We made it!!!!!!

01:34 2014-03-06

 

AMÖBOR!

Här står jag i lillis Fannys jacka och vrålar på ett tillgjort ”snygg-sätt”.….. (med fadeat vitt face) KUL att så många kollade på MVH Talkshow! Jag är så extremt NÖJD. Kanske lite rörigt och babbligt emellanåt, men det är ju PRECIS så vi vill ha det. Som en podcast, fast inspelat. Med inslag! Och fler personer! Olika personligheter! Tjoho! Vi har fått jättemycket positiv respons under kvällen och det känns sjukt kul. Håller små-tummarna för att alla 15-19-åringar i världen ska se detta (och tja, även ni äldre/yngre). Kommer förmodligen bara bli bättre å bättre (om möjligt!!!!!). Fatta att det var första gången så många av de i studion ens gjorde ngt sånt här??? HALLÅ???

Ok. Är helt slut i övrigt. Planen i helgen är att SOVA. På lördag ska jag och Anton sova på samma på hotell som vi bodde på typ vår första semester i Stockholm ihop. Jag som har överraskat-bokat :-)))) Är sån obotlig romantiker serru. Kan inte stoppa mig.

Men obs: ska köpa 1 kg godis å se komedi på rummet. Kommer ju absolut inte orka med ngt annat. Möjligtvis säga ”Hej hej” till varandra ngn gång. Sen sova i 14 timmar.

Mmmmm SOOOOVAAAA. Det ska jag göra nu.

Puss älskade, älskade ni.

13 kommentarer | “We made it!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. K skriver:

  TIPS: både Hemköp och Coop har extrapris på lösgodis denna vecka. Jag själv har utnyttjat det *nöjd emoji*

 2. E. skriver:

  Ja, jag kollade också på MVH, utan att vara inom åldern för målgruppen, men det är kul att höra andras perspektiv på saker och ting oavsett. Tyvärr hade jag lite problem att spela upp programmet där på hemsidan. Efter ett tag stoppades programmet och det stod ”Video not available.” eller nåt sånt. När jag laddade om sidan kunde jag se en bit till innan det stoppades igen. Vet inte om det hade något att göra med att jag är utomlands, eller är det fler som hade samma problem?

 3. Ellinor skriver:

  Jag är 21 år och önskade att detta program fanns när jag var runt 16-18 år. Tror det skulle vara
  så jävla peppigt att se detta då. Men som sagt, jag tyckte ändå detta fungerade att kolla på även
  vid min ålder. Det var ett göttigt gäng som satt och snackade om viktiga och oviktiga grejer. Som ett
  klassiskt kompisgäng. Tummen upp!!

 4. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  Åh vad skönt att jag och min sambo inte är det enda paret som äter lösgodis och kollar på film när vi ska ha *romantisk kväll*. Tycker det räcker gott och väl men får prestationsångest när alla andra par verkar sitta med tända ljus och kolla varandra djupt in i ögonen.

 5. Linnea skriver:

  OBS. en fråga som inte har med inlägget att göra OBS.

  Du kan ha svarat på detta tidigare men jag hittar det inte. Jag är i all fall snart 20 år och försöker i god tid planera min framtid. Det jag vet är att jag vill bli skrivande journalist på ett eller annat sätt. Har tittat runt på de olika alternativen och just nu är det Journalistprogrammet i Sundsvall (Mittuniversitetet) som lockar till hösten. Jag kommer dock på mig själv med att en VÄLDIGT stor anledning till att börja plugga är det här med att byta stad (bor just nu i en ministad i södra Sverige) och undrar hur Sundsvall är??? (kanske svårt för dig att säga dock som är uppvuxen där, men du kanske har någon allmän bild???) samt har du hängt med många studenter, hur verkar stämningen vara bland dom?? Det jag önskar av min blivande studentstad är att det ska finnas rum och tid för härliga fester men även tid för ensamhet och hänga i naturen (typ)…

  Kram!

 6. Malin skriver:

  Min kompis frågar mig om MVH är programmet med hon som stavar Fanny på ett kul sätt, med u, Funny? frågar henne om hon kanske tänkte på Happy…….. doooooooog på den

 7. lisa skriver:

  hanna!! hittade dessa underbara bilder idag:
  http://i.imgur.com/Ni9Sa1v.jpg
  http://i.imgur.com/AdeQnGs.jpg

 8. Matilda skriver:

  Åh gud vart har Fanny köpt denna jacka? Är ute efter en precis likadan jööö!!!11ettett

 9. Singelbloggaren skriver:

  Jag blev verkligen vansinnigt imponerad av de här kidsen. Fasen vad mitt liv hade varit mycket roligare om jag hade haft ens en bråkdel av deras mod.

 10. E skriver:

  Ville bara säga att som 18 åring så tycker jag att MVH var grymt! Verkligen! Nu har jag något att se fram emot när jag kommer hem från plugget på onsdagar. Bra dynamik och kul att tjejer och killar får lika mycket utrymme. Är pepp inför nästa vecka!

 11. Hanna skriver:

  20-åring och kollade på programmet idag, tyckte det var mycket kult. Älskade t0maten_. Hade dock förväntat mig något mer, vet inte riktigt vad men Hanna du förklarade ju programmet MVH att det är ett gäng 90-talister som ska ”bevisa” att vi inte är så lata som det sägs. Förstod inte riktigt hur det kom fram i programmet, kändes mer som att det var några ungdomar som snackade allmänt om frågor i livet. VILKET VAR ASBRA, missförstå mig ej. Kanske något ni fokuserar i de kommande avsnitten. Kommer i alla fall följas slaviskt!!!! Massa kramar till alla på MVH.

 12. Ammis skriver:

  Hanna! Jackan, vars är den ifrån? Plz, är helt orimligt såld efter bilden ovan! P&k!

 13. Maja skriver:

  omg var är kappan ifrån?????!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla