En juice kan inte bara vara en juice när killar gör den

13:06 2016-04-19

Hahahahahahahahahaha. Ha.

Hittade detta klipp genom en delning på Facebook och satt med stora ögon, öppen mun och misstänkte en bit in i klippet att det var en slags parodi på den här generationen Juicekillar™ som vuxit sig fram de senaste kanske fyra åren.

Men det var det inte (tror jag?).

Det kill-killar gör får aldrig vara i närhet av något som kan förknippas som ”kvinnligt”. Som att göra juice. Det är ingen hemlighet att ”köksgöra” har varit och är förknippat med kvinnor. Men när killar väl börjat hamna i hemmaköken och på caféer (och inte bara i restaurangköket där de länge haft sina kocktävlingar) kan en juice inte bara vara en… juice.

Det måste vara en FUCKING JÄVLA JUICE!!!!!!!!!

OCH SÅ TÄVLAR VI I DET!!!!!!!!!

HAHAHA!!! SÅ JÄVLA SKÖNA VI E ALLTSÅ!!! Tryck ner ett äpple i pressen!!! Gör en volt på det! Ta på en rosa ballerinakjol!!! Stålmannenkostym runt midjan!!! BAR ÖVERKROPP ÄR SKÖNT! Skriv ”PK” på bröstet och driv med det pga vi är oförmögna att själv orka förstå det PK-människor snackar om!!!!

HAHAHA!!!!!!!!!! SKÖNA VI É.

*springer iväg i bar över och tatuerar in JUICE IS LIFE medan jag high five:ar en storgarvande kille*

138 kommentarer | “En juice kan inte bara vara en juice när killar gör den”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Klara skriver:

  Det var det VIDRIGASTE JAG SETT??!! ALLT jag hatar med killar i ett klipp.

  1. Frida Gustavlin skriver:

   Jag är en lättkränkt man som vill vara anonym.

   1. Fridas lillasyrra skriver:

    Och jag är en dubbelkränkt man!

    Det är lika bra att skriva så, så slipper Hanna lägga onödig tid på att efterredigera kommentaren.

    Pepp och kärlek, Fridas lillasyrra

    1. Hanapee skriver:

     Kram!

  2. jane skriver:

   tänkte exakt samma sak. killrollen/allt det negativa med killar as we know them, allihop inklusive killar själva. skulle lida av ångest om jag såg den här som kille, det här är vårt samhälle. den patologiska egoismen, självgodheten, ignoransen gentemot allting utöver det egna jaget och bekräftelsen från lika töntiga homosociala bros, att låtsas/tro sig vara cool utan alibi eller att vara förtjänt av det, den totala bimboigheten, att bete sig som 3-åringar och tro att det är ok, att surfa på andras coolhet eller kulturella uttryck (skejta)för att ens homosociala bros bekräftar en utan att förtjäna det vad en en gör, kvinnohatandet, det osensibla garvandet och överhuvudtaget det ointellektuella och osensibla förhållandet till omvärlden och subtila nyanseringar, villfarelsen att en fyrkantig käklinje skulle legitimera makt över tillvaron, missförståndet av makt övh, missuppfattandet och oinsiktsfullheten av vad livet verkligen handlar om och vad som är värt att tro på och hur en uppfattar världen övh, hela komplexiteten som går dem över huvudet men de tror ändå de förtjänar att se sig själva som homosociala vinnare. bara läs en bok. för allas skull. bara öppna första bladet.

   1. jane skriver:

    med killrollen= att det är såhär vi, samhället uppmuntrar killar att vara och bli. det är egentligen bara mer eller väldigt tydligt på joe and the douche
    självförtroende och kaxighet är bra om en gör sig förtjänt av det, inom sig själv.
    homosocialt beteende (att få bekräftelse av andra män automatiskt via douchighet på bekostnad av alla andra och all form av komplexitet) är så intregrerat i samhället att man knappt märker att det är så, förrn i såna här övertydliga videos

 2. Sandra skriver:

  Hahaha joe and the juice snarare joe and the DOUCHE

  1. Maggie skriver:

   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA GUD JAG DOG LITE AV DIN KOMMENTAR

  2. Hanna skriver:

   hahhahaahahahaha JÄVLAR VAD BRA

  3. Amanda skriver:

   hahahahahhaahhahahahah bästa :’)

 3. Sofie skriver:

  Alltså HERRE-GUD. Men verkar ändå va rätt skönt att kunna high-fivea varandra för att hälla juice på golvet. En fråga bara, det här med att man uppenbarligen måste vara en 20-årig dude för att jobba på joe and the juice. Är det ens lagligt?

 4. Anna skriver:

  Alltså jag har bevittnat detta live! På Arlanda! Jag höll på att dö av skam! Så som en gör när en Cool Kille står och pressar ner frukt i takt med Earth, Wind & Fires ”September” samtidigt som han sjunger med lite skönt obrytt! Blev så jävla provocerad att jag inte orkade sitta kvar och ladda upp min telefon till 100%!

 5. Aline skriver:

  HHAHAHAHAHHAHA skrattade så högt att mamma kom in i rummet, visade den och vi skrattade ännu högre. VAD ÄR DETTA? På riktigt?!?! Spelar ingen roll om det är drinkar eller juicer, sålänge en står bakom en bar och mixar så är det dudes och douches rätta element.. Apparently.

 6. Hanna skriver:

  hahahahhaha

  HUR delar man detta inlägg plus video till sin fb?!

  mvh oteknisk

  1. Hanapee skriver:

   Haha lilla Fb-knappen

 7. anna skriver:

  hahahaha kan vara det bästa/fulaste jag sett ever!

 8. Louise skriver:

  Hahahahaha JAG SPYYYR, det är ju en juicemotsvarighet till GRABBARNA GRUS I MAGALUF, nä det var det sjukaste jag sett. HAHAHAHA. Så jävla skämmigt!

 9. Rebecca skriver:

  HAHAHAHA jag döööör! Tror på riktigt att det står i deras kravlista att man måste vara en douche för att bli anställd, för snubbarna där är alltid 100% störiga! Deras mackor är dock fett goda men knappt värt besväret eftersom det kryper i hela kroppen varje gång jag köper något hos dem typ på en flygplats. En gång på Kastrup drog en av snubbarna, på riktigt, igång mjölkskummaren lite extra så det liksom pös, drog upp musiken, vevade med armen och skrek ”IT’S A HOUSE PARTY IN HERE!!!!”. Klockan 07 på morgonen. Ville spy.

  1. ochlivet skriver:

   HAHAHA!!! hjälp, skrattade rakt ut, roligaste idag

 10. Maja skriver:

  Jag å syrran va och reste här om veckan och gjorde en kort studie (hehe) på alla deras caféer vi gick förbi. Dvs vi gick å kolla om det va ”sköna härliga störiga snubbs” i 25-ish-åldern som jobbade. Vilket det va 100% (å Inga tjejer alls). Vem fan startar en kedja med ”sköna snubbar som gör juice” som koncept ens?! Och den här videon?? USCH

 11. Björne skriver:

  känns som om dom lyckats sprida den rätt bra ändå,

 12. Lemon Party skriver:

  Joe & The Douche som nån skrev här ovanför och Doucheverket är ju allmänt (ö)kända douchebarer.

 13. Linda skriver:

  MEN GUD, va äre för fel på dom? skäms liksom över att bara se det.

 14. Fisk skriver:

  Men uuusch!! kommer osökt att tänka på after-ski scenen i Turist

 15. Björn skriver:

  Videon som ger världsfrånvändheten ett ansikte. Hör upp, jag tror vi har lyckats hitta ända in i den innersta cirkeln av Paradise Hotels värvningsbas!

 16. Mikael skriver:

  Det känns lite som när man se kristna band i frikyrkor. ”Vi kan minsann också ha kul och spela häftig rockmusik utan alkohol”. När jag tänker efter är nog Joe and the Juice ett initiativ från någon sekt från Jönköping som vill fånga in de förlorade själar som annars skulle åkt på bartenderutbildningar på Kos, Rhodos eller Sunny Beach.

 17. Amanda skriver:

  Förstår inte att jag orkade se hela. What the shit asså? Bit så oumbärligt utmattad trött på dessa sköna snubbar™ som är så jävla sköna och roliga när de göra sina sköna och roliga grejer. Hjälp dem någon.

 18. Jenny skriver:

  Vill även påminna om detta. NEVER FORGET! Sätter aldrig min fot på sköna Joes… https://twitter.com/jennyforss/status/538433930962419712

 19. Ronja skriver:

  Hahhahahahaha har helt missat detta??! Flytta tillbaka till Norrland Hanna så slipper du tOkeRieRNa:)

  Ps ang förra veckans podd (tror jag att det var?) visst har du sett att 1337likes på insta driver med juicekillar? <3<3<3

 20. xx skriver:

  Agree med samtliga kommentarer ovan. Och typ det bästa inlägget jag läst och det värsta filmklippet jag sett. Funderar serri på att bojkotta Joe & The Juice av att se detta plus Jennys twitterbild som länkades. OCH är ganska lättad av att det inte bara är jag som inbillat mig att killarna som jobbar på sånahär juicebarer är värre än typ alla telefonförsäljare-i-gallerior tillsammans. helt jävla sjukt.

 21. isa skriver:

  doucheverket är verkligen det rätta namnet för juiceverket. har aldrig varit på joes douchjuice-stället eftersom deras grafiska identitet mest påminner om tvålreklam.

 22. Filip skriver:

  Det här måste väl ändå vara en parodi? En väldigt träffsäker sådan. Om inte hur kan Joe göra en sån här film?? Sjukaste jag sett

  1. E skriver:

   Hahahaha vad är detta?! Skrikskrattade åt videon. Kommer aldrig sätta min fot där!

 23. annie skriver:

  ORKAR inte heller att de har haft dricksburkar vid kassan där det står ”hjälp oss sponsra våra tinderdejter”.. och att man blir dumförklarad av en skön snubbe i hatt att de inte har bryggkaffe utan bara americano…..

 24. henrik skriver:

  Hej Hanna!

  bra skrivet. har också noterat detta. och stör mig på det.
  tyvärr går det ruskigt bra för joe and the juice konceptet.
  trots att jag aldrig mer skulle vilja sätta min fot där.

  det som är intressant dock är att målgruppen i videon är riktat
  till killar, för att det är i huvudsak killar dem anställer. därför
  måste man locka till sig denna målgrupp – för att det är
  den typen av personer i videon de vill åt, och ha som personal.

  dock går huvudsakliga försäljningen till den ordinarie
  kafébesökaren (som är i huvudsak kvinnor) och vad är majoriteten
  av kvinnor idag – jo troligtvis heterosexuella. Dragningskraften
  till Joe and the Juice blir således inte bara för juice utan
  också den manliga personalen. Sinnessjukt. eller bara obehaglig
  målgruppsanalys?

  on a side note — kolla bara på smörgås- och dryckesmenyerna
  på en joe and the juice t.o.m. kcal /fett /energi finns uppskrivet,
  som om det inte var tillräckligt mycket press på tjejer* som lever i samtiden.

  *kan såklart likväl vara killar. men jag anser att under det rådande
  sexualiserade och heteronormativa samhället vi lever i idag är i första
  hand kvinnor som drabbas.

  Var bara tvungen att skriva av mig.

  allt gott
  h

  1. Linnea skriver:

   Henrik jag vill bara säga att jag är så jävla stolt över att du lyckades sätta så fantastiskt spikraka ord på det jag tänker. Du fantastiska människa.

   En riktigt go’ kram till dig.

  2. Isa skriver:

   Ja! Exakt!

 25. Sara skriver:

  Hahahhahahahhahahah roligaste är att jag varit inne på det juice stället en gång bara, och fick precis det här intrycket !!!! 2 kaxiga killar som var coola och småflörtade med mig och mina två tjejvänner. Gick därifrån med äckel känsla och kände blä

  Och så ser en det hör klippet O BARA ” HELA JÄDRA KEDJAN ÄR SÅ VIDRIG, DET VAR INTE BARA DE TVÅ KILLARNA !!!” Sjukt ändå , män som ska ta plats och göra saker hippa. Blä

 26. Johanna skriver:

  Håller med alla kommentarer! Det där var fan bland det sjukaste jag sett! Jag förstår inte hur nåt av det där har med juice att göra…

 27. Roos skriver:

  Hahahhahahha vad i hela jävla helvete?! Kommer aldrig mer kunna handla där ?

 28. Elin skriver:

  Vidrigaste ja sett!!!! herregud usch!!

 29. Samulol skriver:

  Det här är rätt osoft med redigering och musik… fatta att vara där :(

 30. B skriver:

  Vet inte om det är min pms som gör det men tycker typ synd om pojkarna. Dom ser så otroligt ängsliga ut bakom sina påklistrande leenden. Denna video för mig verkligen tillbaka till högstadiet när dom coola killarna stod och brölade med varandra på skolgården och det var så tydligt hur osäkra dom var innerst inne. Att dom kanske inte alls ville stå där och bråka men dom var liksom tvugna att göra det för att passa in. Joe & Juice känns som en ängslig högstadieskola för killar med andra ord. Kommer aldrig gå dit.

  1. jane skriver:

   Sant!! man vill typ rädda dom, på ett helt platoniskt vis men typ deras inre och självrespekt och hur lurade de är av kapitalet eller annan cynism

 31. Clara skriver:

  ÄLSKAR DIG HP!!!!!!!!!!! Geni

 32. Kim skriver:

  Killar har roligare.

  1. Hanapee skriver:

   Ja, verkar va en riktigt superfest med tokiga juicer i luften!!! ÖNSKAR JAG VA DÄR!!!!!!!

 33. Ebba skriver:

  Hahaha jag skrattar men gråter inombords! Och det är verkligen bara snubbar och dudes där, ser inte en enda varelse utan en lem mellan benen i videon…

 34. Malin skriver:

  SJUKATE JAG SETT!!! Hahahahah vet liksom inte om jag ska skratta eller gråta?! även om det känns precis sådär när man går förbi joes. Håller så med alla kommentarer ovan!!

 35. Anna skriver:

  Men alltså VA?! Är det på riktigt? Vill tvätta ögonen med såpa.

 36. Alma skriver:

  känner även att jag inte vill dricka juice som nånsin varit nära dom där snubbarnas kön. och det verkar ju va all juice.

 37. en man skriver:

  Fantastiskt mycket manshat här, tror ni att tjejerna har på sig klistermärkena under pistolhot? Feminazismen visar sitt sanna ansikte igen. :)

  1. Hanapee skriver:

   KÄMPA MANNEN

   1. samma man skriver:

    det samma syster

  2. emelie skriver:

   men asså gubben, måste kännas jobbigt. finns <3

  3. Maria skriver:

   Seriöst tycker jag också synd om dig! Det krävs dock lite intelligens och förmåga till analys för att förstå varför en skön påklädd kille står med två nakna kvinnor med klistermärken på brösten. Beklagar att du ej har den förmågan. Könsnormer och härliga dudes som gärna bidrar till detta är två av flera clues. Hoppas du i framtiden är mer benägen att göra den här analysen! Du skriker femi-”nazis” till en grupp människor i samhället som är underlägsen i samhället för att du är rädd för att förlora makten din kuk har. Vilket också är sorgligt. Krya din mind!

 38. Mona skriver:

  Intressant att typ se hur mansidealet är idag. Stöter ju knappt på de här människorna, även om jag vet att de finns. Hm, ja. Känner mig helt enkelt nöjd med att ha blivit vuxen, funnit min egna lilla bubbla osv. :)

  1. Mona skriver:

   Eller ja… jag är nog mer privilegierad än vad jag inser och har haft fruktansvärt mycket tur.

 39. Sandi skriver:

  När blev det förbjudet att ha kul? Get a life.

  1. Hanapee skriver:

   Kram!

 40. Hannah skriver:

  hahahahahah orkar inteeeeeeeeeeeee. så jävla sköna killar vill gråta

 41. Sandra skriver:

  HAHHAHAHA! Detta är något av det roligaste på länge!

 42. Anonym skriver:

  Vet ni att Joe n the juice har en hemlig grupp för alla anställda på FB där dom skriver om bra ligg, ger ut nr och lägger upp bilder på sovande tjejer med Joe klistermärken på arslet. Den som lägger upp flest…. Osv.

  Detta klipper är svenskt? Känner igen en kille som jobbade i Täby c.

  Vet även att de blandas med sprit efter stängning, och även när dessa klipp filmades.

 43. Dittsson skriver:

  Alltså ja bara ??? typ vet inte vad jag ska säga!

 44. Moa skriver:

  ……… och .DÄR. blev jag gay.

 45. Baraenlitenkommentar skriver:

  Att vissa av de ”sköna killarna” har skrivit PK på sitt bröst har nog mest stor sannolikhet att göra med att de jobbar på PK-Husets Joe & The Juice.

 46. Hanna skriver:

  min kompis sa det väldigt bra:
  ”Kul att dom lägger så mycket prestige i att göra juice, en treåring kan typ göra egen juice”

 47. Emma skriver:

  Men för i helvete vad vidrigt!

  Nu till något helt annat. När kommer podden???? Min podcastapp ekade tomt när jag vaknade tisdagmorgon för att slå på den! Saknade den helt enkelt!

 48. Cecilia skriver:

  Påminner klippet inte lite om bildmontagen de har i paradise hotel från festkvällar? Flera saker finns i båda:
  -killar som blir glada för att de svept en dryck
  -killar som gör volter
  -killar som rider på varandras axlar
  -killar som sliter av sig tröjan
  <3 maskuliniteter

 49. ida skriver:

  What The Fucking FUCK??!!!!???!

 50. Malin skriver:

  ASSÅ är detta på riktigt?! Detta är det sjukaste! Snubbar är fan konstiga

 51. Lisa N skriver:

  Heelt sjukt, men måste ändå säga att jag var på Joe and The juice på arlanda terminal 5 igår. Och där var det en lång kille som stack ut lite från dem andra, han såg helt normal ut, och var supertrevlig mot kunderna som han tog beställningar ifrån. Så jag tror inte att alla är som dem i videon.

  1. E skriver:

   ”Inte alla killar”…………….

  2. Anna skriver:

   Har också handlat av den långa trevliga på arlanda, han är trevlig – helt normalt beteende om en jobbar med service. Men det ändrar ju inte att den här videon är helt bananas obehaglig. Det är ju en jÄkLa tur att inte ALLA dudes som jobbar där är helvidriga, det vore ju nästan en bedrift om de lyckats undvika schyssta normala killar helt och hållet.

 52. Zakarias skriver:

  hahaha. alltså jag såg två sekunder över axeln på någon, och jag klarar inte mer; mitt självhat skulle nå oanade nivåer enbart by proxy. som någon skrev tidigare skrev, så är detta allt jag hatar med män och manlighet på två minuter. men detta ÄR ju roligt, tills jag inser att jag typ är ”en av dom” och då mår jag bara illa. väldigt sorgligt och obehagligt. men HP är iaf bra som vanligt. den enda trösten med detta.

 53. Kent Olof Fredrik Daniel Jesper Erik David skriver:

  Jag fattar verkligen inte vad som är så hemskt med att dom pressar juice på ett grabbigt sätt? Precis som att trixigt juice-pressande är det som ger dom lust till att våldta eller misshandla?
  Vi borde kunna se på detta och skratta gott utan att fördömma allt som kan förknippas eller har att göra med manlighet.

  1. Emma skriver:

   Vet du, jag skrattar faktiskt verkligen bara genuint och hjärtligt åt det här. Jag tror att känslan många tjejer får är samma som när killarna typ hade matkrig i skolan på högstadiet och man tittade på varandra och ba ”Killar………… suck”, hahaha. Men visst ligger det säkert strukturer bakom (som man inte alltid behöver eller orkar analysera) :) :)

   1. Hanapee skriver:

    Men om du försöker då :)

    1. Emma skriver:

     Det känns som att jag försöker i många andra situationer! Och jag tycker att du är bra Hanna som orkar ta striden eller påpeka saker oftare. Just det här provoceras jag inte av, tycker inte att deras lilla event påverkar mig som kvinna varken positivt eller negativt (däremot bilden med klistermärkena, fy fan). Och kanske även för att filmen och kommentarsfältet här får mig att skratta högt! Det jag däremot kan känna är att jag hade velat se/vara med på en liknande grej med bara kvinnor!

  2. Benny skriver:

   Precis. Förstår att folk retar sig på den, intressant bara att se hur reaktionerna hade varit med ombytta roller på människorna i filmen och de som kommenterar.

   Artikeln är imo skriven på ett sätt som förlöjligar en viss typ av (i regel manligt) beteende, men är fördömande på ett sätt som om man inte får bete sig hur man vill trots att ingen verkar ta skada av innehållet, förutom någon som tog illa upp av ”PK”.

   Känns som missriktad irritation mot killarna, som egentligen borde riktas mot företaget.

 54. Stankovic skriver:

  Uähh vilken spyfest. Hur kan jag dela kön med dessa?

 55. Johanna skriver:

  Såg videon och dog av skämmighet. Sen tänkte jag, äh det är väl typ nån av de doucheiga 19-åriga killarna som var med den kvällen som filmade och gjorde en liten skön video av det och delade på sin facebook. Men sen gick jag in på Joe and the Juice’s hemsida, och vad möts man av? EN VIDEO TILL som Joe and the Juice själva publicerat. Samma tema här, men sköna snubbar som spexar i juicebaren och spänner sig på en strand och charmar tjejer och festar i nåt som ser ut som Magaluf. ALLTSÅ ORKAR EJ! Vad är detta?!?!

 56. Hanna skriver:

  Hahahahahah DET HÄR ÄR SÅ SJUKT. Fy nu mår jag så dåligt pga var så nerkärad i en Joe and the juice kille när jag bodde i Oslo. HAN VAR SÄKERT MED I DENNA TÄVLING. *spyr upp min stolthet*

 57. Erik skriver:

  Det enda jag tänkte på var att all juice måste smaka svett :-/

  1. Hanapee skriver:

   Skrattskrek.

 58. Bernard skriver:

  De tog något som är totalt neutralt, tråkigt och intetsägande och gjorde det till en banal, kul grej. Jag själv tyckte inte videon var särskilt kul, och tycker killarna är ganska löjliga, men att tycka att det ligger strukturer bakom känns ju bara sjukt.

  Du behöver inte ”upplysa mig” om hur inskränkt jag är och att jag borde ”öppna ögonen” utan istället svara med ”jaja, du är man du förstår inte bättre” och fortsätta hitta mer sjuka grejer som inte har någon betydelse över huvud taget förutom ”yeah, nu fick de jävlarna”-känslan att skriva om

  1. KK skriver:

   Vart vill du ens komma? Du skriver i princip ”du har din åsikt, och den är fel. Jag har min åsikt, men du får inte säga emot mig.” Okej :-))))

   Jag tror du fattar att ”sjuka grejer” som inte har någon betydelse för dig faktiskt kan ha betydelse för andra.

  2. Hanapee skriver:

   Vad yrar du om?

 59. Isblomma skriver:

  Hahahaha altså detta kommentarsfält, älskar er alla <3 <3 <3 Snälla nån rädda männen från den fragila maskuliniteten, herregud

  Jag orkar inte ens kolla på videon….

 60. Malin skriver:

  Är detta en grej inom juicevärlden eller? Händer det på riktigt?

  ”Juiceverket showdown 2016 – inte bara en tävling utan en livsstil eller ska vi säga juicestil! Tänk dig Magaluf 1998, tänk dig bar överkropp, tänk dig jonglerande, jonglerande och juice. Missa inte! JUICEVERKET SHOWDOWN – för juice är så mycket mer en juice det är frukt i en blender”

  http://www.juiceverket.se/post/143108792980/juiceverket-showdown-2016-inte-bara-en-tävling

 61. Hanna skriver:

  Måste kommentera igen, men kollade då videon igen. Vad ÄR det ens de skriker om??? Typ när de pressat något så ba: JAAAAAAA FYFAAAAAN VAD BRAAA JAG ÄÄÄÄÄR, HAR PRECIS GJORT MÅL I EN OS-FINAL AV DEN SOM PRESSAR JUICE PÅ DET MEST ÄCKLIGASTE SÄTTET. Fattar ej????

 62. Viktor skriver:

  Håller med om att det är en rätt töntig tillställning med människor jag kanske inte umgås med. Men är ni inte lite överdrivet provocerade?

  Om töntiga snubbar inte är er grej så är det väl bara att inte gå dit?

 63. Johanna skriver:

  *kräks i min mun*

 64. Tilda skriver:

  NÄR ska ni förstå att detta är mer utav en firmafest och inte reklam? Låt grabbarna ha kul. (Dessutom står PK för PK-huset där det finns en bar, inte politiskt korrekt som du verkar tro. Get your facts right.)

  1. Hanapee skriver:

   ”Låt grabbarna ha kul”

   1. 5 steg bakåt skriver:

    Eller hur?

    Män borde aldrig någonsin ha roligt. De borde spendera 100% av sin vakna tid med att ursäkta sig för allt hemskt de gjort mot alla kvinnor, hela tiden.

    1. Hanapee skriver:

     Inte helt dålig idé faktiskt?

 65. bananjan skriver:

  Skitlöjlig video. Men kritiken i artikeln är ju helt felinriktad. I allmänhet är det ju något bra att killar gillar att konkurrera, varför ska man se ned på det? När jag gick förbi vad jag tror var joe the juice på Kastrup, och såg liknande saker, tänkte jag direkt att där skulle jag aldrig gå in, vilket väl precis var vad dom vill. Hippa typer går dit. Hippa typer är väl också dom som köper 50 kronersjuice, eller vad det nu kostar.

  PK är ju för övrigt något som många är kritiska mot. Politisk korrekthet innebär ju att man slutar att säga saker pga att etablissemanget säger det. För helvete, även i nazityskland fanns det politisk korrekthet. Var den också moralisk?

 66. Fanny skriver:

  Gick även in på en av Joe & the juice snubbarnas instagram och hittade taggen #joemance (!!!!!)

  1. Hanapee skriver:

   Hahahaha

 67. Måns skriver:

  Killar är så påhittiga och kul! Jag önskar att jag var där.

  1. Hanapee skriver:

   Jag med, fatta vad kul att fånga juice i nacken.

 68. Lövet skriver:

  …och sen säger de att feminister inte har humor och självdistans…
  Pepp, pepp!

  1. Frida Gustavlin skriver:

   Jag är en lättkränkt man som har det jobbigt.

  2. Hanapee skriver:

   Kramar!

 69. 5 steg bakåt skriver:

  Vet inte vad som är mest tragiskt, videon eller kommentatorsfället.

  Hur lam videon än är så är den ju relativt oskyldigt. Men kommentarerna här ger så mycket vatten på kvarnen för de som kallar feminister för sura, kontextlösa och nitiska.

  Varför feminism ens behöver dras in i detta går mig helt förbi.

  1. Carro skriver:

   Amen get a grip för fan! Jag hade tyckt denna video var otroligt löjlig oavsett om det var män eller kvinnor som tramsade runt med en tillbringare och morötter.

 70. Matilda skriver:

  HAHAHAHAHA dog. har helt missat detta som tur är. blääää.

 71. Sara skriver:

  http://nouw.com/victoriabrodd/vi-ar-joe-and-the-juice39s-motsats-24494221

  Egenföretagaren som fattat hur saker och ting ska skötas.

 72. Gabriella skriver:

  Wähhhhhhh kan ej tänka mig en värre tillställning att vara på. På tal om afterski, var på Fjällgården i Åre idag där det coooooola grabbiga coverbandet spelade ”Utan dina andetag” av Kent och sa ”Alla tjejer kommer sjunga med i den här låten, vi vet att det är den ni gråter till när ni tänker på era ex”. Kräktes rakt ut på golvet :))))))))))))))))))

 73. Oscar skriver:

  Alltså sekundärskammen för dessa sorgliga snubbar

 74. Amanda skriver:

  HahahahahHaaa fyfan va kul! Och sjukt att just juice-görande skulle bli värsta korvfest-branschen?

  En fråga dock; har de som nån slags officiell policy att inte anställa personer utan snopp? På riktigt intresserad?!

 75. Jobbigjävlakille skriver:

  Sluta hata vafan,låt pojkarna ha kul och rikta er energi på samma sak istället för att gnälla.

 76. Tant skriver:

  Vi måste våga prata om Juicens baksidor. För många unga män sker första kontakten med juicen under glada och festliga former. Det som börjar med en helt vanlig apelsinsmoothie i glada vänners lag kan lätt spåra ur i ett tyngre missbruk. Grupphets, förvridna normer och gapighet som i förlängningen resulterar i utanförskap och bitterhet. Dessa unga män är vad vi i den frivilliga organisationen Bevara Mangon Hel arbetar för att fånga upp. Vi kämpar för varenda juicekille!

 77. Anna skriver:

  Vad tråkigt att de inte anställer tjejer! Känns omodernt!

 78. Ataraxia skriver:

  Detta är ett problem för att folk blir tvingade att konsumera på Joe & The Juice eller vad?

 79. Miranda skriver:

  Vidrigare blir det inte. Kommer nog aldrig bli sugen på juice igen…

  Sånn jävla icke talang. Gha!

 80. Anna Olin skriver:

  Dom bah ” mansgrisar är vi allihop allihopa allihopa, mans grisar är vi allihop…”

 81. Gås skriver:

  Fy fasen vilket pinsamt och äckligt klipp.

 82. Zuperboi skriver:

  De verkar ha roligt de där grabbarna! Synd o se att så många känner sig hotade och rädda. Vill man bekämpa något kan man bara göra det med kärlek. Alla ni som beklagar er över detta på facebook åstadkommer i slutändan inte så mycket mer än att marknadsföra deras verksamhet :)

  1. Hanapee skriver:

   Kram superkillen

 83. filip skriver:

  Wow, detta hat i kommentarsfältet saknar dess like. Fan vissa gör juice i underkläder big deal, stäng ner klippet och besök aldrig stället. Hajjar inte hur detta hatandet åstadkommer något, verkar mest grinigt. Kasta ljus på riktiga bekymmer

  1. Hanapee skriver:

   Kämpa Filip! Hört att brinner för stora världsfrågor dagligen!

   1. Filip skriver:

    Klart du bagatelliserar min väldigt konstruktiva kommentar, får mig att förundras över varför du bli vald att blogga på nöjesguiden. Pluggar för övrigt internationella relationer, så svar ja, jag brinner för stora världsfrågor dagligen. Men jag ska anamma din väldigt konstruktiva uppmaning och ”kämpa”.

    1. Hanapee skriver:

     Ja vi får hoppas att högskolepoängen ger dig analys nog att förstå det här blogginlägget.

 84. Stahlbage skriver:

  Är det en herrklubb? Inga kvinnor i publiken. Oavsett är det förståeligt, ingen kvinna vill se detta.
  Vad var det?

 85. 303 skriver:

  Har ni fest eller ?
  Var e brudarna ?

 86. Erkan skriver:

  Haha otroligt grabbig och rolig video. Ser ut som dom har grymt kul åtminstone!

  Sen så är ju alla gapiga och rabiata feminister här inne snäppet roligare. Att läsa kommentarerna fick mig att dö av garv en andra gång.

  Sluta näthata. Dom gör bara juice. På ett lite speciellt sätt.

  1. Hanapee skriver:

   Kram Erkan

 87. Kev skriver:

  Klippet är privat! Går det och se på något annat sätt?

 88. Rebecca skriver:

  Några månader efter men… Som tjej kan jag säga att sådär(ish) ser det ut när espresso house, donken och starbucks har tävlingar (då är det mest tjejer men hetsen är densamma och total). På LEVI’s är det samma anda i tävlingssammanhang. Jag ser inte felet- vad de gör på sina INTERNA tävlingar är upp till dem och jag tycker att det är roligt att de skapt interns tävlingar och har det roligt!
  Sedan att företaget ibland hamnat i blåsväder i vissa fall för vad som hänt bakom barerna är en annan sak… Men de är inte ert enda företaget som haft problem med att personal misskött sig men dumhuvuden finns överallt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg