Grattis Hilda!

15:36 2014-03-09

Hooohoooo

Då och då får jag mejl från jättesnälla partner/kompisar/syskon/föräldrar som vill att jag ska Grattis-önska deras älskade som läser min blogg. Ibland hinner jag inte svara på de här mejlen men jag tycker det är så FINT att det finns så många generösa snällisar där ute som vill göra grejer för dem de älskar. 

Häromveckan fick jag mejl från en kille som både han och hans flickvän läst min blogg i flera år (älskar läst-länge-läsarna<3). Hon heter Hilda och fyller 20 idag. HURRA! Minns när jag var tjugo. Var i en jättekonstig mellanperiod i mitt liv?? Gick mest omkring i Sundsvall och väntade på att livet skulle börja. Men var iaf glad att få gå på ”Bolla” och köpa min egen Bacardi. Minns dock att det kändes så jävulskt förbjudet att röra sig där inne. Som att snart skulle någon haffa mig och ta mig direkt till häktet.

Aja, hände aldrig som tur var. Och livet började ju till slut.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HILDA! Jag önskar att du mår bra, och tycker att du ska krama dig själv från mig och så hoppas jag att din kväll blir alldeles extra bra! Kärlek!!!

9 kommentarer | “Grattis Hilda!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennifer i München med hjärtat i Indien skriver:

    Enormt fin gest! GRATTIS HILDA! Passar på att gratta min brors flickvän Sandra som fyller 30 idag också. Och så mig själv i efterskott som fyllde år i onsdags ;) Grattis till alla! Kärlek!

  2. Emm skriver:

    Grattis!!!! Fint<3

  3. Hilda skriver:

    Fan va fett!! Jag heter också Hilda, har följt din blogg i flera år och fyller 20 om exakt en månad idag :D
    Tog åt mig av hennes grattande också!
    Ps. Gu va en skulle vilja ha dig som bf. (Nyligen flyttat till stor stad helt jävla ensam och har lite behov av mina nära sköna härliga avslappnade människorna som känner mig reda. Du är mentalt en av dem alltså pga läser ju din blogg varje dag)

  4. rebeckkkkkkkka skriver:

    lyxig födelsedagshälsning från självaste hp. grattis till hilda!

  5. julia skriver:

    hallå hanna! du är ju grym och det känns som att dina läsare är minst lika grymma. kan inte du fixa nåt brevvänner/vän-dating-inlägg à la niotillfem för folk som vill träffa nya människor i sin stad?? som du ville göra i san fran liksom. har till och med ett namn för detta fenomen; frating (frienddating). puss o kram! ps om någon ser detta och tycker det är en god idé, skriv i kommentarerna här vilken stad ni är i så kanske vi kan get something going!

  6. Hanna skriver:

    Julia: Grym idé ju! Jag vill träffa nya människor i Stockholm. Vart är ni andra nånstans? :)

  7. julia skriver:

    juste ja, själv finns jag i lund : )

  8. Julia skriver:

    HAHA! Älskar din beskrivning av livet som 20. Exakt mitt liv just nu (inte för att jag går på systemet var dag man ändåååå).
    Hoppas det känns bättre när man fyller 21?

  9. Tilda skriver:

    julia: tilda heter jag, bor i malmö och tycker att frienddating låter som en rolig idé. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg