NYTT PODCASTAVSNITT: ”22. lou.”

00:22 2014-03-04

Tjugo över tolv är klockan och vi börjar gå in på tisdagen. MEN! Podden är trots stress, ryggont, magsår och EVENTUELL hjärtflimmer …allt här. Hurra! Denna vecka pratar jag och Martin kanske mer flummigt än vanligt om bland annat:

Josefins tårar. Martins känsla av att vara den bortkomna sköra lilla barnet han är. Mina och Antons 9 år tillsammans. Att Martin lite drygt ”inte fattar grejen” med kändisar. Pretton. Att så utstuderat jobba för att inte vara pretentiös… som vi. Andres Lokko+Lou Reeds död =en vidrig kombo. FÖRHÅLLANDEN! Otrohet. Att skämmas över sin syn på kärlek för 5 år sen. Och mycket, mycket mer.

Podcasten finns på iTunes och i appen Podcaster.

Har du besökt varje Urkultfestival, utbildar dig till gycklare och mobilstrejkar kan du trycka på play här:

10 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: ”22. lou.””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Gabrielle skriver:

  Off topic: Hanna. Jag har precis gått med i FI och har för första gången under mina 25 år i livet känt att jag faktiskt är lite intresserad av politik (även fast jag inte kan så mycket än). Mitt problem: När människor man älskar tänker rösta på SD, hur ska man argumentera? Känns som inget ”hjälper” när jag försöker diskutera med personerna i fråga. Känner mig så matt att jag typ inte orkar ta diskussionen. hjälp……………………….

 2. Lydia Milles Gedin skriver:

  Tjoho Hanna! Ville bara säga att vi quotade dig i skolans skoltidning #31 (Södra Latin), angående makt! Checka! ;)

 3. Helena skriver:

  Lista alla poddar du lyssnar på, plz.

 4. Emsii skriver:

  Aldrig skrattat så mycket jag gjorde när jag lyssnade på denna pod! Kanske det var för att jag lyssnade på den mitt i natten och var övertrött eller för att den var riktigt rolig. Gissar på det andra alternativet! :D

 5. IS skriver:

  Å herremin Josefin låter ju som världens gulle, fina dom är <3 Och gud vad jag känner mig igen med det där "är det nått??? är det????", det har inte varit till någon hjälp när jag är konflikt med min pojkvän, haha. Har lärt mig å ge honom lite tid, och sen när han är REDO då pratar han! Vill han prata/ha uppmerksamhet så får han säga till. Men det är ju inte alltid lika lätt då :P

 6. johannapieee skriver:

  Hahahahaha!! Fotbollshistorien! <333333 älskar er pod!

 7. kajsa skriver:

  hahaha älskar alla beskrivningar av de som inte lyssnar på itunes <3<3<3

 8. Soof skriver:

  Hahaha JÄTTEbra pod! Skrattade ihjäl mig och fick lite ont i hjärtat av martinhistorian. Fan ser verkligen fram emot nästa

 9. n skriver:

  Så kuuuuul att podden är tillbaka! Funkar skitbra oklippt, med risk för att… nedvärdera ert tidigare jobb märker jag typ ingen skillnad. Heja er och heja podden!

 10. Sandra Michaela skriver:

  Dom här poddarna är det som får mig att klara av vardagen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla