En lista om tid

16:05 2015-11-15

Vad är ditt förhållande till tid?
Gillar verkligen tiden. Och hatar den såklart pga vill inte dö och framförallt vill jag inte att alla gamla, som jag älskar, ska dö. Varför jag gillar tid är mest pga min återkommande grej med tävla med mig själv genom tiden. Typ; ”nu ska jag hinna dammsuga lägenheten på 10 minuter… 1… 2… 3… KÖR!” Och så blir det typ …kul? Håller på mycket med sånt där ”nu ska jag gör det här fram till heltimmen, sen rast en tio min” – leker med tiden??? Ja, lägg in mig.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
19.30. Bästa tiden. Man har förhoppningsvis hunnit skaka av sig jobbstress och kanske fått i sig mat så att värsta psykbrytet är över. Samtidigt har man hela kvällen kvar och mycket att se fram emot i form av ett glas vin, nån bra serie, leta möbler till nya lägenheten… mmmmmm alla världens problem förtränger jag mellan 19.30 – 23.30.

Vilken är det bästa veckodagen?
Fredag morgon. Är ju ledig på fredagar och kan då städa ordning i lägis, handla #fredagsbuketten, unna mig lång dusch och gå på vinlunch. 

När går tiden som snabbast?
På weekendresor?! Det är ju helt sinnessjukt. Hinner knappt packa upp lill-väskan förrän man ska hem igen. Samma grej när man har besök över helgen, tycker man aldrig liksom får ut ”det bästa” av det.

När går tiden som långsammast?
När vatten ska koka eller på ett löpband :-))))

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Hm, älskar ju att sminka mig så kan lätt lägga 40 minuter på det. Men på vardagarna gör jag det på bussen oftast, och då blir det väl typ 10 min? PS. kan lägga eyeliner på bussen nu!!!! APPLÅDERA TACK

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett denna?
600-talet, skulle passa  i päls

Äter du fort eller sakta?
Beror ju på hunger, men oftast snabbt men lite, och sen småäter jag när det kallnat. 

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Serier, sömn och fest

Vad gillar du minst att lägga tid på?
STRÄCKOR, alltså typ GÅ till saker som är tråkiga, vill bara teleportera mig då

När brukar du går upp och lägga dig på vardagar?
Somnar runt 00 och kliver upp 08 och det blir alltid panikmorgonstress

Ditt längsta förhållande?
10 år och 8 månader hahahahhahaha

Vad är den längsta perioden du varit singel?
……. tyst

Vad skulle du gärna haft mer tid till?
Hm, kanske bara till att fundera? Eller spela mer dataspel. Eller skriva. Laga mat! Men jag HAR ju faktiskt oftast tid, men tar den sällan pga är så lat

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
Köpte bullar på ica och snöt mig säkert

Vad gör du om tre timmar?
Går igenom min mejl……. det borde jag iofs lägga mer tid på 

Var ser du dig själv om tio år?
I San Francisco med eget citronträd och en unge på höften!!!

En kommentar | “En lista om tid”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. linnéa skriver:

    HEJ BRUDEN! Jag och min relativt nyblivna pojkvän ska till Stockholm 11-13 december på en liten weeeekend. Vi bor uppe i Umeå, och vill ha en mysig men fin helg tillsammans. Vill du inte ge oss lite HETA tips om vad du skulle göra om du hade tre heldagar i huvudstaden och det INTE är sommar. Vi ska bo i/på Vasastan och har sånadär tunnelbanekort. Här eller i podden, jag brukar båda! KRAM på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG