crazy fun lista

00:26 2015-01-30

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Tänkte skriva GIRLS eller GOT men insåg att va??? nej??? Fatta mardrömmen att välja en serie som TYP är som ens eget liv (Girls) eller en där folk våldtas och väntar på demoner och istid. Men kanske….. Modern Family….? Vänner…? Nä, fan vad tråkigt. Får PANIK nu. Entourage. Med mig och mitt gäng. Det skulle va något. Anna, du är Turtle och Johanna du är en självklar Johnny Drama. 

 

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Clown först, sedan sumobrottare. Runt 11-årsåldern ville jag bli skådis och när jag gick på gymnasiet så fattade jag att det var skriva jag ville göra. 

 

3. Vilken är din favoritdoft?
Fisen jag stänger in under täcker och helt seriöst gosar med.

 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
På Antons huvud. 

 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Grinar, skriker, har så mycket ångest och tar till sist knark. Skriver säkert ett blogginlägg också.

 

7. Vilket är ditt favoritverktyg?
Vad….? Pincett kanske…?

 

8. Vad gör du om tio år?
Drejar, skriver en bok, bor större och har kanske fött ut något……….. hjälp

 

9. Vilken är din bästa danslåt?
Younger Kygoremixen!!!! Tröttnar aldrig!!!! Eller Knäpper mina fingrar, men då får jag ofta skäms-rys pga att jag lever mig in för mycket :-/

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Okej om jag verkligen var SKITBRA skulle jag sy jätteverklighetstrogna pengar.

 

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Bra! Vem swishar????

 

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Mitt kycklingrecept (som jag egentligen fick av min sväris) …som jag allt ser att ni googlar på! Kyckling alltså, inte min sväris.

 

15. Är du beroende av något?
Extra white mint

 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?
Allt som var på Absolute Music 28 (den blå med ”vatten-känsla”!!!)

 

17. Vad gör dig riktigt förbannad?
Sendrag och orättvisor. Eller gubbarna bredvid mig på Urban Deli idag som pratade om ”svaga män i dagens sverige som inte kan göra lumpen” ……..???? Kände bara att; okej bra gå och skjut någon med ditt 70-talsgevär som du ändå ej längre kan hantera eller kör en lastbil och känn hur gott du gör för världen.

 

18. Har du något riktigt bra husmorstips?
DAMMALLERGI ÄR EN MYT! DAMM ÄR INGET FARLIGT! Allt sånt tänk är rester från 1800-talets städmani. Det sa forskaren Agnes Wold i sitt vinterprat och sen dess njuter jag i dammet 8-)

 

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?
Coca cola Zero

hahhahahaha nej

Nämen typ….. ICA…….? Nä Coop. NEJ! NU VET JAG! Aftonbladets reklamer med störiga människorna som ”vill veta mer” …frågar sjukvårdarna om 5-2-dieten etc. etc. Då skrattar man gott och lutar sig tillbaka i sin tv-soffa.

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Ja, skrämmande faktiskt :-/

8 kommentarer | “crazy fun lista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lina s skriver:

  Dammallergi må vara en myt (? aldrig hört om men litar på dig master!) men damm är suuuperbra på att samla på sig massa kemikalier och andra miljögifter = ganska så onice, så mitt tips är ändå att dammsuga/damma med mikrofiberduk ändå relativt ofta!

 2. Hanna skriver:

  HAHA! Min syrra drömde också om en framtid som sumobrottare..

 3. Agnes skriver:

  Oh njuter nästan obehagligt mycket av dina listor sådan mys faktor.
  Haha stenbumlingsfrågan. Åh skrattade rakt ut. :´)

 4. Malin skriver:

  TV-serier innehåller ju förvecklingar och andra tråkigheter, vore ju sjukt ospännande annars, så kanske är därför man inte känner sig lockad av dem. Men jag måste nog säga Gossip Girl. Tänk att hångla med Nate. Hjälp. Värt alla Blairs komplotter och intriger i världen ju ;)

 5. M skriver:

  Hahaha men åh bara för att jag läste det här inlägget igår så drömde jag inatt att du bjöd mig och min mamma på extra white mint tuggummi!!

 6. Sofie skriver:

  YES då slipper jag städa idag!!!!

 7. Ellinor skriver:

  Jag gör GMU (lumpen) nu och jag kan intyga att killarna trots allt hänger med helt okej i tjejernas tempo, så svaga är de inte. :)

 8. sandra skriver:

  jomen asså man gör jävligt mycket gott som lastbilschaufför (vi är liksom inte bara ute i trafiken eller står mitt i vägar/på gator/trottoarer och riskerar livet genom att bli påkörda för att det är *roligt*… inte som att mjölken kommer till ica, byggmaterial till husbyggen, skumpa till systemet, medicin till apoteken, bränsle till bensinmackarna osv osv i all oändlighet för att nån viftar på nåt magiskt spö =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG