*vänder blad*

21:52 2015-02-23

1404049472.612284.img5249.jpg

 

skarmavbild_2015-02-23_kl._16.27.51.png

Blev intervjuad av DN idag och fick detta kuliga citat.

 

Så. Martin kom hit tidigare idag med sushi och sin oförmåga till tröst (vilket inte är sant, men han gillar ju att tjata om det). Tror vi fick ihop en hyfsad pod, den kommer iaf ut senare ikväll. Innan midnatt förhoppningsvis.

Såååå…. vill ni veta vad jag gör nu? Planerar en San Francisco -resa! TJOHO! Jag tänker att den kan äga rum redan nu i mars? Kan ni förstå den drömmen? Vill va där i två veckor och bara spatsera. Äta bra mat och gå långa promenader i de kvarteren där jag bodde sist och kanske till och med hyra en bil och dra runt på västkusten nynnandes beach boys? Kanske äta en middag med hon underbara yoga-tanten jag bodde hos sist?! Visst vore det en idé?!?!?

MMmmmm. Life oh life. 

17 kommentarer | “*vänder blad*”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kristina skriver:

  Åhh vad kul med San Francisco!! Blir avis. Obs obs vill bara tillägga att du är ca den bästa personen på internetet och om jag fick bestämma skulle du programleda allt. Typ kommentera skidskytte, leda rapport, vad vet jag? Känner mest att vad som helst blir bättre med lite hanapee, och de som inte tycker det är så jävulskt tråkiga så jag vet inte vad (sry not sry) pusspåre!!

 2. Johanna skriver:

  Hanna jag tyckte du gjorde ett jättebra jobb! du är en duktig och proffsig programledare och det var alldeles tydligt att du var där som moderator till de andras expertis. jag hoppas du kan borsta av dig de elaka kommentarerna, har följt din blogg ett tag bakåt och har förstått att du haft en dipp ett tag dessutom så jag förstår om du känner dig nere när de skriver sådana saker. du är en stark och ljus personlighet som lyser genom tvn, jag tyckte SVT gjorde helt rätt att ha med dig som en kontrast till de andra och du gjorde ett JÄTTEBRA jobb. fortsätt vara dig själv och be inte om ursäkt. pepp!!

 3. alexandra skriver:

  alltså läser alltid kommentarerna på dina blogginlägg pga nästan alla verkar så jävla härliga? tänk att samla hanapee + hanapees fans och tillsammans ta en riktig lördagsfylla. finns ca inget jag skulle vilja göra mer än just det?!

  du är grym hanna och du vet att vi älskar allt du gör<3

 4. Linnea skriver:

  Råkade läsa runt på olika kommentarer om dig gällande sändningen igår natt och ville bara gråta?? Finns inte i min vildaste fantasi att någonsin vara så elak mot en annan människa… Det skrämmer mig. Sen att gå in på blöggen och läsa alla fina ord och allt stöd du får är så skönt, det värmer liksom i själen att faktiskt få se att kärlek på nätet fortfarande existerar. Så less på allt hatande överallt… Kram till dig fina Hanna

 5. alexandra skriver:

  och btw – san fran! åker du själv den här gången också? är så himla pepp på att komma iväg men har ingen vän i hela världen just nu som kan tänka sig att hänga med pga ekonomi och ah, livet kommer emellan. tycker du att det var samma sak att vara iväg själv eller tänkte du ofta ”shit nu skulle hen varit med”… osv??? puss å kram

 6. Kaurin skriver:

  Du gör helt rätt i att vända blad, lägg det bakom dig för du ärju så bra! Man kan ju faktiskt inte vara bästa på allt, man är ju bara människa tror jag någon sagt..<3

 7. Femma skriver:

  Tycker du är bäst Hanna. Så himla bra! Ville se sändningen men jobbade sju imorse så va ingen ide. Men tänkte kika nu pga är ledig imorgon och vad ser jag..är det borttaget? Är ni bortklippt? Sjukt i så fall. Vart hittar man sändningen?

 8. Anna skriver:

  elleeeerrrr så kan du vänta tills i maj (mer exakt den 17-27) då jag och min kompis (även hon vid namn Anna hoho) har hyrt en lägenhet i San Fran i Nob Hill där du bodde sist!! så åk då så kan du hänga med oss :)) vi bjuder på middag I promise!!

 9. Hanna skriver:

  Älskar dig så mycket i den där intervjun!!!

 10. Linnéa skriver:

  Vilken dröm med SF, det är du banne mig värd. Är lite avundsjuk dock, min pojkvän bor där men jag kommer inte kunna åka förrän jag flyttar dit i augusti. Hälsa kullarna, bron och Dolores Park från mig!

 11. Hanna skriver:

  Älskar dig ännu mer i podden! Fokusera på hur många vi är som tyckte du var den bästa av de fyra, och att det alltid är de som vill vara arga som hör av sig. Läst kommentarerna och vågar också döma ut 99% som sjukt osköna människor i allmänhet. Du är bäst, och ingen kommer ens komma ihåg detta om någon vecka! Puss!

 12. Emma skriver:

  Hanna jag såg bara 3 h, men under de 3 timmarna tyckte jag du gjorde ett strålande jobb! Kombinationen av din och Johannas humor och frågor tillsammans med de andra gästernas expertis gjorde det intressant och roligt. Herregud jag har aldrig kollat på en oscarssändning och det är i princip bara på grund av att DU skulle programleda som jag kollade, därav –> SVT har gjort ett grymt bra val av programledare! Den enda kritiken jag har är väl att ni tenderade att prata i mun på varandra samt att du såg ut att halvligga i din fotölj. Du var säkert trött och efter ett tag glider man ju lätt ner, men det skulle sett proffsigare ut om du satt lite mer upprätt nästa gång :)

 13. Alex skriver:

  ok jag började gråta när jag läste san francisco och insåg hur mkt jag saknar att vara där. får jag följa med? obs önsketänkande men ändå realistiskt pga utan jobb.

 14. Sophie skriver:

  Skit i hatersarna Hanna!!! Som du sa så är det SVT som valde dig (och hela dig, som de väl känner till) till programledare och du gjorde ju bara ditt jobb! Bra också! Att skriva sådana nedsättande kommentarer är bara sjukt och absolut inget du ska ta åt dig. Fy fan. Vänd blad och kom ihåg att du inte gjort något fel. Massa kramar till dig! <3

 15. EB skriver:

  Men alltså vad sjuuuukt med de här hatiska kommentarerna du fått!!! Vad är det för sjuuuuuuka människor som skriver sånt??? Känner bara ”men ååååh om ni har så mycket energi kan ni väl lägga den på att bli upprörda över typ rasismen eller barn som svälter och engagera er i det istället för att lägga energin och engagemanget på att kuka ur över att en person på Oscarsgalans uppesittarkväll inte har vigt hela sitt liv åt att titta på film!!!!!”

 16. Mi skriver:

  Alltså fick nästan ont i magen när jag läste alla misogyna och fullkomligt VIDRIGA kommentarer folk skrivit ang. oscarsgalan. Tycker du är FANTASTISK och hoppas att du kan slå ifrån dig det så snart som möjligt!! KRAM!

 17. Linda skriver:

  Åhhhh avis! Om jag var du skulle jag ta och besöka Tigerlily perfumery på Valencia street, bästa parfymeriet jag varit med om! Så kunniga och så roliga pArfymer och ibland har de speciella kvällar med PARFYMTEMADRINKAR!! Mycket lokala parfymörers parfymer säljs där. Ääälskar stället. Med vänlig hälsning, total parfymnörd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG