Förfesta med mig ikväll…..

18:00 2014-03-07

 

MVH lanserar vi nu konceptet ”Kolla en DJ!”. Det innebär att vi varje fredag kommer ha olika DJ’s som spelar under 1-3 h. Då äre bara att smälla upp klippet på tv:n och få en egen DJ i vardagsrummet! COOLT VA? Kanske framförallt gillar jag konceptet pga jag är först ut i detta………..

Har precis suttit och kollat på lite valda delar av detta och jag AVLIDER av min egen person. Förutom två sämsta låtbyten i världshistorien, får jag panik av att jag tycker att jag är så jävla COOL när jag står där? Men tycker nog inte det? Är bara koncentrerad? Plus att det inte är riktigt lipsyncat, så ibland ser det ut som om jag sjunger ngt helt annat….. vilket jag självklart inte gör… pga professional mimare since 1996. Fast gullig är jag! Speciellt på två ställen:


”arrogant”

brost.jpg

Använder bröstet som stresskudde.

 

Aja, ska sluta negga mig själv nu. Varsågoda. NJUT AV MÄ:

 

24 kommentarer | “Förfesta med mig ikväll…..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. maja skriver:

    Får lite panik pga av någon anledning så får den där ljussättningen dig att se väldigt mycket ut som… mig i vissa tillfällen??? ahhh. Väldigt psykande då jag aldrig har tänkt att vi skulle vara något lika utseendemässigt förut! Nåja, du ser i alla fall mycket coolare ut än vad jag hade gjort som dj!

  2. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver:

    MEN AWESOME!
    Perfekt för morgondagens fest!

  3. Jeanette Gustafsson // Meanie Mischievous skriver:

    men dude du har så fet musikstil jag dör. Skulle svimma av om du skulle DJa på en roller derby-efterfest nångång! Jag spelar roller derby (om du vet vad det är, grym kvinnosport, woho) i Västerås Roller Derby. Vi ska ha vårar första hemmabout i västerås i slutet av maj. Derby är en sport som borde lyftas mer för den är så himla pepp, alla får vara med och vara sig själva! Ha en bra fredag hanapee!

  4. Singelbloggaren skriver:

    Smart koncept!! och då menar jag alltså att ha bröstet som stresskudde. ;) Nej, skämtar ju! (Eftersom båda idéerna är lite bra!)

  5. cecilia skriver:

    men så snygg och så GRYM!! ser så avlappnat cool ut 8)

  6. Linnéa skriver:

    Langa låtlistan grymma du?

  7. Hanna skriver:

    Alltså… Är det här inspelat någon gång under något av dina vanliga DJ-uppdrag, eller har du liksom stått i en nedsläckt studio i SVT-huset och dansat loss i din ensamhet inför en kamera? Så sjukt nyfiken på att få veta!

    Bra musiksmak hur som helst :D

  8. Matilda skriver:

    MINDFUCK Känns helt sjukt att se dig dansa. Hade trott att dansen skulle se helt annorlunda ut. (Tänker ofta på det nämligen…?) Du ser dock cool ut. Lite sexig sådär.

  9. Madde skriver:

    ÄLSKA BRÖST SOM STRESSKUDDAR

  10. Annika skriver:

    Oh the irony när man lyssnar på din och Martins gamla pod (nr.7 i detta fall) och en läsare frågar något om att man antingen är en djurmänniska eller en typ som älskar barn och ni inte tycker påståendet stämmer eftersom Martin hatar båda. Martin upprepar många gånger att han HATAR BARN, tyckte det var sjukt roligt när man dagen före lyssnat på den nyaste podden och ni som vanligt talat något om hans blivande barn. Inget illa menat, var på något sätt bara så rolit när han talar om sitt hat mot barn men nu verkar som han kommer bli härligaste uteliggare farsan ever! Okej, älskar dig Hanna! Pusipusi :)

  11. SOFIE skriver:

    OK, har undrat detta ända sen rockamockaphone, VAD gör ni DJ’s när ni står och fifflar därbakom? vad äre för knappar ni trycker på ? varför har ni hörlurar? detta känns som saker folk undrar men aldrig frågar, eller jag, man bah ”äh eh säkert för nå bra” och så vet man inte, så står man där, 20 år gammal och kan fan inte dyka från Poolkanten ens.

  12. Jennifer skriver:

    Helt underbart master du är fan grym!
    Kom till Malmö och dj:a! :D

  13. Frida skriver:

    Jättebra idé ju?!

  14. Jennyyyy skriver:

    MEN KUL! och sjukt för igår pratade vi om hur GRYM musik du spelade på Obaren och nu får jag, som inte ens var där, uppleva det :D plugglördag –> partylördag

  15. Amanda skriver:

    Hej bästa master!! Jag har en fråga till Martin att kanske ta upp i podden: i någon av era gamla poddar berättade han att han hade en kompis som hade åkt till Tel Aviv på sin första dejt??? Hur gick det sen, är dom ihop nu??? Vore så kul att veta om det inte är för privat för kompisen :))) kramiz<3333

  16. Lisa skriver:

    Så jävla SNYGG! Får panik!! <3

  17. hanna skriver:

    Jaa snälla gulliga du kan du inte skriva ut vilka låtar som spelades?

  18. Maja skriver:

    omg vad grymt. löööve this.
    vill också(som alla andra) veta spellistan?! pöss

  19. Lisa skriver:

    Måste få veta vad första låten heter!

  20. Ulrika skriver:

    Första låten är Haim -Falling duke dumont remix. Så himlans bra!

  21. rebeckkkkkkkka skriver:

    alltså VAD är det som konstant måste rattas, skruvas och pillas på KONSTANT i en timme?! förstår ej. är mkt mkt förvirrad.

  22. Truth skriver:

    FAAAN VAD BRA DU ÄR HANNA! ÄLSKAR DIG!

  23. Truth skriver:

    Glömde nämna att jag ÄLSKAR MVH också!! <3

    HanaPee svarar: Naaaw, älskar dig tillbaka!!!!!

  24. Truth skriver:

    Haha åh Hanna! Jag ÄLSKAR verkligen dig. Vilken tur att du inte lägger din energi på att gå in på människors bloggar för att spy ut ditt hat över dem!

    Du måste vara riktigt lycklig i ditt liv som lägger energin på annat, vet nämligen många som spenderar sin tid på jorden med att avsky och hata andra, det måste vara jättejobbigt :-(

    Din för alltid.

    /truth-master, sanningsspridaren nr 1

    Hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG