det ”tokenism”, Patte är inte i programmet för att han är gay, och inte heller Karen för att han föddes utanför Sverige. De är med för att de är två spännande karaktärer. Sen tycker jag att det såklart är ett stort plus att de har andra erfarenheter en t.ex. mig som hetero och svenskfödd. Vilket behövs mkt mkt mer i svensk medier. Det ska ju vara en självklarhet och inget vi ska behöva ”räkna” på.

  Programmet är inte perfekt, jag är inte perfekt (säkert inte övriga redaktionen heller hoho) och en diskussion bör alltid föras. Tack för din åsikt!

  PS. länka gärna de andra på Twitter du hänvisar till, jag har letat men mest hittat positiv respons hittills :-) Vi på redaktionen vill gärna ha möjlighet att svara alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla