Fredagens outfitta: back 2 the 90’s

10:26 2014-05-26

Kolla på mig. Här var jag så ovetandes om vad som väntade mig…. Rasister i EU…. och en jävla INFLUENSA. Men mer om detta i ett kommande inlägg, låt oss titta vad ungkalven klädde på dig i fredags kväll när hen skulle på midda:
 

bild_2014-05-23_kl._19.39_5.jpgbild_2014-05-23_kl._19.40_2.jpg

Och den kostar väldigt lite också:

Kjol – Cheap Monday

Linne – Monki 

Skor – Asos

Ledord – 90-tal

5 kommentarer | “Fredagens outfitta: back 2 the 90’s”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. alma skriver:

    Haha alltså ordet ”ungkalv” får mig att tänka på hur min lillasysters finskabok (vi är svensktalande finländare) hade någon glosa som översattes till ”ungnöten bölar”. De försökte beskriva att kalven muar…….. Kallar numera ca alla levande ting för ungnötter

  2. Lise skriver:

    Så gullih! 8)

    Ps. Vet inte om jag sagt det förut men jag skulle bli väldigt glad om det vore lite enklare att kommentera, är dumt att man behöver verifiera EFTER man tryckt på kommentera varje gång (eller jag måste det i alla fall). Antingen borde det ju vara slumpmässigt så det bara kommer ibland eller att man alltid fyller i kod innan man trycker i kommentera. Lätt att missa att fylla i också. :))))

  3. Tora skriver:

    Vaaart kommer de guldiga typ armringarna från? Tycker att jag har letat som en tok överallt, skulle så gärna vilja ha på min studentbal :’)

  4. Soof skriver:

    Påminner mig jättemkt om Sims? Speciellt linnet! Fint förstås!

  5. freecell online skriver:

    Thank’s a lot for this posting. i am so exited to suggest this cell game for you and your friends, its very addictive and smart playing game for all online players.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG