Sliten person loggar in

12:34 2015-11-24

bild_2015-11-24_kl._12.28_2.jpg

Såhär är det nu;

Martin och jag spelade in en pod (över Skype) i söndags, i slutet av podden säger jag ”det här var vår bästa på flera veckor”. Martin skriker ”FAAA-AN”. Han har inte spelat in halva podden.

Bröt ihop inombords.

Och där är vi alltså nu.

Satt också på jobbet till 03 inatt med redigering av mitt nya program (som har premiär i morrn!!!!!). Blir jättekul emellanåt och i övrigt intressant och lekfullt. Försöker också ha en AVSLAPPNAD inställning till min kropp etc. pga vill inte vara fast i nån viderjakt på perfektion.

Men vafan, det gör man ju tyvärr ändå. Svårt att värja sig från krav utifrån.

Och på allt detta ska vi sälja vår lägenhet i veckan. Den fotas i morgon dvs. amma dag som Anton drar till New York. SYnd bara att vi inte hunnit fixa allt med möbler och grejer än. 

Ja ni hör ju. Den här veckan är fan värre än att ha småbarn :-(

11 kommentarer | “Sliten person loggar in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    Kommer med gott poddtips då! VARFÖR har ni inte pratat om detta skööööna klipp? ;)

  2. Malin skriver:

    En sak i taget. Vet att världens minsta grej när man ”går på knäna” är fruktansvärt. Men! I det stora hela är det ju roliga grejer i slutändan. Hitta fokus och kör. Det med podden var ju typiskt, men alltså ni är väl alltid grymma? :))) puss å pepp

  3. Paulina skriver:

    <3

  4. Minna skriver:

    Hej Hanna! Låter jobbigt☹️ Kom att tänka på att du och Martin har sagt så mycket kul genom tiderna, så om ni har tid/lust nån gång är ett förslag att ni gör en ”best of-pod”, dvs klipper ihop en pod av det roligaste ni har sagt. Kram

  5. Minna skriver:

    Hej Hanna! Låter jobbigt☹️ Kom att tänka på att du och Martin har sagt så mycket kul genom tiderna, så om ni har tid/lust nån gång är ett förslag att ni gör en ”best of-pod”, dvs klipper ihop en pod av det roligaste ni har sagt. Kram

  6. Kristina skriver:

    Försök att foka på det du gör för stunden och inte tänka på alla tio saker som ska göras för då orkar man inte göra något av sakerna (och glöm inte att djupandas!). Dock funkar det ju bara för tillfället, inte hållbart i längden att pressa sig själv till max. Tråkigt med podden. Massa kärlek och pepp!

  7. Sofie skriver:

    Som min mormor brukar säga – tiden har aldrig stått stilla. Fattar att det är kämpigt nu, men snart blir det roligheter. Blir skönt när allt är fixat och klart :) men slit inte ut dig bara!

  8. Humlan skriver:

    Åh inte läst din blogg på ett par veckor men så fort jag klickar in känner jag mig som hemma. Du är så klok! Önskar jag hade en kömpis som var lika smart som dig när det kommer till känslor, vardag och stuff. Kram på dig!

  9. anna skriver:

    HUA Hua vad jag känner med dig! Sitter förstås i en lite annan båt men har haft helt skit mkt att göra varvat med lite matförgiftning och lägenhetsförsäljning. Det sistnämnda har varit värst.. men, slutet gott allting gott så skrevs det papper idag. Sålde innan visning pga fick ett bra bud (magkänslan var rätt och efter otaliga jämförelser tror jag inte jag fått mkt mer efter ordinarie visning och budgivning). Hann ändå bita ner naglarna totalt och göra dåligt ifrån mig på jobbet pga stress över detta.
    Tror jag vill komma fram till att jag förstår stressen och hetsen men att det kommer gå galant, ih det kommer vara så skönt när det är över. Good lyck och glöm inte andas :)

  10. hanna skriver:

    HAHA palla att jag glömde länka till klippet
    https://www.youtube.com/watch?v=JZTKg67n1fE

  11. Bellatrix skriver:

    Hanaaaaaa! Gick in för att skriva en tjötkommentar typ: VAREEEEPODDEN för jag vet att master&huss gillar när vi fjäskar och längtar efter er!

    Meeeen nu såg jag detta och kommentaren blir mer av ett peppinlägg… DU ÄR GRYM, gå inte sönder! Sörj inte borttappade podden, vi får ha tålamod ! Snart bor du i dröööömöägenheten och allt känns lite bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg