Svarar på era senaste frågjävlar

16:34 2016-03-07

Nic: Plz gör ett inlägg om dina grön-växter, vad de heter och om de är dryga eller ej att sköta? :)) /relativt nybliven grönväxt-addict med elefantöra som gateway-växt

SVAR: Hej nic(otin)! Visst äre väl kul med de gröna små liven?! Elefantöra är självklart en favoritväxt här hos mig med. Förutom dem så är hipster-blomman monstera en stor favorit som är lättskött och växer sig stor snabbt. Jag gillar också fikusar i alla dess former – fiolfikusen är extra fin. Sen har jag ju köpt en sällsynt kamelia som jag numera bara tycker synd om pga den tappar alla rosor och jag vet inte vad jag gör för fel. Förmodligen står den för varmt.

img_3867.jpg
r.i.p Kamelia 

Lydia: Hej bästa master!
Jag behöver ditt expertråd. Vad tycker du om gardiner? Jag vet inte om jag ska ha några i min nya lägenhet. Vad är ‘inne’????? hehehhe du är ju numera inredningsmaster!! Hur kommer du göra i nya lägisen??

SVAR: Hej bästa Lydia! Så här känner jag ang. gardiner: Har du högt i tak och stora djupa fönster så behövs inte gardiner. De senaste 7 åren har vi inte haft några, och har istället fyllt fönstren med växter (hehee) och lampor. I nuvarande lägenheten har vi mörkbruna träpersienner i sovrummet lite ”New York” (…) Har du lägre i tak och mindre lyxiga fönster så är det ju superfint med långa gardiner som går från en skena i taket. Kanske i sammet? För riktigt bra hotellkänsla!

K: Jag är så svartsjuk! Vi har nyss letat nya köksmöbler och ville ha såna, precis som alla andra också vill just nu som sagt. Har kollat på blocket men är begränsad pga ingen bil här i Sthlm :'( vart beställde ni dessa då och vad kostade de (om du vill berätta)? 

SVAR: Jobbigt att va svartsjuk på stolar!!!!!! De ger ju inte mycket till svar menar jag.

NÄRÅ FATTAR ATT DU MENAR ”AVUNDSJUK” MEN VILLE *BESSRA* LOSS! Vi köpte våra på rum21 när de hade ”6 för 5” men annars kostar de 1700 spänn per stol typ.

Eli: Helt orelaterat men varför uppmärksammas inte det här (http://nyheter24.se/noje/833120-viaplay-lat-rasitiskt-och-sexistiskt-grabbgang-kommentera-oscarsgalan) mer???
Aha för att det är MÄN. Jamen dåså, de skämtade ju bara och var lite sköna. Fuck jävla skitpatriarkat.

SVAR: … …………………….. ”det är humor”, kanonförsvar!
M: Vad kommer dina baddräkter från?! Kan du inte göra ett inlägg om dom!^^

SVAR: 
img_3928-1.jpg
Bonprix

img_3924.jpg
Via Rio

img_3485.jpg
Ebay

img_3516.jpg
Stella McCartney

 

E: Men varför pixlar du videon?
SVAR: För att du inte ska se mitt kön? Och för att annars skulle den inte få ligga på varken Youtube eller Facebook.

 

Robin (om min allergichock från beasås): vaa haha har du inte tagit kort på facet?!
SVAR: Glömde + att jag grät så att ingen annan vågade ju…………………………………..

 

Linn: HP! I podden har du nämnt världens bästa överlack och ansiktsmask mot pormaskar. Vad heter dessa?! Tacksam för svar
SVAR: Masken heter Glam Glow Supermud och nagellacket är Seche Vite! Pusselipuss

img_3341-1.jpg

4 kommentarer | “Svarar på era senaste frågjävlar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Hallå!!
  Har använt seche vite flitigt i flera år och trodde aldrig jag skulle hitta ett bättre topplack. MEN nu har det skett!! Essie gel setter är heeeeelt fantastiskt, alla nagellacksälskare MÅSTE testa! Det håller längre, blir lite ”mjukare” och det är bättre glans än seche vite.

 2. Edda skriver:

  Jag har fan en fråga till dig. Jag har precis börjat jobba på kontor. Det är en hel del kavaj och lite ”odd molly”-stil på fölket, har verkligen SVÅRT för den stilen. Du har ju ALLTID nice kläder och undrar hur du tänker kring kläder på jobbet? Jag känner inte att jag behöver ha kavaj, hatar faktiskt det. Men träffar en hel del kunder och representerar byrån utåt. Vaaaad ska jag ha på mä? Och vad ska jag kolla efter i butikerna?

 3. Hannah skriver:

  Fråga som icke hann med i denna ronden!!
  If you feel like it, nån gång, hade du inte kunnat knåpa ihop en liten Barcaguide?? Är i stort behov av mastriga tips på allt från do’s and dont’s, var man ska strosa, äta, klubba, uppleva osv.
  Tack på förhand <33

 4. Daria skriver:

  Går det fortfarande att se dom där intervjuerna du gjorde på way out west? Typ frukost med ben and jerrys med lotentz happy jankell osv?? Dom var såååå mysiga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg