Ännu en torsdag i vårt liv

21:13 2014-03-06

zhtSRF on Make A Gif, Animated Gifs

HI FROM THE UNIVERSEEEEEE

Låt oss gå rakt på sak: Är så ….gasig idag. För varje steg jag tog hem från jobbet släppte jag en fis. Det var som att jag åkte framåt med ett litet avgasrör där bak. Tihi. Mmmmm. I brist på aktivitet i min hjärna så tycker jag att vi kör en klassisk ”dagens”:

Dagens måltid: Bahn mi -macka. Anton har snöat in på att göra sånna och det är ju tur eftersom det är min favvorätt, så jävla GOTT.
Dagens klädsel: En lite småbrattig tröja jag köpte på Zara-rean för ett tag sen. 
Dagens händelser: Spelade in inslag på jobbet och åt prinsesstårta från chefen på jöbbe *nöjd smiley*
Dagens motto: En god sömn är jättebr …..ZZzzzzzzzz zzzzzzzz
Dagens nöje: Ett halv Twin Peaks -avsnitt i slutet. Men vill inte se klart. Vill ha det kvar eftersom det är så BRA! 
Dagens tjat: Anton som vill att jag ska GÅ och KÖPA en semla åt honom?? HAHAHahahahahhahaha :-( bryter ihop.
 

Det här med vardagar hörrni. Hur kommer det sig att vissa av dagarna är så vidrigt slentrianmässiga och hemska medan andra kan vara mysiga och sköna? Känns ju inte som att det handlar om antal tända ljus etc. Utan vissa bara ÄR gråa. Som en äcklig okontrollerbar känsla inifrån. Idag är en sån vidro-dag. 

5 kommentarer | “Ännu en torsdag i vårt liv”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. fanny darling skriver:

  åh, hanna! gud vad mysigt första avsnittet av ”mvh” var! gillade det verkligen <3

 2. Josephine skriver:

  Jag håller SÅÅÅ med. Jag fattar inte hur det fungerar. Gårdagen var vidrig. Gick och la mig pga att jag typ var uttråkad av livet? Idag, har jag inte gjort något speciellt annat än igår, men går ändå och lägger mig med en helt annan känsla. Idag var det gött att ligga i soffan och klämma två filmer i rad.
  Hmm.. märkligt.
  KRAM KRAM KRAM! :)

 3. ellen skriver:

  så sjukt, fick nervryckningar i muttan i takt till din vinkning :(

 4. elinh skriver:

  Hanna!! Du vet säkert detta redan, men det finns en film som heter ”Fire walk with me” från 92 som utspelar sig under Lauras typ sista vecka i livet, om jag inte minns fel. Så det är inte helt slut när serien är slut, även fast den är bäzt i liv1. Bra va???!!!

 5. Rebbi skriver:

  Alltså åh, du vinkar i takt med låten jag lyssnar på för tillfället på gifen. Det har jag skrattat åt en liten stund. Jag önskar nästan att klockan var väldigt mycket så jag kunde skylla på att det är sent, men jag får nog bara inse att jag är väldigt lättroad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla