Favvo…

16:14 2014-03-17

rum i huset? Källaren. Där jag kan stycka spädbarn. Närå. Bor ju i en etta, så tja, ”rummet” är väl mitt favvorum.

…parfym? Coco chanel mademoiselle eller Antons nacke.

…månad?  Maj. Hela somman framför sig och glad för den lilla värmen en får, plus att man inleder hela månaden med en jävla BRASA. Älskar brasor… ELLER typ nu, mars, då vi har de första vårdagarna och jag går ensam runt i vindjacka på helgerna och lyssnar på klassisk musik och gråter av lycka bakom mina solglasögon.

…blomma? Tulipaner.

…glass? VANILJ MED CHOKLADKROSS I FÖR FAN!!!!!!!!!!

…bok? Jag håller ju de senaste typ…. 4? månaderna på att återupptäcka min gamla feministfavvo Under det rosa täcket, och helvete vad bra den är. Fortfarande.

…film? Gu. Är ju så hemskt att jag inte gillar film pga blir för stressad/rastlös. Men var på premiären av Wes Anderssons senaste The Grand Budapest Hotel, och den var himla mysig!!

 

…TV-program? mvh.

…musik? Vadå? Ska man skriva en genre är då eller? Som i sims? Då säger jag ”Barn”. 

…artist/grupp? Florence + the machine gillar jag alltid.

…låt? 

…djur? Katt.

 

…mat? Gillar allt med koriander, typ som vietnamesiska vårrullar. Eller sånt som ej smakar nåt, som stuvade makaroner. Mmmmmmm.

 …dryck? ”d e inte vatten d e milk hejdå”.

…godis?  Det vet ni ju nu. Men ……………….LYSMELK.

…frukt? Banan.

…krog/restaurang? Nytorget6 pga de små limporna som smackar knäck.

…krydda? Salt…………….?

…färg? Ljusgrå och pastell. Precis som mitt anus.

…fordon: Fot.

…affär: & other stories pga de är så fint där inne!!

…skor: Vans! Extremt sköna för långa stortår.

16 kommentarer | “Favvo…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. EO skriver:

    Modebloggs-Q: Glajjor från?

  2. Singelbloggaren skriver:

    Flås, älskar Florence & The Machine.

  3. Emm skriver:

    Gillar dig lite extra för att ditt favoritdjur är katt. <3

  4. Hanna skriver:

    Om du gillar Florence and the machine, så lyssna på denna underbara cover med mina favvobrudar! :) http://www.youtube.com/watch?v=ygoN-5okL38

  5. karlakarlakarinjo skriver:

    hej hanapee!
    lånade rosa täcket på bibblan idag. vill gråta/slåss/yla mot månen så sorgligt att alla hjärtan fryser till is. grabbade den med en gång när jag såg den i hyllan, för kom ihåg att du har tipsat om den (vilket är bra, hade ju aldrig funnit den annars misstänker jag?).

    en sak som har med utseende att göra som jag själv fattat beslut om är att jag slutat raka benen sedan en tid (och nu när det snart är kortbyxaväder får jag visa lilla världen också). inte för att det är RABIESFAMINISTISKT eller ARRRGHHH DÖ MÄN DÖ utanför att det är mycket bekvämare och inte lika torrt och otrevligt för benen??? armhålorna slutade jag raka med men trivdes bättre när det är rakat, svettas rätt mycket och upplever att det blir mindre klibbigt då. muttan rakas när den är totalt igenvuxen och jag tycker att den mår bra av det (+ menskopp som jag blivit vän med, tack vare tips från dig också!!!).

    lite tråkigt att min feminism mest handlar om rakning och förvånad ilska (aka upplysning) än så länge, men jag jobbar mig nedåt i analysen åjo! min resa börjar så!

  6. Tina skriver:

    Älskar också maj…. Kanske för man fyller år… :D hehe

  7. Lisa skriver:

    Men stuvade makaroner smakar ju jättemycket ?! I alla fall om man gör en riktig stuvning och inte sådana där trökiga mjölkmakaroner : ))))))

  8. Johannaaaa skriver:

    Har du hört florence and the machine i royal albert hall? Den är lovely! Som duråååå!

  9. Lina T skriver:

    HP! Lillpodden lyser med sin frånvaro? Vi längtar :)

  10. Malin skriver:

    Känner mig autistisk gällande eran podd (eller akustisk som jag nu precis mindes (!!!!!!) (älskar paranteser i paranteser) att någon som läste din blogg skrev någon rolig historia om för länge sen. Minns inte helt och hållet, men tror att det var någon som kallade barn för akustiska istället för autistiska. Eller så har jag helt tagit fel på sjukdom nu… nåja.) Känner mig iallafall autistisk när det gäller din podd, kommer den inte upp som en rutin varje måndag så rubbas allt och jag får ångest.

    Ok, nästan så.

  11. E skriver:

    Älskar när du uppdaterar flitigt! <3

  12. Elin G skriver:

    Åhh, den låten är min bästa låt också!! Så nu känner jag såklart världens samhörighet med dig!!! Men allvarligt, florence & the machine, sååå mycket bättre än alla andra band!

  13. kro skriver:

    Dagens tips om man gillar vietnamesiska vårrullar men icke orkar rulla/inte kan köpa: http://lillamatderiven.blogspot.se/2012/02/varldens-godaste-vietnamesisk.html
    Det vill säga världens godaste vietnamesiska sallad! Mmmmmmmmmmmmmm

  14. Linurt skriver:

    Hej Hanna!
    Skrev mitt första inlägg om mina åsikter hur det är att vara kvinna å feminist. Egentligen inget speciellt, men de första som trilla in var en anonym liten kommentar om hur otroligt onödigt feminism var. Jag blev så otroligt ledsen och arg om jag ska vara ärlig. (Skrev faktiskt inledelsevis att de som läser får skylla sig själva om de blir arga, för de är min verklighet)
    Jag fick höra det ena å de andra påhoppet om mina åsikter. Hade egentligen inte skrivit illa om någon, fick då höra att JAG inte passa som chef tex.. Inte för att jag någonsin vill bli chef utan ska springa runt som polis å fånga tjuvar. Vet jag inte vart denna anonyma individ fick allt ifrån.
    Ville mest säga att du är en sådan otrolig inspirationskälla, för alla onödiga kommentarer jag får höra av människor i min närhet, känns det skönt att folk delar mina åsikter. Blir inte så ensamt och litet längre.
    Publicera görna inte denna kommentaren, ville mest att du ska veta vilken grym människa du är.
    //en tjej som aldrig kommenterat en blogg, och troligtvis aldrig kommer göra det igen efter detta lilla nördinlägget:)

  15. emma p skriver:

    [img]http://3.bp.blogspot.com/-bI7RBCB6euE/UZ3FIUNyBSI/AAAAAAAABHs/1sx5wp8Mbd0/s1600/Skärmavbild+2013-05-23+kl.+09.25.03.png[/img]

  16. Sandra skriver:

    Du är så grym! Å när jag ser att du har samma favoritgodis som mig så gillar jag dig ännu mera. Förra året fick jag ett påskägg med bara lysmelk, det var lycka det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG