Hanna badar med en kändis – färdiginspelat

11:19 2016-03-07


Var hälsad jordbor

Vill vråla ”FÄÄÄÄÄÄÄÄRDIG” som man gjorde varje dag som 3- till 5-åring ståendes på alla fyra med röven upp i vädret väntandes på en torkning. Minns att ingen av mina föräldrar ville torka mig så att jag ibland stod sådär så ansiktet blev alldeles rött :-/

…För vi är alltså färdiga med inspelningen av andra säsongen av succéprogrammet Hanna badar med en kändis. Nu håller vi tummarna för att redigeringen blir lika lyckad som för året och att vi får tittare. Ni får be varje 15-åring ni känner att kolla på programmet.

Eller titta själva! Vet att 30-plussare har gillat det också! Vilket värmer mitt mogna hjärta…

 

JAHA, ANNARS DÅ? Jo, måndag och jag sover lite knaggligt om nätterna sen någon vecka. Har den där känslan av att vara nära ett utbrott men aldrig få utlopp för det…? Funderar på att se en riktig hemsk film och sen hulka ett par timmar. Men orkar samtidigt inte med några hemska kärleksscener för då kommer jag få ångest över att jag och Anton ska dö 8-)))))

Mmm nu vet ni det här.

4 kommentarer | “Hanna badar med en kändis – färdiginspelat”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Se Room! Mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen efter jag sett den, under tiden jag såg den var jag ett VRAK.

    Om du vill få utlopp tänkte jag. Puss.

  2. L skriver:

    Förlåt men du… stod på alla fyra? Hhaha gulle <3

    1. Hanapee skriver:

      mmm man hade sina tekniker :-)

  3. Julia skriver:

    Men alltså… Skrattar jämt när jag läser din blogg. Så UNDERBART när man annars har gråångest och orimligt mycket IBS. Och hallå idag är det 8 mars och en ska hylla kvinnor en beundrar. Varsego **hyllning till hanna pärschon**! Du är grym <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla