Svarar på era frågjävlar del 2

20:54 2014-03-03

HALLÅ!!!!!!!!!!! Jag hade ju frågestund för ett par veckor sedan, tur att någon påminde mig om det. Här kommer svar del 2. 

JULIA:

En fråga ville du ha och en fråga får du: Hur känns det att vara en stor förebild (som du faktiskt är) för många (då framförallt feminister)?

Ett svar du vill ha och ett svar du får! Tack för det. Är ju lite svårt att se sig själv som en förebild pga ser ju mina brister och fel varje dag och känner mig otillräcklig och jada jada. Men jag tror väl på något jävulskt självgott sätt att jag har några slags kloka tankar inne i lill-huvet, och om någon vill lyssna och ta till sig det, gör mig glad och stolt. Speciellt om det leder till att personen i fråga känner att ”fan det är inte MIG det är fel på, det som känns fel inuti mig handlar om att världen jag lever i faktiskt ÄR orättvis” osv. Sen har jag ju själv lärt mig otroligt mycket av andra, både människor i min närhet, men också massa litteratur eller feministiska bloggar. Så att få sprida vidare den kunskapen är jag otroligt tacksam över *tacksamma-händer-emojin*.

C: 
Om du bara fick äta en slags maträtt resten av livet, vad väljer du?
Lysmelk……… är….. en… godis…rätt….

 

JENNIFER I MÜNCHEN MED HJÄRTAT I INDIEN:
1. Vilken är den bästa maten du vet? 
2. Bästa godisen?
3. Bästa chipset?
4. Bästa nötterna?

Hej Jennifer i München med hjärtat i Indien! Älskar ditt namn såååå mkt. 
1. Vill ju skriva typ ”vegetarisk lasagne” men sanningen är ju stuvade makaroner med korv
2. LYSMELK
3. HATAR CHIPS!!!!! Men, om jag måste välja, så är det de dära smaklösa skruvarna mmmm älskar saker som ej smakar ngt.
4. Förlåt, men hatar nötter. Förutom pinjenötter. Fast det kan jag inte äta sen en kompis berättade om en pinjenöt som fastnat i förhuden :-(

 

 

SARAH:
Vad är skönast; att få ut en snorkråka som har blockerat i näsborren eller att få kissa efter att ha tvingats hålla sig jättelänge?

Ändå rätt svår fråga. Kissmässigt kan det ju göra ONT om du håller dig för länge, men att få bort en riktigt stor snorkråka är ju en väldigt speciell härlig känsla. Speciellt om den suttit långt upp och man nästan känner hur det KILLAS i hjärnan när den dras ut. Åh. Ryser av välbehag.

 

 

TANTAMANDA

Säg 5 låtar du tycker är BÄST just nu. Helst nya och inte typ Michael Jackson.

Seinabo Sey – Younger

Linda Martell – Color Him Father

Lisa Ekdahl – Två lyckliga dårar

One Direction – Story of my life

Flume – Insane

 

ADA:
Är det okej att bli charmad av andra killar/tjejer och till och med vilja flörta lite, när man har en sambo? Och är det okej att uppskatta sin egentid supermycket? Älskar verkligen min sambo men får lite ångest av såna här saker.

Ja, alltså, det är väl SÅKLART upp till var och en. Men själv tror jag att jag skulle bli en vidrig och instängd person om jag inte ”fick” flirta med andra? Herregu. Finns ju så mycket härliga personer att kolla på…. och söka bekräftelse hos…. där ute. Men, sen är det väl klart att mkt har sina gränser. För mig känns det inte schysst mot min partner att vara fysisk med någon annan, eller ge mitt nummer osv. som att det ska finnas en fortsättning liksom. Och vi snackar ju mkt om sånt här. De första fem åren hade jag inte alls den här synen på kärlek, men sen lär man sig vad kärlek och livet handlar om. Viktigaste är väl ändå att man SNACKAR och är relativt öppna med varandra, vi snackar ju om det faktum att man kan bli förtjust i andra osv. Sen behöver man ju inte bah ”IGÅR SÅG JAG EN SKITSNYGG KILLE SOM JAG VILL LIGGA MED MEN GJORDE INTE DET!!HAHAHAHA!!”. Ja, du fattar. Ang. egentid behöver jag sällan (tror jag???), men det behöver han jag bor med, å det får man ju acceptera. 

 

E

Hej Hanna! Fett bra blogg. Har du några bra tips på total skrivkramp? Jag har 1,5 v. att skriva en stor uppsats och vet precis hur man gör men får inte ur mig ett ord. Vad gör man liksom?
Man bara skriver (lamt svar, men ändå sant). Mina första utkast ser ut som bajs och skulle aldrig kunna läsas av ngn jag på ngt sätt respekterade. Efter några sådana utkast så brukar det släppa. KRAM!

 

SMILEY:
Har du varit i Kiruna någon gång?
Favoritprogram på tv?
Skulle du orka raka benen i duschen trots halsfluss, öroninflammation och 38,7 i feber? jag gjorde det själv nyss men fattar inte riktigt varför… Vill ju bara sova :(

Nej, har inte varit i Kiruna. Men i Boden! Och i Kultsjön i Lappland (tror jag……. G- i geografi). 
Favvoprogram är mvh på svtplay….
Rakar inte bena! Haha, utseende är allt<3 

 

ELINA

Vilka andra bloggar tycker master är bra? 
Brukar du söka kontakt med nya människor på krogen?
Vad är det galnaste du har gjort?
Vilken roll hade du i din högstadieklass?

Läser inga andra bloggar längre :-O, men ibland mina vänners som bl.a. linso, och josefins och allas här på NG förstås!
Ibland….. beroende på hur fördomsfull jag känner mig :-/
Typ gjort en bakåtvolt……. hahahahhaha är så ocrazy på det sättet *kryper hem till moders bröst*
Var nog rätt bestämd, arg, less och pratig

 

8 kommentarer | “Svarar på era frågjävlar del 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jennifer i München med hjärtat i Indien skriver:

  Men du är la för go Hanna! Blev så chockad (och glad) när mitt namn dök upp där i alldeles jätterosa ;) Att ha ett unikt och lite fiffigt namn när man kommenterar är faktiskt en idé från Elaine Eksvärds blogg. Hon föreslog det för sina läsare för att lättare hålla koll på vem som är vem och få en liten bild av vilka alla som kommenterar är. Smart va?
  Kram!

  Ps. Tycker det känns bra att ert program premiärsänds i morgon på min födelsedag!! Och man kan kolla i efterhand va? Det tänker jag göra!

 2. Cornelia skriver:

  Hoppas på frågestund snart igen för nu har jag en fråga! Om SKOR! Har du lite sko-inspo för våren/sommaren? Tar jättetacksamt emot den isåfall pga är så oinspirerad.

  PS. Springer runt i ett par nike-sneakers nu, men vill ha nåt mer kul på fötterna att varva med. PUSS:*

 3. Emman skriver:

  Inte yrsas och Cissi?

 4. Malin skriver:

  Hallå Hanna!
  Är Inte din resa till SF bland det galnaste du gjort vavava?
  Tänker på det rätt ofta för jag vill göra samma sak. Så mysko jag är… kram

 5. Ellen Kingfors skriver:

  Hej master hanna. Jag letar efter ett blogginlägg där du skriver om hur språket är viktigt, om att använda ”en” istället för ”man” osv. Har letat och letat och letat och letat men hittar ingenting. Antingen så har jag drömt om det (dig) eller så är jag dålig på att leta. Skulle du kunna länka om detta finns på riktigt?

  Kram

 6. Maja skriver:

  Hej master! Var har du fått tag på den blåa bomberjackan du har i sista inlägget på hanapee.com?? Den är sjukt najs. Har sjuka cravings efter just en sån
  Kramis

 7. Linnea skriver:

  Pinjenöten i förhuden. Berätta den historien. Snälla.

 8. lovisa skriver:

  på något sätt ändå PERSONLIGT UPPRÖRD för att du ”hatar” chips. använder ”” pga det är ohatbart. åt två påsar nyss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla