Ärlig lunch del 2

16:24 2014-04-08

För ett par veckor sen skrev jag om ÄRLIG LUNCH – ett koncept som handlar om att restauranger måste bli bättre på att redovisa vad maten innehåller. Den här gången testade jag hur mycket info som gick att utläsa från snabbmats-men-ändå-lyxig-mat-restaurangen Vigårda….

…svaret blev NOT SO MUCH. Försökte fråga i disken vilken av dressingarna som innehöll laktos. Gick sådär. Min svaga obetydliga kvinno-röst dränktes i myllret av bröliga kostymmän….

Fy fan vad jag hatar bröliga kostym-män i grupp. En hade på sig ett par strumpor med amerikanska flaggan på också. Vet inte riktigt varför, men det provocerade mig så oerhört mycket?

Aja. Min veggomat var mycket god. Även om jag hade noll clue vad den innehöll.

 

Just ja! En vinnare av en ärlig lunch för 4 drogs ju och blev Eliza! Grattis! 

5 kommentarer | “Ärlig lunch del 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Das Fraulein skriver:

    ”Min svaga obetydliga kvinno-röst dränktes i myllret av bröliga kostymmän….” men vafan Hanna så HÖJ RÖSTEN DÅ! Bröla lite du med vettja! :D

  2. Emma Sjoooooooblom skriver:

    Många tjejer tillsammans brukar oftast vara mer högljudda än män. Du har förmodligen överröstat många kostymmän utan att tänka på det på samma sätt som de förmodligen inte försökts vara otrevliga mot dig.

  3. Johannan skriver:

    De brukar var VÄLDIGT dåliga på att tala om varifrån köttet kommer också. Jag är inte vegetarian men jag vill i alla fall inte äta kött som kommer från länder där de har sämre djurskyddslagar än här. Har börjat fråga nu och det är ju inte vanligt att det är svensk kött. Kyckling från thailand är tydligen väldigt vanligt t.ex. Då är det vegetariskt som gäller :) (det här kanske är allmänt känt men jag har börjat tänka på det nu i alla fall!)

  4. F skriver:

    Har du varit på Svarta Lådan? Ligger bara en bit bort från vigårda ner på mäster samuelsgatan, tror det finns på andra ställen också! Dom brukar vara tydliga med vad maten innehåller och vart köttet/fisken kommer ifrån osv! Tips!

  5. Tove skriver:

    guu, fattar problemet. Jag är själv glutenintolerant plus vegan och vet inte hur många gånger jag behövt tjata/vänta/vara högljud för att få veta vilken mat jag kan äta. Börjar dock bli bättre på många ställen ändå tycker jag. Jag behöver inte stå och vänta skamset fullt så mycket längre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla