Sommaroutfittan #8

21:34 2016-07-31

img_3048.jpg

MYCKET NAKET PÅ BLOGGEN NU!!!!!!!!!!!

Men det får ni leva med. Är nämligen klädd såhär för jämnan här på torpet. Den här gången är jag riktigt cool i:

Svart bikini från h&m

Keps från Yankees

Flaska från Friskis

3 kommentarer | “Sommaroutfittan #8”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. L skriver:

    Inte för att ngn kanske bryr sig men jag skrev en kommentar här om veckan angående att jag precis gjort slut men redan träffat en annan. Jag åkte till honom i Sthlm och vi har spenderat hela semestern tillsammans! Är så sjukt kär så jag nästan går av men känner samtidigt att det är så fel pga jag och exet fortf bor tillsammans och han mår SKIT (har inte berättat om den nya för honom dock). Nu vet jag varken ut eller in pga ville egentligen inte träffa ngn ny SÅ fort men kan inte heller styra mina känslor?? Känner mig t.o.m redo att flytta 30 mil till honom trots att vi bara känt varandra i knappt en månad(visserligen intensivt då vi bott tsm 24/7 den tiden). Vad gör jag?? Är 26 och känner mig kär som en 15-åring. Förnuftet säger bromsa men hjärtat säger kör…

    1. Bianca skriver:

      Behöver du veta allt exakt just nu då? Flytta isär så fort som möjligt (antar att ni jobbar på det..) , fortsätt träffa den här nya personen och se vad som händer? Du måste inte bestämma dig nu nu nu om du ska flytta till honom eller inte.

  2. Sanna skriver:

    Master! Huuuuur kan du ha en sån perfekt bikinilinje? Inte en tillstymmelse till irriterade hårsäckar eller nåt ju! Är du naturligt hårlös eller har du bara väldigt bra förutsättningar för att ta bort hår…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla