ÄLSKADE!
Igår gjorde jag min favoriträtt; Stuvade Makaroner med Korv™. Slevade i mig som aldrig förr och njöt av varje tugga. Herregud. Gurkskivor till och saken är biff …eller makaron.
Men! Sen hände något fruktansvärt. Vaknade 06 i morse av jordens jävla magknip och var tvungen att slänga ut en livrädd Anton från toan (han var helt chockad över min tidiga uppstigning) och skita sönder toaletten utan hämningar.
Och idag har magproblemen fortsatt. Jag tror att jag helt seriöst har fisit VARJE steg jag tagit på jobbet. Det har varit …hemskt? Har googlat nu om stuvade makaroner skapar gas, men helt utan resultat.
Nu finns alltså en risk att jag utvecklat någon allergi mot min absoluta favoriträtt, alla kategorier????? Då äre bara att ge upp, kasta in handduken och bara börja äta makrill eller något annat JÄVULSKAP.
Nåväl. Värmde upp en ny likadan portion nu för att testa om magen verkligen inte pallar. Nu väntar vi och ser.
Puss!
Hahaha sådär blir det för mig varje gång jag ätit falukorv, men bryr mig inte då det är så gott :-) :-)
HAHA! Förlåt men….hahaha så jävla kul när andra är drabbade av ”taskig” mage. ok, känner mig lite taskig nu :(
Jag har ju förstått att du gillar mjölk (stuvade makaroner – mjölk) och att du typ ar gasig och knäpp i magen typ jämt. Jag säger bara laktos HP, laktos! Har du testat att köra laktosfritt ett par månader, allt finns ju ändå som laktosfritt, till och med bregott!
Lycka till med lillmagen master!
update please hur gick det efter portion 2
fan vad härligt att jag smittat dig
Köp enzymer Hanna! Kommer hjälpa!!
Samma sak har hänt mig!!! Fast jag vaknade mitt i natten och trodde typ att jag skulle föda barn för att det gjorde så ont. Och jag älskar stuvade makaroner med, men kör numera med laktosfri mjölk vilket hjälper. Men är inte fullt lika gott tyvärr. :(
Jag säger gluten och andra starchy veggies är att undvika. Hade megaproblem med min mage innan jag slutade med det (gluten intolerans är ju inte något en har eller inte har, det är en spektrum allergi) och nu har jag inga problem alls! Lycka till Hannah!!
Don’t shoot the messenger, men håller helt med Emely. Gluten är garanterat problemet, hur jobbigt det än låter.
Kostdoktorn m.fl. menar att människan inte tål gluten för vi har ätit det så kort tid. Om du tänker människans utveckling under ett år så har vi bara ätit jordbruksprodukten sista KVARTEN av året.
trist om man gillar pasta t.ex. Men det finns massor av glutenfria alternativ, och ännu bättre så finns det numera fler ”rena” alternativ (majsmjöl är ju inte heller helt toppen) som bönpasta etc. Prova vara utan mjölprodukter en vecka så får vi hoppas att den diagnosen stämmer ;)