Jag ger er; onsdagslistan!

22:01 2015-09-02

Säg något som du är stolt över men som du aldrig får tillfälle att skryta om: 
Har ju alltid tillfälle att skryta i den här bloggen… eller podden… Men… hm vad har jag glömt säga? Jo! Den senaste tiden har folk raggat på mig?????? Det har jag inte fått chansen att skryta om. Och att när jag blev framröstad som skolans Lucia så viskade en lärare i mitt öra att hon ”hela tiden vetat att jag skulle bli vald, och att hon var så glad för det”. Då blev jag glad. Men kanske märkligt sagt av en lärare så här i efterhand? 

HELVETE har redan ångest över skrytet nu!!!! 

Vilka är dina ofta använda emojis?

448.png SAXO-FUCKING-FONEN!!!!!!!

 

Vad gjorde du igår? 
Jobbade. Åt middag med Anton hemma hos Tommie åsså promenerade vi till Hanans (han heter Hanström) nya läga för en ”titt”. Den va fin och jag lärde mig att man vill ha en lägenhet som man ser himlen från.

En bild som symboliserar denna dag:
bild_2015-09-02_kl._22.47_3.jpg

Vad åt du till frukost idag? 
SNOR!!! HAHAHHAHAHA HUMOR. Nä. Tre finn-crisp med ost på. Och bajs. 

Vilket är ditt lyckonummer? 
3.14 som i Pee. HanaPee.

Hur såg du ut som artonåring?
skarmavbild-2010-04-11-kl.-22.11.08.png

????????? bra lill-hp ÄT, för den där lilla lemmen e på väg att gå av

Vilket är ditt senaste köp? 
Taxiresor och ägg.

Är du allergisk mot något? 
Dålig attityd………

………
…… 

 

Vilken tid på morgonen vaknar du? 
08.00! Ibland tidigare ibland senare. ZnooZZzzar sällan pga tycker man mår så dåligt av det? Blir bara tröttare?

Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt: 
Accesccssssoar

6 kommentarer | “Jag ger er; onsdagslistan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amanda skriver:

  Hallå! Glöm inte allergin mot kiwi!! Det kommer döda oss alla haha #måstealltidspridakunskapen

 2. Amanda skriver:

  Hallå! Glöm inte allergin mot kiwi!! Det kommer döda oss alla haha #måstealltidspridakunskapen

 3. Sofie skriver:

  Hej bästa hanapee! jag läste nån frågestund där du skrev lite kort om din syn på otrohet och jag tyckte det var så himla intressant!! Går själv med tanken att otrohet= utan tvek förstörd relation och skulle gärna vilja se på saken från ditt perspektiv, sååå om du skulle vilja skriva om detta eller förklara hur du tänker eller så så skulle lilla jag bli himla glad!

  ha det fint!

 4. Lise skriver:

  OKEJ MEN HUR GÖR DU DET DÅ? Alltså låter bli att snooza? Jag snoozade 40 minuter imorse. :( Och var irriterad på min pojkvän av oklar anledning. Jag är en annan människa innan kl 10 på morgonen?!?!?! En som hatar exakt allt. Utom sömn.

 5. Liina skriver:

  Heeej Hanna! Detta är ju kanske lite eller mycket wierd gjort av mig men du är ju ansiktet utåt vad gäller svamp …och läste att ett bra naturligt botemedel mot det är KIWI nä skojar bara, utan det är viitlööök! Det låter väl myyz att gå runt med en liten klyfta i underlivet? Eller bada med lite pressad vitlök som ångar upp? Mmmm. Aja nämen jag ville bara berätta så du kan skratta åt det eller bli botad av vår moder natur. Snälla blocka mig inte. Puss(y)!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG