Fast i tv-huset

22:10 2015-11-22

TJA

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft. Typ. Tänkte skriva det här inlägget som ett sjukt jävla klassiskt blogginlägg, och ni kan inte hindra mig!!!! HAHAAA!!! Ok. Så i helgen har jag gjort följande:

*Jobbat med redigering av mitt nya program (se bilder)
*Supit
*Gråtit (classic)
*Städat och målat i lägenheten

Såhär va; mitt program ”Hanna badar med en kändis” har premiär samma dag som vi ska fota lägenheten för försäljning. Och det tar kolen på mig i detta nu. Har suttit hela dagen idag (söndag) och jobbat med redigering. Och hela fredagen, som egentligen är min lediga dag.

Jajajajajaja, jag ska inte klaga……… Tycker det är kul och det blir ju också kul och bra. Men önskar vi skulle ha ca två veckor till redigering av varje program. Inte två dagar. 

Och så det här med lägenheten. Jag är såklart superglad och superpriviligerad (jajajaja) för att jag ska flytta till en trea, men det var tydligen lite jöbb med flytt??? Och att fota??? Hitta normal mäklare etc. etc.

Som tur var prickade vi rätt på andra försöket (tror och hoppas jag). Började ju med att jag träffade årets mest säljlismande störiga mäklare, men så vips dök en härlig vettig och normal person upp. 

Så nu är det fixat på listan.

HUR MÅR NI!??!?! I morrn kommer podden! 

 

9 kommentarer | “Fast i tv-huset”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. josefin skriver:

    Jag mår bra! Äntligen. Igår hörde mitt ex av sig, så bestämde mig för att dra ut och supa för att slippa tänka på honom. Var fett taggad på kvällen och drack massa vin som alltid ger mig en perfekt fylla. Men på något vänster blev jag ”utmanad” att dricka lite shots från killen jag var på fest hos (obs potentiellt ragg, därför antog jag utmaningen) och 5 shots på 30 minuter resulterade i att jag spenderade en timma med huvudet i toaletten. Spydde förfärligt smärtsamt alltså. Minns inget mer, förutom att jag vaknade upp hos en vän och hela söndagen var en bakfyllekatastrof större än jag någonsin upplevt. MEN JAG MÅR BRA FÖR NU ÄR DEN ÖVER, och jag ska ha Sagan om Ringen-maraton för mig själv med kladdkaka och glass <333333

  2. Ronja skriver:

    Jag har pms. Inte sån där ”åh jag är lite extra känslosamt”-pms utan ”det känns som att det aldrig kommer bli ljust igen”-pms. Orken är försvunnen. Huvudet bankar. Känslorna växlar mellan hopplöshet, ångest, håglöshet, weltschmerz,”tårarna sprutar av ingenting”-känslan och fruktansvärd ilska. Sen jag började äta Femal Balans är det helt klart bättre. Ångesten är inte lika svår och det kliar inte under huden längre^^.
    Men satanihelvete vad sämst jag mår ändå. Jag ser ingen glädje i något. Kan det inte bara ta slut?!

  3. L skriver:

    Har en helvetesvecka att ta mig igenom, både skola och jobb samt ”känslomässigt”. Ahhhh. Längtar till podden (som vanligt) !!! Kram!

  4. Sanna skriver:

    Matar igenom era podar på promenader på dagarna, och randomade fram ”no panties” från i somras. Jag DÖÖÖÖÖR vad jag garvade åt dig och Johanna i Barcelona! Så folk här ovanför, lyssna ca 9.30min in (om ni vill höra just detta) så blir ni nog på lite skratthumör!!

  5. Julia skriver:

    Hallå Hanna! Med tanke på förra poserna restaurangtips passar jag på att fråga var man äter man bästa lunchen en lördag i Stockholm? Ej svindyrt men max 150-200 kr kanske? :)

  6. Julia skriver:

    Hallå Hanna! Med tanke på förra poddens restaurangtips passar jag på att fråga var man äter man bästa lunchen en lördag i Stockholm? Ej svindyrt men max 150-200 kr kanske? :)

  7. Linda skriver:

    Lyssnade på förra veckans fantastiska podavsnitt innan och nu längtar jag efter nästa :)

  8. Sara skriver:

    Var är podden ?? Snyft snyft

  9. Kajsa skriver:

    Hej HP
    Har aldrig kommenterat din blogg förr men läste ditt inlägg om att sälja lya och ha det viktigaste momentet på jobbet ever samtidigt och känna att man går av på mitten av stress. Jag gjorde exakt samma sak. Jag vet hur de känns. Jag fick liksom gå upp kl 05,30 för att måla golv innan jobbet några dagar…..och jag har aldrig målat ngt förut. He.

    Jag hejar på dig. Det kommer gå galant alltihop men om du tvekar så sitter här en tjej som vet precis hur de känns! DET KOMMER BLI BRAAAA :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG