Höstlistan

16:47 2016-09-06

Beskriv din höst i tre ord.
BESKRIV DITT BRÖST I TRE ORD!!!!!!!!!!! hahahhahahahhahaha

Nemen ok; tv-inspelningar, renovering, brasa

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Har ju sen 3 års ålder alltid svarat ”hösten” som min favoritårstid, förmodligen enbart för att jag fyller år i slutet av september, så bästa är väl helt enkelt det. Sämsta är att det är mörkt och deppig och förjävligt.

Hur höstmyser du?
Uppkrupen i fåtölj med stor stickad halsduk och händerna runt en tekopp, skoja

Hur ser din höstoutfit ut?
Hm, har ju börjat köra mycket halvkorta byxor vilket är jobbigt på hösten pga blir så kall om vristerna. Men stora byxor, liten tight jacka, arg uppsyn

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Träna! Har ju haft uppehåll pga ont i mitt högra smalben och varit förkyld. Men är så sjukt sugen på att springa, dock kommer jag inte kunna göra det eftersom jag får ont i benet med en gång. MEN! Tänker att jag ska stå på en sån där pensionärig crosstrainer? Den måste väl vara bra? Eller? Kan någon träningsperson informera om dom funkar?

Bästa musiken för regniga dagar?
De här tre skivorna

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Downton abbey är ju min senaste besatthet, om man gillar när ”saker går bra” och långsamhet. Annars såg jag två avsnitt av Stranger things men blev för rädd. Serien RITA på Netflix är också mycket underskattad, men det har jag tjatat om förut.

0b97a12ada4a4e0ace9814083da36ced

Vad är den höstigaste maträtten?
Löv… soppa?

Var hänger du helst under helgen?
Hemma vid spisen! Där kvinnan bör vara ;-)))) Igår gjorde jag tex en asgod thaigryta på 20 lätta minuter. Har också tänkt baka bröd varje söndag, men det kommer ju inte hända. Helst av allt är jag väl vid någon bar med kompisar.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Nej!!! Hittade dock en resa till Palma för typ 1200 kr tur och retur den 11/9 (tips!) men kommer inte kunna åka pga jobb. MEN i vinter blir det iaf Åre ungefär varannan helg.

Hur förbereder du dig för vintern?
Bygger underhudsfett och vallar skidorna????

9 kommentarer | “Höstlistan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Charlotta skriver:

  Crosstrainer är jättebraaaa!!!!! Min go-to-träning. Om jag inte orkar hitta på ett pass med olika maskiner så kör jag alltid på den. Ha en spellista med peppig musik i lite olika tempon och kör ett pass där du varierar motstånden i ca 20×2 minuter med en liten andningshämtare i mitten (jag brukar köra det under en hel (lugn) låt). Brukar se passet som två uppförsbackar, alltså börjar lite lugnt och gör det tyngre och tyngre ju längre jag kört. Sen kör jag en aktiv nedvarvning tills pulsen har lugnat sig.

  Förlåt för lång kommentar!!!!!

 2. Elin skriver:

  Crosstrainer är mycket snällare mot kroppen i och med att foten inte stöter i backen. Så mindre risk för benhinneinflammation, ont i knän, höfter osv :) Kör ba!

 3. Ellen skriver:

  Läser din blogg Hanna och bloggbevakning.se… Varje gång jag försöker gå in på Bloggbevakning.se så kommer jag in här HUR I HELA FRIDEN. Vet att hon ska byta och börja blogga hos Nöjesguiden… Meeen är detta någon märklig plot, är du hon egentligen eller är hon du INGEN VET. Behöver veta detta asap. WHAT IS THIS SORCERY?

 4. Linn skriver:

  Crosstrainer är ett bra alternativ till löpning. Snällare mot kroppen eftersom belastningen inte är lika hård (inga hårda stötar etc). Synd ba att det är så jääääävla tråkigt, man kommer ju ingenstans? :(((

 5. Linda skriver:

  Jag kör 60 min crosstrainer 3 ggr veckan. Det är sjukt bra för min del då jag inte.klarar.av.att.springa. Såklart behövs BRA peppig musik med rätt takt/tempo och sen är det bara att pensionära loss :-))))) min kondition är så mycket bättre sen jag började med detta.

 6. Sofia skriver:

  Bra kommentarer! Ska börja med crosstrainer asap

 7. Emmah skriver:

  Har inga tips om träning eftersom jag är en latmask, men JAAA fan vad bra Rita var! Men vad hände med Tom? De skulle ju bli lyckliga ihop i slutet trodde jag :( Nåväl. Puss Master!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla